Okategoriserade

Ta vara på den här helgen. Den ser ut att bli helt underbar!

Spontant! Vilken wow helg!

Man undrar ju vad överraskningen står för. Gillar ni positiva överraskningar? Ja då kommer ni att älska den här helgen.

Det blåser varma energier idag

Det blåser ute idag men det är varma och hjärtliga energier som blåser. Passa på att njuta av värmen och kärleken inom det familjära bandet. Som jag sagt så har det varit härliga energier hela veckan men med ett litet uns av turbulens inom dig. Så om du har känt inslag av detta så är det inget energierna utifrån bjudit på utan det är inom dig som de känslorna funnit. För mig personligen har detta också varit väldigt tydligt. Jag kämpar och har gjort så en tid men inre tankar, inre känslor av att sitta fast i något oönskat. Jag har känt mig trött och sliten en längre tid nu och det börjar kännas jobbigt nu. Jag börjar nästan fundera på om jag kan ha B12 brist för symtomen stämmer så bra. Men nu ska vi inte analysera mig. Det var bara ett personligt exempel på vad energierna delvis betyder för mig. De yttre energierna har levererat mycket positiv energi och det händer mycket roligt och härligt i mitt liv just nu för övrigt. Det är bara frustrerande att inte riktigt orka utnyttja alla fina energier som regnar över en.

Astrologi

Idag fredag ligger månen kvar i fiskarnas tecken som ett drömskt litet ytskikt. Men med väduren som grund är det som sagt var inte alldeles lätt för månen i fiskarna att ta den plats de önskar. De är som sagt var konfliktlösa så att då gå i klinch med vädurens grundenergier som är starka och orädda för konflikter är liksom dömt att misslyckas på något sätt. Så med andra ord så får nog fiskarna anpassa sig lite efter vädurens framfart här. Detta kan faktiskt göra dig lite trött så det är alls inte konstigt om den här känslan av “vårtrötthet” befinner sig här.

Men under lördagen och söndagen befinner sig energierna i sitt egna element. Det vill säga att både solen och månen befinner sig i vädurens tecken samtidigt och då kommer energin att befinna sig på topp på alla nivåer. Det kan vara så att det är här du har som mest framfart och tur i livet så att säga. Om det är vid något tillfälle som du skulle ha nytta av det centrala kortet tio i mynt så är det nog här under helgen när energierna är på topp. Det ser ut att bli en fartfylld och härlig helg med en hel del roliga och överraskande, positiva händelser för flera av oss också. Kom ihåg att detta är allmänna energier. För en del kan överraskningarna vara små och enkla och kanske inte synas så mycket i det stora hela. Det kanske är först när du börjar tänka på de som du kommer på att stunderna funnits eller kommit till dig. För andra kan överraskningarna vara stora, enorma och betyda en stor vändning i livet eller att en stor dröm av något slag slår in. Om det här kortet hade dykt upp i en personlig läggning så hade jag verkligen fått fjärilar i magen av lycka. Så kortet är underbart och energierna är gudomliga. Styrkan på energierna kan variera i de här allmänna energierna.

Helgen präglas av värme i hjärtat

Som jag sagt tidigare så har alla mynt kort samlats på ett och samma ställe och här under helgen så ligger myntkungen kvar som ett stabilt mynt kort och sätter ribban för helgen så att säga. För att göra en lång historia kort astrologiskt och sett genom tarotkorten sett så att säga så får jag en stark känsla av att nu under lördagen när månen går in i månadens soltecken väduren och växer enormt i styrka så kommer också den här gåvan i form av tio i mynt eller skattkistan som jag också brukar kalla den eftersom den just i denna tarotkortlek symboliseras av en skattkista. Det är ofta så att det är när vi är i någon slags balans med oss själva som gåvorna ramlar in. De positiva energierna belönar oss då så att säga. Då vi har kung i mynt här som ett mycket stadigt balans kort så betyder det att vi här står stabilt med fötterna på jorden. Här tar du plötsligt ett nytt ansvar för ditt liv och du börjar att bygga upp strukturer och strategier för för att ta dig framåt.

Det ligger ihop med tarotkortet bägardrottningen och det känns spontant lite som att det är fiskarnas drömska energier som spelar en liten roll här. Det finns ett lugn över starten på helgen och det finns plötsligt tid att landa i frågor om vart du är på väg nånstans på livets väg så att säga. Kortet kan stå för dina energier. Du kanske är en person full av känslor och empati eller så finns det en kvinna eller man i ditt liv som besitter en stor dos av kärlek och empati. Det här kortet är ett växande kort. Någonting växer långsamt men säkert och det kan vara inom dig som växandet sker. Om du har någon vän som är väldigt snäll, varm och empatisk och som erbjuder dig sin hjälp så ta emot den hjälpen hälsar energierna. Eller så kan det vara du som är den varma och empatiska personen och som mår bra av att hjälpa andra människor att ta sig igenom  olika kriser i livet. Spontant så fick jag nu själv en väldigt klar insikt från universum angående en sak som jag funderat på länge och som jag hade tagit ett beslut om men som kanske ändå inte känts riktigt rätt i hjärtat. Nu kom insikten som en blixt från en klar himmel till mig i detta nu. Universum och änglavärlden är fantastiska på att förmedla sig. Hur som helst så visar energierna på möten och gemenskap med familj eller nära vänner.

Tio står för fulländning av något slag

Det finns två tior i helgens energier och det är tio mynt som centralt kort som jag tjatat mycket om nu och det är tio i bägare. Detta betyder absolut en fulländning av något slag. Du kommer att landa i någonting bra i helgen och jag tror att den här överraskningen, vad det nu månne vara, kan spela in en hel del. Här går iallafall önskningar i uppfyllelse. Sedan är önskningarna olika för oss alla såklart. Du har även den ödmjuka styrkan med dig och du känner dig stark inom dig. Vilken härlig helg vi verkar ha framför oss.

Triologin

Det centrala kortet

Kortet som sprider ut sina vackra energier ut över hela veckan och i det här fallet påverkar oss mycket positivt skulle jag vilja påstå. Det ger oss hopp och glädje. Jag behöver väl knappast berätta så mycket mer om det centrala kortet. Mitt favoritkort. När det här kortet har dykt upp i mina personliga veckoläggningar så har det alltid bringat pengar av något slag. Pengar är verkligen inte allt men pengar löser en hel del och gör att vi kommer längre fram på vägen iallafall. Sen tror jag verkligen inte att rika människor är lyckligare än andra människor. Tvärtom skulle jag nog vilja påstå då rika människor aldrig behöver kämpa för att ha råd till något som de gärna vill ha.

Utgångskortet

Kortet som lägger sin prägel på hela veckans läggning och som samarbetar med det centrala kortet. I det här fallet blir utgångskortet väldigt tydligt och det har energierna berättat om också under veckan. Trots att energierna gett dig en enorm boost så har de också varit på dig och vänligt men bestämt bett dig att flytta på dig, att röra dig framåt och inte stagnera. Det är väldigt tydligt att du har känt dig instängd i ett själsligt fängelse en tid och det är nu dags att bemästra de känslorna och kliva ur detta själsliga fängelse som du faktiskt själv har skapat. Du tänker för mycket och det blir då också svårt att fatta beslut. Se istället till att satsa på handlingar istället för att satsa på planerandet. Det blir svårt att fatta bra beslut när tankeverksamheten tar över. Energierna visar tydligt att tankeverksamheten ger störningsmoment i handlandet och då kommer du ingenstans istället. Bryt mönstret.

Det dolda kortet

Det dolda kortet är energier som finns gömda att ta hänsyn till under veckan som kommer. Man kan säga att kortet smygtittar in i energierna för nästa vecka och ger dig några ledtrådar om vart ditt fokus bör ligga då.

Jag får en stark känsla av att den här helgen som kommer nu kommer att ge dig kraft att bygga vidare nästa vecka. Kejsarkortet är ett starkt kort. Han vet vart han ska och vart han vill även om han kan verka lite fyrkantig och envis i sitt tänkande. Han är en byggare, en pionjär och en visionär och det är de egenskaperna som du får här. Men allting handlar om hur vi hanterar saker och ting och eftersom kejsaren lever väldigt mycket i sin egen box så att säga så kan energier som kommer utifrån sett ställa till det för dig lite. Jag får tydligt till mig här att det är viktigt att behålla lugnet när starka energier sköljer över oss och det är viktigt att inte låta rösten gå upp i falsett eller låta oron förtära dig inifrån när du ofrånkomligt känner någon slags stress eller press. När det här kortet kommer upp i mina personliga läggningar så betyder det ofta hinder som du måste bemästra på något sätt. Du kanske är på väg full fart framåt i livet och plötsligt så har det ramlat ett stort träd över vägen. Hur löser du detta? Personer omkring dig, vänner, familj eller arbetsgivare osv kanske plötsligt bestämmer saker över ditt huvud som du känner att du inte riktigt fått vara delaktig i och då kommer du i konflikt med dig själv. Du blir på något sätt begränsad av någon eller något annat. Hur löser du detta? Hindren är tillfälliga och är till för att lösas. Ge inte upp med detsamma hälsar änglavärden.

Veckans budskap

Det här budskapet står för det vackra inom dig. Det står för kärlek och det är ju extra passande att detta kort kommer upp i en helgläggning som denna med så mycket varma och empatiska energier. Änglarna ber oss verkligen denna helg att hylla de kärleksfulla energierna och att dumpa alla tankar som har med negativitet att göra av något slag. Köp hem lite blommor och känn doften av vår, värme och kärlek. Själv fick jag en tulpanbukett med rosa tulpaner av min man igår. Idag sitter jag och tittar på de och känner mig lycklig över att ha fått äran och möjligheten att leva i ett lyckligt förhållande. Det blir 22 år sen nu i sommar sen vi träffades för första gången. Up and downs hara vi haft som alla andra. Att leva lyckligt livet igenom är ingenting jag tror på. Man får jobba för kärleken precis som för allting annat. Men att befinna sig i kärleksfulla miljöer är en riktig boost för oss människor och det stärker oss inifrån och ut. Placera varsamt ut kristallerna på blommans vingar men när du placerat de där lämna de inte då där utan sköt om de som om de vore ditt barn. Kärleken måste skyddas och tas om hand för att gro och växa. Det får jag starkt till mig i detta budskap denna helg.

Jag fick ytterligare ett budskap till mig i detta nu från änglavärlden. Slut fred med dig själv. När du kommer till den punkt när du inser att du inte är någon övermänniska som kan vara spindeln i nätet i allt eller ens ha koll på allt som sker i och runtomkring dig. Planera mindre och handla mer som jag nämnt tidigare, så kommer allt i ditt liv att landa så mycket bättre.

Ha nu en helt underbar helg allesammans.

Kram på er

Annehlie