Åh vilken härlig helg och vilket fantastiskt budskap känner jag!!!

Wow helgen är här!

Läs och njut.

Helgens energier

Då var det helg igen då. De turbulenta energier ser ut att blåsa över lite här och det ser ut att bli mer stabilitet under helgen än tidigare i veckan. Nu pratar jag gällande de utifrån kommande energierna. De inre energierna har ju som sagt varit oerhört stabila så kanske du inte märkt av så mycket av de förändeliga och ganska hektiska vindarna som blåst med sina isvindar på oss under veckan som varit.

Astrologi

Redan under torsdagen så klev faktiskt månen in i tvillingarnas tecken. Tvillingen är oerhört social och kommunikation är tvillingens självklara redskap så här kliver du inte bara in i en handlingsrik period utan även en kommunikativ fas där du kommunicerar dig fram till olika resultat både med dig själv och med andra. Under söndagen kliver månen in i kräftans tecken och gör dig väldigt sårbar men samtidigt också väldigt kärleksfull. Så det blir spännande att se vad nästa vecka har att bjuda på efter denna helg.

Här äger vi världen

Veckan som har gått har varit tuff (utifrån sett) men inom dig har du ägt en trygghet som du inte har ägt på länge och här i starten på helgen så känns det faktiskt som att du står med bägge fötterna på jorden och med en känsla av att du äger världen. Ditt liv står på topp nu och det känns som att alla planer du hade inom dig just nu bara väntar på att planteras. Att någonting ska falera finns inte ens på världskartan nu. De blåsiga vindarna kan ta sig i brasan känner du. Du äger en stor dos trygghet inom dig nu och den kan ingen ta ifrån dig och denna trygghet leder också till att nya saker kickar igång och det sker med stor kraft. Här sker det en stor personlig utveckling av något slag och det finns inte många hinder på vägen just nu. Åtminstone inga hinder som hindrar din framfart. Var vaken och lyhörd över allt som händer runtomkring dig nu men var också lyhörd så du inte i framfartens makt råkar trampa ner någon stackars människa på vägen. Du har magiska styrkor här att förvandla allt du tar i till guld. Allt du gör det lyckas du med. Ta vara på denna glädjerika helg som kommer att ge dig massor av makt och styrka även under nästa vecka känns det som.

Wow vilken fantastisk vecka och vilken fantastisk helg!!!

Triologin

Det centrala kortet

Kortet världen skiner ut hela sin stora och omfamnande energi över hela veckans läggning denna vecka. Världen står för så mycket positivitet och energi och lycka så det är en stor ära att få ha världen som den centrala energin. Framför allt i en sådan här vecka där energierna utifrån är tuffa. Världen fixar det mesta denna vecka och gör att du påverkas mycket lite av de tuffa energierna. Här är du ett med universum och  allt du startar här och nu känns som pånyttfött. Här känner du dig pånyttfödd, framgångsrik, tillfredställd och den här nystarten gör dig också väldigt kreativ. Allt känns möjligt nu och du upplever både en inre och yttre frihet. Det finns ett tydligt avslut och det avslutet är den fångenskap du satt dig själv i tidigare. Det finns också en tydlig början och det är den här fantastiska känslan av att allt faktiskt är möjligt nu. Allt! Förändringen sker inifrån och är därför också väldigt sann.

Utgångskortet

Två i svärd är utgångskortet och det kort som samarbetar med det centrala kortet. Två i svärd står för de frågeställningar du haft tidigare och bekräftar också tydligt att det nu är dags att ta av dig bindeln för ögonen och se världen. Du har länge vetat om att du haft flera olika val men du har ändå inte haft förmågan att göra något aktivt val. Istället har du valt att stagnera eller kapitulera. Men nu väljer du aktivt att ta av dig ögonbindeln och se vägen framför dig, att se stigarna i mörkret och att göra ett aktivt val. Det spelar ingen roll om valet blir rätt eller fel. Huvudsaken är att du gör något slags val.

Det dolda kortet

Just det här kortet i den här kortleken ger mig ett sådant tydligt budskap. Det är dolda budskap om nästa vecka och de budskapen är vackra. Bilden på kortet berättar verkligen att den där sagostigen finns, den rätta stigen finns och vyn där ute är oerhört vacker och oerhört framgångsrik. Så kliv ut från mörkret in i ljuset och låt vägen leda dig framåt. Nästa vecka har mycket att berätta för oss. Det känner jag väldigt tydligt.

Helgens budskap

Ett budskap att även ta med sig in i nästa vecka. Jag blev faktiskt helt förstummad nu när det här budskapskortet kom upp. Minns ni mina trogna läsare hur detta budskapskort kom upp gång på gång under en period. Av 44 kort där jag blandar kortleken noga och kuperar den innan jag ber änglarna om ett budskap och drar ett kort så kom det här kortet upp den 11 December, den 18 December, den 8 Januari och den 15 Januari. Nu kom kortet igen och det kommer i samband med förändringstider och positiv grund precis som i slutet av December och början av Januari var präglad av. Förändringstider och en positiv grund. Sen blåste det in lite jobbigare perioder med behov av andra budskap. Nu kommer samma budskapskort fram igen.

Ni som av någon anledninge håller på att utveckla er yrkesmässigt. Kanske ni är på väg att vidareutveckla er i er yrkesroll, kanske ni är på väg att starta eget, kanske ni är på väg att utbilda er. Våga göra en affärs satsning bekräftar energierna. Tro på dig själv och våga följ dina affärsideér så har du en fantastik karriär framför dig hälsar universum och änglavärlden.  Det här budskapet är absolut riktat till dig som på något sätt funderar på att ändra riktning yrkesmässigt på något sätt. Det känner jag tydligt.

Jag har själv haft en liten svacka ett tag där idéer som tidigare flödade fritt plötsligt stagnerade. Där jag tydligt kände att jag behövde kliva av tåget och ta en paus och tänka igenom saker och ting. Och framför allt under förra veckan kände jag tydligt hur saker och ting vände. Energi kom tillbaka, lust kom tillbaka och nya idéer återvände. Så jag är absolut en av de personer som universum och änglavärlden vänder sig till här nu. Jag tänker ta kraft och stöd av detta otroligt viktiga budskap och jag hoppas att fler av er därute samlar samma kraft och energi i budskapet som jag gör i detta nu.

Ha en underbar helg och så ses vi på måndag igen.

Varm Kram

Annehlie

 

 

 

 

 

2 comments / Add your comment below

  1. Tack så mycket det är mycket som stämmer in och mycket som är spännande …..jag tar det till mig ❤️🙏

  2. Oj vilka härliga kort och budskap.
    Känner att det beslut jag har tagit nu är på rätt väg.
    Tack för att du förmedlar så fina budskap.
    Trevlig helg till dig oxå.
    Kram / Camilla

Lämna ett svar

Till startsidan