veckans energier

Någon slags resa gör din helg!

Tanka värme och energi i helgen

Varma energier blåser in under helgen

Helgen symboliseras av värme, kärlek och familjär anda. Tio i bägare står alltid för värme och kärlek men just när det här kortet med husdjuren dyker upp så får jag alltid budskap till mig som har med härliga familjestunder att göra. För min egen del så stämmer det in väldigt bra då min dotter och hennes sambo kommer hit i helgen för lite trevlig samvaro. God mat, gott sällskap, talangfinal på tv:n och förhoppningsvis även sol både  ute och i sinnet som man brukar säga.  Det ser  ut att bli en riktigt fin helg när man tittar på energierna. Förhoppningsvis så har de turbulentaste energierna lagt sig att vila lite så du får lite andningspaus.

Nya tankar föds

Energierna var ju lite inne på det redan tidigare i veckan men det känns som att det är här tankarna sätter sig ordentligt. Det kan vara så att tankarna cirkulerat runt under veckan och här under helgen så faller liksom pusselbitarna på plats. Eller så har du sökt med ljus och lykta efter olika lösningar på dina problem under veckan och PANG helt plötsligt så bara har du lösningen här under helgen.

Bägarkungen är stark men kärleksfull

Du bär med dig bägarkungens egenskaper i ditt hjärta under helgen. Det betyder att du här verkligen har bytt ut svaghet mot styrka men du bär samtidigt på en stor dos empati och faktiskt både till dig själv och till din omvärld i det här fallet. Du har plötsligt insett att du har makten och förmågan att förändra saker och ting och att det faktiskt mest hänger på dig och inte på alla andra. Allting handlar om hur mycket du kan och vill stå upp för dig själv, säga ja när du vill säga ja och nej när du vill säga nej. Att välja att göra det du vill göra här i livet och inte känna att livet styr dig. Nej, det är du som styr livet och det är du som är bossen i ditt liv. Och det har du börjat att förstå här. Här får jag tydligt upp i energierna att du tänker på ett emotionellt och sunt sätt och då känner du också att du får en helt ny stabilitet i livet. Att detta kort ligger ihop med ett av de mest positivaste korten i hela tarotkortleken känns ju inte mindre bra precis. Här får du tydliga budskap om en helg som består av emotionell lycka, glädje, sann kärlek och det är glada dagar vi har framför oss. Dagar som vi kommer att leva på länge sen. Och som sagt så får jag åter igen upp ordet familj här. Det behöver inte vara din kärnfamilj i form av föräldrar, syskon, barn osv även om det för många av oss betyder det. Det kan även vara riktigt nära vänner som står  så nära att de känns som familj. Bara du vet vilka personer som betyder familj för just dig.

Tvillingenergier som byter till kräftans energier

Vi hade ju Oxens trygga energier under mittveckan. Under fredagen och lördagen kliver tvillingens energier in istället. Inte undra på att helgen blir så trevlig och kommunikativ. Tvillingen ÄR ju kommunikationens viktigaste redskap. Inte undra på att nya tankar och idéer kommer upp och sätter sig direkt. Lev i de härliga kommunikativa energierna och ta vara på de ordentligt för under söndagen så kommer de ängsliga energierna in igen. Då går månen in i kräftans tecken och då är det dags för oss att känna oss lite tveksamma igen. Här sitter de där små jäklarna på axeln igen och frågar dig hur i allsin dar du kan tro att du är bra på någonting överhuvudtaget. Energierna berättar att du känner dig orolig och ängslig och det där självförtroende som du nyss ägde. Vart tog det vägen?

Triologin skvallrar lite för oss

Centralt kort viskar om trygghet

Det centrala kortet står för visdom, ett oerhört lugn och en förmåga att se klart även i oklara situatioener. Dessutom viker du inte en tum ifrån empatin och du är stark nog att både jobba i medvind som motvind. Den här energin sprutar ut sin energi över hela veckans kortläggning och utgör basen i veckans energier. Det är något som vi ska vara mycket tacksamma över. Här känner vi oss vackra, starka, friska och jordade.

Utgångskortet berättar om kämparglöd

Jo du kommer att få kämpa. Kämpa för att komma vidare, kämpa för att att få medhåll, kämpa för att förändra dig själv och situationen omkring dig. Kämpa, kämpa, kämpa men ingenting ger dig en sådan god sötma i munnen som sådant som du åstadkommit genom idogt slit. Klappa dig själv på axeln. Bra jobbat!!

Det dolda kortet laddar upp för festligheter

Jag har ju sagt det hela veckan nu och jag känner verkligen på mig att nästa veckas energier kommer att bli varma och härliga. att jag ens törs ta de orden i munnen. Jag har inte lagt några kort ännu så veckan kanske ser förskräcklig ut, vad vet jag. Men min magkänsla säger att oerhört fina energier är på intåg nu och jag är definitivt redo att möta de och ta emot de med öppna armar. Är du redo?

Helgens budskap är en resa

Resans syfte

Dels vill universum påminna dig här att det är en livsresa du är på. En livsresa tar tid att ta sig igenom och syftet är att du ska lära dig saker efter vägen och bli visare och klokare. Det var det första budskapet som jag fick till mig. Men jag får även upp konkreta resor av något slag. Det kan vara en resa som du gör eller det kan vara resande personer som kommer till dig. Budskapet är iallafall tydligt kopplad till resor av något slag och denna resa kommer att förändra ditt liv och kanske dina värderingar också, på ett positivt sätt. Det kan också vara resor som planeras i en framtid men fokus ligger just på detta resande. Om du blir erbjuden att resa iväg så ska du absolut tacka ja till den idéen.

Spännande slut på veckan minsann.

Ha en fin helg allihopa så ses vi igen på måndag.

Namaste

Varm kram Annehlie