veckans energier

Någon mer än jag som har en känsla av förväntan inför denna vecka…på gott och ont kanske.

Läget stabiliseras något

Men nog vore det skönt med lite mer somriga energier nu snart. Vi får tänka som så att vi har den bästa tiden framför oss.

Ciro Marchetti

Ingen kan ju ha undgått att förstått att jag nästan är kär i mina Ciro Marcetti kort. Det var min första tarotkortlek jag kom i kontakt med och under vägen så har jag försökt att vidga mina vyer och tittat på fler tarotkorts skapare och visst finns det fler än Ciro Marcetti som tilltalar mig mycket men ingen av de kommer ens i närheten av mina Ciro Marchetti kort. Inga kort talar så tydligt till mig i de personliga läggningar jag gör.

Vädurens framfart märks och känns

I går bytte vi ju energier från fiskarnas ängsliga energier till vädurens fartiga och energifyllda energier. En nymåne startade upp någonting nytt i lördags och om ni minns så var ju det dolda kortet page i svärd som också står för nya budskap/meddelanden och flyktiga sådana. Så precis som jag sa. Även om denna vecka i stort ser betydligt lugnare ut att leva i så ska vi komma ihåg att svärdspagens energier skymtar i bakgrunden. Det betyder att vi fortfarande flyger fram lite för fort, lite för okontrollerat och  dessutom så startar veckans energier med tornet som pricken över i till på köpet. Och så vädurens snabba energier på det. Ja ni hör ju själva hur det låter.

Oxens mer trygga energier tar över

Det behöver inte vara något särskilt som händer egentligen här i början av veckan. Det kan bara vara så enkelt att vädurens snabba energier helt enkelt inte ger oss tid att tänka och då kan det hända att du av bara farten tar förhastade beslut som leder till en krasch på något sätt. Och då är det ju en himla tur att Oxens trygga energier finns här och fångar upp dig och gör fallet mjukt så att säga. Här får du tydliga besked om att du måste lugna ner farten och göra en tempoväxling till de lägre växlarna. När måttfullheten visar sig på det här sättet så vill energierna verkligen signalera vårt behov av balans i livet. Här tvingas vi att göra kompromisser för att skapa känslan av balans. Först när vi lyssnat på dessa signaler uppstår harmoni i kroppen. Fundera lite över ditt eget liv. Hur kan du kompensera upp det dåliga i ditt liv just nu med någonting bra. Allt som ger din kropp och själ lust, ro och glädje är positivt för dig just nu. Du måste göra förändringen så att säga. Att det inte går är inget alternativ just nu. När vädurens energier styr så är dock chansen minimal till att du lyssnar. Det är därför extra bra att energierna byter till oxens energier under tisdagen och gör det plötsligt möjligt för dig att göra en radikal förändring.

Kejsaren tar kommandot

Det är inte bara Oxens lugna och trygga energier som hjälper oss att dra i handbromsen här. Vi har även kejsaren med oss i veckans tarotläggning. Han är vis och klok men han är även känd för att vara en rejäl bromskloss och det kan ju verkligen behövas här känns det som. Här krävs förändring och beslut och både hjärna och hjärta behöver vara med för att jobba fram realistiska förväntningar på oss själva och realistiska mål och delmål. De problem som finns har funnits ett tag nu och nu är det verkligen dags att ta tag i de en gång för alla. Hur kan just du göra dina förändringar i livet till det bättre? Ja det är en mycket viktig fråga som du bör fråga dig dagligen under denna vecka. Du har framgång  dit du är på väg men frågan är hur du använder kraften på ett energisparande sätt så att du även mår bra under vägen. På vilket sätt kan du lita mer på din egna kraft?

Yttre energier

De energier och krav på oss så att säga som kommer utifrån sett är fortsatta energirika men de känns inte jobbiga eller för mycket av något slag. Vi jobbar på och arbete ger utdelning så att säga. Om du studerar så lär du dig mer, om du arbetar så ger även det dig ett nytt perspektiv i form av nya lärdomar, mer lön eller mer status. Någonting positivt sker i allafall som har med ditt långsiktiga arbete att göra vad än du sysslar med. Som jag redan tidigare varit inne och pratat om så kräver energierna en balans av dig nu och jag får tydligt till mig att balansen har med arbetsbördan att göra. Du måste få till en förändring i din arbetsbörda. Ibland så tror man att jobba fortare och hårdare är det rätta men när du väl hittar balansen så kommer även lösningarna som på ett pärlband. Tänk om, gör rätt! Energierna utifrån visar att nya tankar behöver födas denna vecka och om du bara ger tankar och idéer en chans att landa så kommer du att få en fantastisk fortsättning under de kommande veckorna.

Inre energier

Vad säger då energierna inom oss. Jo där känns det som trygga och varma energier. Egentligen så vet du exakt vad du behöver  för att genomföra de här förändringarna och därför kan jag även känna det där stora lugnet inom oss. Energierna väntar bara in dig nu. Prova med att säga ” allt går att förändra” istället för att hitta fallgroparna. Om du testar så kanske du finner att fallgroparna inte ens infinner sig. De inre energiernas vägledning via tarotkorten visar att du har makten och förmågan att förändra saker till det bättre. Så jag måste säga att de inre energierna, alltså de energier som du besitter inom dig, är oerhört fina och vinstgivande. Ta vara på de och gör något bra av de är universums råd.

Veckans vägledning

Som vanligt så har jag slutligen dragit ett änglabudskap och ett budskapskort. Och det är så fina budskap du får här kan jag säga. Situationen kommer att förbättras hälsar änglarna och nu lyfter du mot skyn. Du kanske känner som så att du lite har varit nere på botten och vänt men nu simmar du definitivt mot ljuset. Våren är nära nu och då slår alla dina önskningar in som på ett pärlband.

Släpp taget är det andra budskapet och det blir väldigt tydligt nu att det är viktigt att släppa taget om en massa gammalt bråte som hänger över dig som ett ok. Låt inte gamla saker från förr styra dig utan se istället på allting som har med framtiden att göra med nya ögon. Du kommer att upptäcka så mycket nytt och härligt i ditt liv och sånt du inte visste var möjligt ens blir möjligt nu. Det är härliga tider på väg hälsar universum.

Jag vet inte hur ni känner det men jag känner iallafall starka förhoppningar och om jag inte hade bestämt mig fullt ut innan jag gjorde den här energiläggningen så har jag absolut bestämt mig nu för att förändra mitt liv och inte känna mig fången i meningen “det går inte”. Nu har jag bestämt mig. I dag blir startskottet på mitt nya liv. Idag mår jag bra. Idag mår jag fantastiskt!

Namaste

Kram på er

Annehlie