Nymåneläggningar

Nymånen i fiskarna hintar om att det är en spännande vår vi har att vänta oss!

De här mån läggningarna blir bara mer och mer spännande!

Jag tror vi har något stort att vänta oss längre fram.

U

Universums lagar gäller

Jag vet att jag har varit med om något liknande tidigare och egentligen så borde jag inte vara så förvånad för att jag vet ju att om universum vill förtydliga något så gör de det med besked. Nu har det hänt igen. Jag blandar kortleken noggrant enligt ett system så korten blandas väl. Efter det kuperar jag korten också i ett system. Sen sprider jag ut de som en solfjäder och väljer de kort som universum bestämmer. Vad händer. Jo av tre budskapskort så är två av korten exakt samma kort som i förra månadens nymåneläggning. Vad är oddsen liksom. Nu ska jag försöka ge er en beskrivning av vad som är på gång.

WinWin

Samma kort kom upp i förra nymåneläggningen så här vill verkligen universum berätta för oss att någonting fantastiskt faktiskt kommer att ske när fullmåne i vågen inträffar vilket är den 28 mars. Du ger någonting och får samtidigt något tillbaka eller så samarbetar du med någon där personen i fråga vinner något på samarbetet med dig samtidigt som du vinner något med samarbetet med denne person. Så var uppmärksam på vart energierna för dig någonstans vid fullmåneperioden denna månad eller tiden där runtomkring. När energierna så här tydligt signalerar så lär det inte bli några diffusa signaler direkt men du måste ju såklart ändå vara uppmärksam på de när de dyker upp så de inte lite retsamt seglar förbi dig.

Kraftfulla förändringar är att vänta

Du bör ställa in dig på att acceptera de kraftfulla förändringar som planeras i universum just nu. De är de förändringar som du har att arbeta efter i en framtid och det är de förändringarna som kommer att ge dig fler budskap på vägen och öppna nya dörrar för dig in i framtiden. Här kommer aurans ljus att led dig in på rätt spår och därför är det mycket viktigt att du lyssnar på magkänslan nu och går den väg som känns rätt för dig och inte välja den väg som känns mest bekväm eller minst konfliktfylld att välja.

Månförmörkelsens mystik

Nymåneförmörkelsen, som är en total månförmörkelse kommer att äga rum 26 Maj och här kommer som sagt kraftfulla förändringar in som ett starkt budskap. Vi har tidigare fått upp att lösningar är inom räckhåll vid just denna månförmörkelse så än en gång vill jag säga, var observant och följ ditt hjärta. Tre gånger inom kort tidsram har jag nu fått upp olika hintar o just månförmörkelsen i Maj så det här är verkligen något mycket viktigt som universum vill berätta för oss här.

Tro på det omöjliga

Blå måne hade vi i oktober 2020 senast. En blå måne betyder inte att vi ser en blå måne. I praktiken så är det när det inträffar två fullmånar under en och samma månad och detta sker väldigt sällan. Nästa gång sker inte förrän i augusti 2023. Vad vill då universum berätta för dig här. Jo att det är långsiktiga mål du bygger och så länge du tror på det omöjliga och har fokus på att allt är möjligt , även det som i dagsläget kan verka omöjligt så kommer det omöjliga att ske. Tänk att det blir spännande att se vart du står någonstans i livet om 2 1/2 år. Själv tänker jag skriva upp månaden i almanackan som en tidpunkt att komma ihåg. Och innan dess kommer du att få MÅNGA budskap och MYCKET vägledning i kommande nymåne och fullmåneläggningar. Ta vara på de och gör något kreativt av de. Låt de sporra dig och pusha dig framåt.

Ha en fortsatt fin helg. Vi ses i energierna på måndag igen.

Namaste

Kramar Annehlie