veckans energier

Denna vecka bara osar av kärlek och energi och glädje!

Finaste energierna på mycket länge

En mirakelvecka på ingång

Jag sa ju att jag kände på mig att denna veckas energier skulle bli fantastiska och jag ska erkänna att jag nästan grät av lycka när de här korten kom upp i veckans energiläggning. Den här veckans energier kommer verkligen till oss för att ge oss kraft och glädje. Ta nu vara på energierna ordentligt är mitt råd.

Plötsligt ser du möjligheterna

Alltså starten på veckan är så fantastiskt vacker och känslosam så mitt hjärta nästan går i bitar när änglar och universum berättar sitt budskap. Jag får här till mig att någonting inom dig händer här. Det är som att du under en tid har suttit instängd i ett ofrivilligt fängelse och nu så öppnar fängelsedörren upp sig och plötsligt så uppenbarar sig ett stort rymligt hål och där utanför väntar friheten. Den bara finns där och väntar på dig beredd att ta emot dig med öppna armar. Men det är inte bara den insikten som kommer till dig. Det är som att du plötsligt förstår att den här dörren eller fönstret eller vad det nu är för någonting, den har stått öppen hela tiden. Det är bara det att när du har varit instängd i dina tankar och tänkt mörka tankar och sett omöjligheter istället för möjligheter. Ja då har du heller inte sett hålet i gallret. Du har hela tiden tänkt att den där friheten ej varit för dig, bara för andra. Men nu kan du plötsligt på skakiga vingar flyga ut och prova lyckan du med.

Dax att släppa taget

Det är nu dags att lämna det du suttit fast i och att våga släppa taget. Det kan vara dystra tankar som du fastnat i, det kan stå för rädslor av olika slag och det kan stå för olika nedvärderingar av dig själv.

Det kan vara att du inte trivs på jobbet och att du länge tänkt att söka ett annat jobb men inte vågat att byta jobb på grund av trygghet eller ekonomi.

Det kan handla om kärlek. Du kanske länge har tänkt att bryta upp från ett förhållande men inte känt dig redo på grund av ängslan av olika slag. Nu känner du dig redo.

Det kanske är tvärtom. Du är singel och vill gärna träffa någon men för att träffa någon så måste man våga ge något av sig själv också och iallafall är det inte jättevanligt att hon eller han med stort H bara står där utanför dörren och knackar på en dag. Nu har du självförtroendet att våga ge något av dig själv.

Det kan faktiskt handla om vad som helst och vet du, att om du rannsakar dig själv så vet du nog exakt vad som gnagt inom dig den senaste tiden och det är olika saker för oss alla. Själv vet jag exakt vad detta budskap betyder för mig och jag vet exakt vilka rädslor och osäkerhetsfaktorer som jag måste eliminera från mitt inre. Det är så många gånger dessa energiläggningar hjälp mig på min väg att ta mig ur mörka tankar och vända saker till något ljust och möjligt istället för mörkt och omöjligt. Och när tiden är rätt så är det också tid att så. NU! Denna vecka är absolut rätt tid.

Alla önskningar kommer i form av överflöd här

Vad betyder då detta. Jo att när den här insikten kommer till dig, att du faktiskt har förmågan att ta dig an vilka utmaningar du än önskar. Att alla förändringar som står på din önskelista är möjliga. När du då släpper taget om det där sista behovet av trygghet och rädsla för det nya, när du faktiskt vågar att prova lite nytt. Ja då kommer verkligen det där fantastiska överflödet till dig i form av kraft, välmående, tålamod, lycka, kärlek, glädje. Det är överflöd i positiva saker vi pratar om här. Myntkungen står för makt över ditt eget liv, ett stort mått av balans. Om du tidigare haft det lite kärvt ekonomiskt så ordnar det också upp sig här. Det känns faktiskt som att vad du än bestämmer dig för här så fungerar det hur bra som helst. Du tar helt enkelt de rätta besluten och du gör det på ett ansvarsfullt sätt. Det som tidigare varit stiltje tar här fart och det är stora verk som planeras här oavsett om det handlar om hälsa, kärlek, ekonomi eller jobb relaterat. Istället för att fundera ut strategier så börjar du istället att bygga upp strategier och de är väl genomtänkta och planerade. Här är du verkligen målinriktad.

Astrologi

Astrologiskt sett så är ju stjärnhimlen också verkligen med dig får man ju lov att säga. Solen ligger ju kvar i väduren så det är ju absolut väduren som står för drivet och det drivet lär du ju ha med dig som en grundstomme ungefär fem veckor framåt. Denna solplacering gör att vilka utmaningar du än utsätts för så kommer du att boxa dig igenom de. Men just den här veckan ser det inte ut som att du behöver boxa dig fram särskilt mycket faktiskt. Så skönt.

Under måndagen och tisdagen ligger månen kvar i kräftans tecken och jag förstår att det är den kärleksfulla känsligheten som jag får till mig när jag kanaliserar energierna. Jag känner mig rörd, som att det plötsligt bara bor en jättestor dos av empati och kärlek inom mig. Och jag känner att det är den känslan som är en del av det som gör allting möjligt för dig.

Under Onsdagen sen så går månen in i Lejonets tecken. Här kommer det krafter likt en orkan infarandes. Ja när väduren och lejonet förenas i gemensamma krafter (de är eldstecken bägge två) så uppstår en explosion likt ett fyrverkeri, en valborgsbrasa eller en skogsbrand eller något liknande. Alltså kraftmässigt. Och det är också det som kortet Ess i stavar eller Ess i eld som det också kallas står för. Så passande att det kommer in just här i energiläggningen. Hmm. KRAFT är iallafall ledordet här under mittveckan. Astrologiskt sett så står ju väduren för snabba beslut, drivkraft framåt och ett stort mod. Allt som sker sker med stor beslutsamhet och stor entusiasm och passion. Men hen är också impulsiv och otålig. Tittar du på Lejonet så har även Lejonet ett stort driv framåt och har dessutom starka ledarskapsförmågor och älskar att stå i centrum. Lejonet vill alltid visa upp sin starka sida som stolthet, storhet och personlig makt. Lejonets ledord är “JAG ÄR!”. De har en del lika egenskaper de här två eldstecknen men samtidigt så är de egenskaper som skiljer de åt väldigt konfliktfyllda så att dessa tecken tillsammans i en mittvecka symboliseras av ett eldsklot i form av Ess i stavar förvånar mig inte alls. Se till att ta del av kraften här!!!

På väg framåt är ledordet nu!

Nu har vi kommit en bra bit på väg. Här under mittveckan äger vi en enorm källa av ren energi. Att detta kraftfulla energikort ligger ihop med kortet stjärnan förtydligar bara ännu mer att vi här får energi när vi behöver det som mest och när vi känner att vi behöver vila och återhämtning så får vi det också. Källan visar dig vägen framåt och vägen hem. Du är liksom i samklang med dig själv här och samtidigt så kreativ. Det är som att du har lugnet inom dig trots den otroligt energirika energin omkring dig. De hinder som funnits i din väg har nu försvunnit eller förminskats och det känns som att du kommit en bit på väg framåt. Någonting har definitivt släppt. En tid av väntan äger visserligen rum här men så länge du inte känner någon press så kommer du att expandera och vidga dina tankar och vyer. Åhh alltså det är så härliga energier hela veckan så jag blir alldeles varm i hela kroppen. Jag ser verkligen fram emot att kanalisera helgens energier efter det här.

Veckans vägledning

Jag brukar inte lägga ut bild på änglakort och budskapskort utan bara kanalisera de men de här korten var så otroligt tydliga och vackra så jag väljer att lägga ut de idag. Om det finns önskemål om att jag lägger ut vägledningskorten även fortsättningsvis så får ni gärna skriva det i kommentarsrutan som finns ovanför blogginlägget eller i fb inlägget. Om det är så att många har önskemål om det så gör jag det såklart även i fortsättningen.

Hela den här veckoläggningen har präglats av budskapet från änglar och universum att allt du önskar kan du få och så kommer exakt det budskapet upp i min budskapskortlek. Den är så härlig den här budskapskortleken. Jag älskar den. Den har så många härliga budskap att bjuda på. Idag ligger den ihop med änglakortet “hjälpsamma människor”. Den här veckan kommer absolut att präglas av kraft och energi och ledordet “allt du önskar kan du få” och detta kommer att manifisteras med hjälp av hjälpsamma människor omkring dig. Oavsett om det är vänner, familj, arbetskamrater, chefen, människor du inte känner men som utan att veta om det ens underlättar för dig. Du själv underlättar för dig själv genom att tänka och handla positivt och sist men inte minst, änglar och universum kommer att se till att allt sker din väg denna vecka och alla hinder som uppstår kommer du att märka att någon eliminerar. Du vet knappt hur det går till men det bara händer. Som en skänk från skyarna som man brukar säga. Och så är det verkligen här.

Ha nu en fantastiskt vecka och njut, njut, njut och glöm inte att jogga lite fortare när tempot känns lite för långsamt och har du köpt nya springskor så är det verkligen dags att springa in de nu för det är nu du har kraft och energi till det mesta. Vi ses till helgen igen.

Namaste

Annehlie