Fullmåneläggningar

Änglar och universum skruvar verkligen upp förväntningarna

Vad är det som händer egentligen!

Fullmånen i vågen

Stark drivkraft just nu

Ja den här veckan har ju varit smått magisk med sina energier får man ju lov att säga men detta avslut på veckan med en fullmåne i vågens tecken tar nog priset iallafall. Hade du inga förväntningar innan så är du nog gjord av sten om du inte vågar tro på de nu.

Månen i vågen i opposition till väduren

Allt som händer och sker i universum händer för att lära oss människor någonting och nu får vi en fullmåne i vågens tecken under vädurens inflytande energier kan man säga. Vad betyder då detta. Jo den positionen utmanar oss att ta reda på hur relationen till oss själva ser ut när situationen kräver  att vi måste samspela med andra människor. Vågens tecken söker gärna kompromiss lösningar på problem som uppstår medan väduren är totalt kompromisslös. Här är utmaningen att hitta en balans mellan dessa två egenskaper.

Du är bra nog!

Fullmåne i jungfrun lämnar över till fullmåne i vågen…

Vi börjar bakifrån idag. “Du är bra nog”. Ja detta budskap har vi fått i massor av budskap den senaste tiden så att det budskapet även kom upp nu i fullmåneläggningen är ju inte så konstigt. Sist vi fick den påminnelsen i form av detta kort var i novembers fullmåne läggning. Nu var det tydligen dags för en påminnelse igen. Fullmåne i jungfrun hade vi nu sist vilket betyder att den närmar sig sitt slut nu och då även detta mån kort ligger sist i raden så förtydligar ju det bara ännu mer att fullmånen i jungfrun som nu lämnar över till fullmånen i vågen tar avsked med en klapp på axeln och en spark i baken på vägen “Du är bra nog! Glöm inte det.”.

Röd måne

Om du någon morgon eller kväll under den här fullmåneperioden tittar upp på himlen och ser en röd himmel eller en röd måne då är detta ett budskap till dig att detta är en viktig tid i ditt liv att göra slag i sak, att gå framåt, att följa ditt hjärta och att genomföra de förändringar du planerat. Budskapet är “var djärv och ta första steget”. Det är bekvämt att vänta på att någon annan person tar första steget så kan du bara flyta med på ett bananskal så att säga. Men nu hävdar energierna att det är dags för dig att vara den där drivande personen som sätter bollen i rullning. Det här budskapet fick jag precis nu och det kom så tydligt upp. När du behöver styrka och vägledning så finns den i färgen röd. Röd är vårt rotchakra och är basen i allt.

Ett spännande slut

Ni minns väl de föregående datumen att hålla reda på. Själv har jag skrivit upp de i en liten speciell almanacka. April månad präglas av ödmjukhet och balans och tillit. Vi vet att vi är på väg mot något bra men vi vet inte riktigt hur det kommer att se ut. I Maj (rättare sagt vid den totala månförmörkelsen den 26 Maj) kommer lösningar att vara inom räckhåll har vi också fått upp tidigare och nu får jag upp att när nymånen i Oxen infaller som alltså är två veckor tidigare (11 Maj) så får jag upp budskapet välstånd i framtiden. Jag tror minsann att den ekonomiska biten kommer att lösa sig för ganska många av oss i framtiden. Iallafall hintar energierna om detta. Så om du känner att du har det lite snålt med pengar just nu så ha tillit. Det kommer att ordna sig. För en del av er kan det ordna sig redan nu men för vissa kan små förbättringar ske nu och sen kommer den stora ekonomiska förbättringen att ske under hösten. Levnads standardaren förbättras iallafall väsentligt.

Spontant nu så kommer jag att tänka på den här pandemin som har gjort livet surt för så många  människor ekonomiskt. Vissa har ju till och med gått i konkurs. Och vi får väl verkligen hoppas att detta välstånd kommer in och förändrar världen till det bättre. Men det var inte de budskapen jag fick först. Det var flera personliga förändringar  när det gäller levnads standard som jag fick upp.

Spännande fullmåneläggning. Vi ses i nymåneläggningen om ett par veckor.

Varm kram

Annehlie