Tänk att en sån turbulent vecka kan ge såna oerhört fina och vägledande energier. Fantastiskt!

Ombytta roller på inre och yttre energier denna vecka

Det känns positivt

Förändringarnas vindar har sagt sitt

Under en längre tid nu så har energierna inom oss varit lite turbulenta och flera av oss har nog haft det lite jobbigt en tid utan att vi riktigt har kunnat sätta fingret på vad som är orsaken till detta. Jag får som känslan av att allting inom oss har varit svårt att sortera och därför har även allting känts jobbigt inom oss, även om energierna utifrån haft goda vibbar. Men nu har det vänt som sagt var. Någonting positivt hände under helgen och den här nymånen som inföll tidig morgon idag kom verkligen med ny energi, nya visioner och ny kraft känns det som. Det känns fantastiskt.

Astrologiskt

Månen ligger kvar i vädurens tecken och driver på dig under måndagen och eftersom den här nymåneperioden startar upp i vädurens tecken så står också nymåneperioden i drivets och nystartens anda. Under måndag kvällen går dock månen in i oxens tecken och du får en mer balanserad och trygg bas att stå på. Dock med samma envishet och driv som grund. Oxen viner inte framåt i en förändelig fart utan drar sig mer enträget framåt men ser samtidigt till att ha alla pusselbitar lagda och med sig på färden framåt. Det är skillnaden mot väduren som kör ett mer chansartat race. Du har månen i oxen med dig under större del av början och mitten av veckan så här jobbar du dig framåt och jisses vilken målmedvetenhet du har inom dig här.

De inre energierna

I love theme! Efter alla veckor av en känsla av ovisshet och otydligheter inom dig om vart du är på väg någonstans så slår de inre energierna om som från ingenstans. Här besitter du en styrka inom dig som känns ända ut i fingerspetsarna och det föds nya tankar om och om igen, kreativa tankar och plötsligt så bara är du på banan igen. Det som händer inom dig nu händer med vindens hastighet och du känner bara hur alla pusselbitar inom dig bara faller på plats. Du kommer att tänka tankar som att “varför har jag inte tänkt på detta tidigare? Eller varför har inte dessa tankar planterats i mitt huvud tidigare? Nej för att dina energier har inte varit i balans tidigare och då har du heller inte haft möjlighet att tänka dessa tankar tidigare. Men nu är energierna inom dig i balans och nu kommer alla lösningar som när en prickskytte på skidskytte sätter alla skott en efter en på första försöket.

Två Ess i samma trio och dessutom 8 i stavar som hjälpenergi

Denna kombination gör mig så glad att jag nästan har lust att resa mig upp från stolen och ta några glädjeskutt. Eldskraft och balanserad kraft i en kombo är ju det som styr oss. Det blir väldigt tydligt. Och här är verkligen energin på topp inom dig och det är det som känns så fantastiskt. Här startar verkligen någonting nytt inom dig och du känner verkligen hur du faktiskt skiftar från att vara andra till lags mot att  vara sann mot dig själv istället. Här försvinner alla blockeringar du har haft tidigare och negativiteten byts istället ut mot positivitet och det vet vi ju alla att det är positiviteten som föder alla nya och bra idéer. Här lyssnar du på din egen intuition och hämtar kraft och inspiration från den. Du förändras på många plan nu under denna vecka känns det som.

När du känner att du har en positivitet inom dig så kommer också känslan av framgång och belöningar som ett brev på posten. Du har tidigare fått kämpa för att må bra, kämpa för att komma framåt, kämpa för att hitta motivation. Nu kommer allt till dig som genom ett trollslag och det är de tidigare ansträngningarna som belönas sig nu. Även om det inte känts så under den här tiden som har varit så har även denna tid varit viktig för oss. Den har satt ribban för vem du varit, vem du är och vart du är på väg. Så nu föds idéerna på rad och du stagnerar inte längre. Nej du tar dig framåt med en nyfiken kraft och då händer det saker fort. Du vågar ta några små steg utanför den komfortabla boxen och prova dig fram och drivet som du saknat tidigare det finns liksom bara där nu. Du vet inte hur det kom dit. Men det finns där nu iallafall.

Jag måste bara berätta en härlig koppling. Ess i stavar är kopplat till eldstecken som ex väduren och Ess i mynt är kopplat till jordtecken som ex oxen. Under denna vecka har vi solen i väduren och  månen i oxens tecken.  Nu är det dags, dags att ta det där steget som du tänkt på så länge men inte haft mod, kraft eller ork att göra. Nu är det dags. Nu är det verkligen dags hälsar energierna, universum och hela änglavärlden. Så här bra inre energier som du får under den här veckan lär det dröja innan du får igen. Kasta inte bort de. Gör någonting kreativt av de istället.

De yttre energierna

Du startar veckan i vädurens tecken och du startar veckan med svärdsknekten. Han far fram som det yrväder han är och han är tanklös och driven och ska bara framåt så i starten av veckan kan det gå lite väl fort fram men lugn bara. Strax är oxens trygga energier där och fångar upp dig. Energierna utifrån är tuffa nu men det gör dig ärligt talat inget alls eftersom du äger tryggheten själv inom dig just nu. Och det är tur att de inre energierna är så fullkomligt fantastiska för de yttre energierna kan vara riktigt jobbiga just nu.

Men det kommer mycket kärlek utifrån också och kanske det kan vara så att nostalgiska tankar bombarderar dig och föder en massa känslor inom dig. Känslorna kan ha en tendens att överväldiga dig så att du nästan drunknar i de så det är mycket viktigt att ta hand om de här känslorna på bästa sätt och hantera de på bästa sätt. Se till att inte hamna i någon tacksamhets ställning till någon eller någon beroende ställning. Det är här viktigt att göra klart för dig själv vad som är din sak att ta tag i och leda framåt och vad som är andras uppgifter. När ska du kliva fram och ta plats och när ska du backa och lämna över så att säga. Om du kliver fram så har du i princip redan sagt att “jag tar hand om detta”. Så tänk dig noga för innan du tar klivet framåt. Jag får tydligt till mig att det här kortet står för en förändring i någonting som har varit och du måste börja agera annorlunda och inte ta chefspositionen varje gång.

Mycket svärd i energierna utifrån

Svärdssviten är den enda svit där de flesta kort står för negativitet men egentligen så ska du se de som positiva för det är genom dina negativa erfarenheter som du lär dig saker och detta får dig att se saker och ting ur nya perpektiv. Men många svärdskort har en turbulens i sig och står för tankar (ofta negativa tankar), kommunikation av olika slag, problem som uppstår som vi ofta själv inte rår över. Olika negativa händelser som kommer över oss helt enkelt. Men det finns positiva svärdskort också, men de är få.

Just den här veckan har du mycket negativ energi som blåser över dig utifrån sett och försöker stressa dig och pressa dig och det kan vara så att det är saker, tankar eller känslor från tidigare som belastar dig med dessa energier. Men kortet fyra i svärd bekräftar att det är vapenvila nu och det är precis den balansen du ska anpassa dig efter nu. Glöm inte att dina inre energier är fantastiska. Fokusera på de och låt svärdenergierna som regnar ner från skyn inte bekomma dig. Ta hjälp av vapenvilan och gör inga förhastade grejer. Backa, vila, fundera, ta beslut och lyssna på din innersta intuition som står för driv och balans denna vecka.

Veckans budskap

Änglarna har som vanligt ett tydligt budskap till dig som är viktigt att du tänker på nu. Det är ingen slump att änglarna har placerat dessa otroligt starka och fina energier inom dig denna vecka då energierna utifrån är lite tuffare än vanligt denna vecka. Och då är det extra viktigt för dig att komma ihåg att det faktiskt finns någonting mycket bättre än detta nu som väntar på dig bakom hörnet. (Jag vill starkt ännu en gång påminna om Maj månad). För er som inte läst nymåneläggningen som jag lade ut igår – läs den är min rekommendation. Under en längre tid har energierna på något konstigt sätt nästan tvingat oss att stagnera. Personligen så tror jag att detta har varit med mening för att det är först när du befinner dig i en stagnation som du känner att du inte vill befinna dig i som du får kraft och energi att ta dig vidare och hitta nya vägar i en framtid. Nu vill änglarna ge oss hopp och energi om att en vacker framtid väntar dig runt hörnet och vad är då viktigast av allt. Jo kärleken till dig själv. Glöm inte bort det. När du har lärt dig att älska dig själv och sätta dig själv främst, ja då har du också makt och kraft att ge av din kärlek till alla andra runtomkring dig. Men Kärleken till dig själv är den absolut viktigaste pusselbiten. Att vakna varje morgon och säga till sig själv “Jag älskar mig och jag bryr mig om mig”. Själv ger jag min kropp en kort meditations stund på 5-10 minuter nästan varje morgon. Det är min kärleksgåva till mig.

Ha en underbar vecka nu. Vi ses i energierna igen på fredag.

Varm kram

Annehlie

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan