veckans energier

Även helgen präglas av lyckorus! Passa på att må toppen!

De härliga energierna fortsätter!

Jisses vilken vecka. Välkommen till helgens energier som ser minst lika fantastiska ut.

Vår inombordskänsla känns WOW

Det sprudlar verkligen inom dig nu! Allt du tar i blir till guld känns det som och lyckönskningarna bara radar upp sig som på ett pärlband. Du känner dig lugn och trygg i dig själv och det är som att det sker automatiskt nu att du alltid gör rätt val vilka val du än gör. Vad än du funderat på att göra nu för att komma vidare i ditt liv så gör det. Bara GÖR det! NU är verkligen tiden för att utvecklas. Och om det är så att nya idéer kläcks nu så fila inte på de och fundera om du ska våga. Bara kliv rätt ut och sätt de i verket direkt.

Kraft i form av eld och lyckorus kommer till dig.

Du kommer att känna ett behov av att släppa taget och när det behovet trycker på så vill universum klargöra en sak för dig. Släpp taget om det gamla. Släpp taget om alla rädslor och alla begränsningar. Det är tid för det nu och det kommer du att tydligt känna av. Kämpa inte emot. Släpp taget och flyg med i vindarnas förändringar istället. Det kan även komma olika förslag på samarbeten till dig under denna vecka. Kanske det till och med redan har skett. Ditt arbete uppskattas iallafall på något sätt och  det märks i den vägledning och uppskattning som du får ta del av.

Den astrologiska helgen

Vi har en fullmåne på söndag vilket betyder ett kulminerande av något slag. En fullbordan. Men innan dess så går månen in i jungfruns tecken under fredagen och kommer att befinna sig där ända tills söndag då den sakta men säkert glider över till vågens tecken. Vad innebär då detta. Jo att du byter ut det här eldiga drivet som du nu haft med oss under hela mittveckan till lite mer jordade energier. Du har fortfarande stark dos av energi kvar och ditt praktiska öga tar över här och du blir något med analytisk vilket är något både väduren och Lejonet saknar. Om drivet och ambitionen att komma framåt hägrade tidigare i veckan då idéer uppfanns som på ett pärlband så handlar det mer om att sätta dessa idéer i jord nu. Så det man kan se är att du landar in litegrand här i starten av helgen. När sedan helgen kliver in i söndag och vågens tecken så sker som sagt var ett fullbordande i luftens atmosfärer. Här virvlar det till i lövstacken och det är ledande och bestämda energier som styr dig igen. Här söker du efter kompromisser men samtidigt så är du mån om att kompromisserna gynnar dig. Här känner du dig glad, positiv och social.

Fortsatt härliga energier hela helgen

Ja de här härliga energierna fortsätter faktiskt hela helgen. Helt fantastiskt! Du jobbar dig framåt och allt går din väg nu och allting känns enkelt så fortsätt att ta vara på de här energierna. Än en gång berättar universum för dig att NU är tiden mogen att göra alla de där sakerna som du faktiskt önskat att få mod att göra. Under helgen har ett av de vackraste korten placerat sig. Kortet som står för välgång, plötsliga förbättringar och överraskningar ligger här under helgen och för en del kan det även betyda vinster och belöningar av olika slag.. Det har placerat sig så många myntkort här under helgen och dessutom bara positiva myntkort. I det här fallet berättar myntkorten tydligt att något materiellt i form av ägodelar, pengar eller hälsa sker till det bättre. Det känns som att allting som du företar dig här flödar in i form av positivitet. Ge dig hän här till det nya härliga livet som verkligen får en nystart under helgen. Här kommer det in budskap av olika slag som handlar om förbättringar och inte alltför sällan betyder det som sagt faktiskt en liten förbättring ekonomiskt när så här många fina myntkort ligger samlade i en och samma klunga. Hur som helst så vill universum att du likt ett barn ger dig ut på äventyret och universum vill att du känner dig lite nyfiken på livet och nyfiken på att titta efter vad som egentligen finns där runt hörnet. stagnera inte. Gå vidare manar energierna på dig.

Vi avslutar veckan med stort välmående

Det är nog ingen slump att vi även avslutar helgen med kortet tio i bägare som också är ett av de positivaste korten som finns i tarotkortleken. Fast här symboliseras den fulländade lyckan av en varm och positiv känsla och den sprider sig verkligen i hela kroppen. Det är ett familjärt kort också. Det behöver inte betyda att familjen är inblandad men känslan är densamma som man kan känna för sin familj. Så varm, så skön och så fulländad. I mitt eget fall så får jag besök av min son och hans familj i helgen och mitt minsta barnbarn som jag knappt träffat den senaste tiden. Man kan säga att det är 3 månader sedan jag kramade henne sist för när jag skulle träffat henne för ungefär en månad sen så blev hon sjuk och jag fick bara en snabb blick av henne i dörröppningen när jag lämpade av sonens födelsedagspresent. Så den här helgen har jag verkligen sett fram emot. Jag har aldrig tvivlat på att den skulle bli varm och härlig men den verkar ju bli lite extra varm och härlig nu om man ska tro energierna och de tror vi ju gärna på den här helgen. Eller hur!!

Triologin då

Det centrala kortet sprider ett lugn

Det centrala kortet är det kort som sprider ut sina energier till alla övriga kort och sätter en liten touch av sin energi i övriga kort oavsett vilka energier som ligger där. Nu ligger det ju bara fina kort hela veckan här så att få en touch av stjärnans energier i alla andra fina kort här, ja det känns ju smått fantastiskt. Du är på rätt väg och du behöver bara jobba vidare nu och behålla den här positiva känslan med ett stort lugn i botten att allting ordnar sig, även saker som du oroar dig för emellanåt.

Utgångskortet ger dig tusen och åter tusen möjligheter

Utgångskortet sätter prägel på veckoläggningen och är ett slags budskap som ligger som en varm och skön filt över veckan som varit och helgen som kommer. Det kommer val och tro det eller ej men du kommer att välja rätt väg vad du än väljer för energierna jobbar endast för rätt val just nu. Så även om valet blir fel val så att säga så kommer det valet att vara rätt val för du behöver se felvalet för att sedan se och känna när du hamnat rätt igen. Som en örn uppe i skyn så flyger du runt och sonderar läget så i slutänden så vet du exakt vilken väg som känns bäst.

Det dolda kortet handlar om jämförelser

Här kommer kortet som hintar lite om nästa vecka. Det enda lite oroande kortet. Det står för konflikter men det verkar mer handla om konflikter inom dig själv. Att du hamnar i konflikt med dig själv och inte så mycket med andra. Det känns lite som att det är gamla sår som rivs upp igen som så många gånger förr och de här energierna handlar mer om en inre rädsla att misslyckas med dina planer.

Man kan vända på det också och se det som att du nu är redo att möta dina rädslor för att misslyckas. Denna vecka kanske har gjort dig stark och mer tydlig i vart du är på väg och vart du vill komma. Det är svårt att säga vad kortet står för eftersom det är ett dolt kort så även energierna i detta kort är dolt. Men det jag kan känna är att det absolut handlar om en jämförelse av något slag. Det verkar som att du jämför dig själv med någon eller några andra människor och i dina ögon så är de så mycket bättre och duktigare än du, kanske mer framgångsrika, nöjdare eller gladare. Men egentligen så är det så enkelt att om du bara väljer att se positivt på saker och ting så kommer också kärleken och glädjen till det. Så välj att se positivt på saken så känns det bättre.

Det blir ju riktigt spännande nu att lägga energierna för påskveckan. Det är ju med lite skräckblandad förtjusning jag kommer att göra det men vi får hoppas att energierna över lag är lika varma och fina som denna veckas energier så ska vi nog ta oss igenom de här små svackorna i oss själva också.

Veckans budskapskort

Starka förhoppningar

Veckans budskap är ett väldigt tydligt budskap. Du vinkar alldeles tydligt farväl till ditt gamla liv, dina gamla värderingar. Vad än det är du lämnar bakom dig så är det tid för det nu och det nya som väntar är så mycket bättre än det du har just nu. Du har satt på dig guldtofflorna här som varsamt masserar dina gamla sår och förbereder dig för det nya fina och härliga som väntar på din nya väg framåt. Det här är ett förhoppningens budskapskort. Memorera in det här kortet och dess budskap i ditt minne och ta fram det när de dolda energierna för nästa vecka tar plats och ställer till med rädsla och oro. Ta då på dig guldtossorna och se hur livet bara väntar på dig lite längre fram på vägen.

Ha nu en toppenhelg allihopa och kom ihåg att även om det nu regnar ute (vilket det iallafall ska göra på min ort i helgen enligt väderleken) så är det huvudsaken att det inte regnar inombords. Skiner solen där så ser vi även solsken i regndropparna.

Namaste

Annehlie