Nymåneläggningar

Nymåne i väduren – Maj månad verkar leverera till max! Spänningen tätnar!

Nymånen markerar igen

Om vi inte lyssnar nu så missar vi något viktigt. Som att missa ett viktigt möte i almanackan. Så känns det.

Maj är en månad att lägga på minnet

En nymåne betyder alltid nystart av något slag. Det är då det föds nya visioner, vi får nya idéer, vi tänker nytt eller vi agerar på nytt sätt. Nya saker kommer in i vårt liv osv. Nystart på något plan planerar universum för iallafall och nu har vi ju fått så många sparkar i baken under veckorna som varit så nu är det dags att leverera också…tycker universum. Idag lägger jag ut nymåneläggningen en dag för tidigt så den inte krockar med veckoläggningen. Så det är först i morgon bitti som nymånen infaller.

Nymåne i oxen är första ledtråden

Samma kort kom upp i fullmåneläggningen i mars. Budskapet som nymånen i oxen har med sig är att välstånd ligger framför dig. Så passande då att nymånen i oxen infaller nästa gång vi har en nymåne och vilken månad har vi då….jo just det, Maj månad.

Tidigare har vi fått upp en mängd hintar om just Maj månad och i Maj månad har vi ju dessutom en månförmörkelse  som vi också fått upp budskap om tidigare.

Nymåne i oxens tecken infaller den 11 Maj och här vill energierna bara påminna oss och ge oss hopp om att planer kommer att gå i lås framledes. Vi måste bara vara uthålliga och behålla positiviteten. Och det är ju väduren expert på så det här ska nog gå bra känns det som.

Fullmåne – månförmörkelse är ledtråd två

Det är fjärde gången på kort tid nu som det kommer upp besked kring just månförmörkelsen i Maj. Här vill universum påminna oss om att lösningarna på våra problem är väldigt nära nu och vi har också i tidigare månläggningar fått upp besked om kraftfulla förändringar kring månförmörkelsen. Månförmörkelsen sker den 26 Maj så vi får hålla korpgluggarna öppna från mitten av Maj till slutet av Maj med andra ord.

Förändelig måne – ledtråd tre

Universum vill här påminna oss om att ingenting är skrivet i sten och allting behöver inte vara perfekt innan du testar på saker och ting. Ibland så kanske man inte kan testa sig fram. Om man tex ska ta stora beslut om att byta jobb, sälja eller köpa bostad eller avsluta ett förhållande osv. Stora beslut kanske du måste ta beslut om som känns rätt i hjärtat. Men även om dessa stora beslut skulle visa sig vara fel beslut så är inte detta steg förgäves eller skrivet i sten. Det dyker upp nya bostäder, jobb eller kärlekar och om det är meningen att du inte ska göra förändringen, om du ska stanna där du är så kommer universum att hjälpa dig med att ta ett sånt beslut. Alla beslut leder oss någonstans till slut. Men om det nu skulle handla om mindre ting, förändringar i vardagen eller små beslut men ändå så viktiga för just dig så minns att allt inte är skrivet i sten.

Jag är själv en perfektionist (jag har accendenten i jungfrun) och skulle nog behöva kliva ut ur min komfortabla zon ibland och prova de saker jag tänker på. Jag har tusen idéer men jag kommer aldrig till skott eftersom allt ska vara klappat och klart innan jag kör, istället för att prova mig fram, backa om det inte blir bra, prova nytt igen och då kanske det funkar. Det är svårt för oss perfektionister att tänka och handla så men jag förstår verkligen vad universum menar när de säger KÖR BARA.

Hur som helst. Maj månad blir en spännandes månad känner jag. Vi ses i fullmåneläggningen den 27 April då vi har en fullmåne i skorpionen. Och så ses vi som vanligt i veckans energier i morgon måndag.

Ha en fin söndag och kom ihåg att nymånen infaller i morgon bitti.

Annehlie