veckans energier

En jobbig vecka är till ände och trevligheter infaller under helgen. Så håll i och håll ut!

Nu avtar de turbulentaste energierna

En jobbig vecka till ände

Hu då jag. Denna vecka energier har då verkligen ställt till det för mig iallafall så för min del känns det väldigt välkommet med en lugnare helg även om de lite tyngre energierna hänger sig kvar lite än som små orosmoln i allt det vackra som det faktiskt bjuds på. Att de vanskliga energierna hänger kvar lite från veckans energier är inte så konstigt då fiskarnas ängsliga energier styr oss en hel del här även under ingången till helgen.

Energibyte under söndagen

Under söndagen går månen in i vädurens tecken vilket känns skönt. Här försvinner de ängsliga energierna och jag tror att det även är det som vi kan se i tarotkortet svärdsdrottningen. Här tar du fram den där inre kraften du har inom dig och rider ut stormen så att säga.

Ärkeängeln Rafael kom till mig och gav mig healing

Jag hade inte tänkt att orda något om att jag tagit mitt vaccin den här veckan eftersom det varit så mycket delade meningar ändå ute på media om vaccinet. Men jag vill poängtera att för mig finns inget annat alternativ än att ta vaccinet och när jag tog vaccinet så var jag helt inställd på att få en del biverkningar även om många i min bekantskapskrets inte fått några som helst biverkningar. Då jag jobbar med barn och familjer och ger vaccin hela dagarna så får ju även barnen feber och ont vid stickstället och det är ungefär 50/50 om de klarar sig eller inte och 5 åringarna kan bli ordentligt sjuka och få mycket ont i armen efteråt. Så att de biverkningarna även finns vid detta vaccin var för mig ganska självklart. Jag väljer att se det positiva i att så många som möjligt tar vaccinet så vi kan träffas och umgås som vanligt igen utan att vara rädd för att bli dödligt sjuka i Covid.

Men nu var det inte det jag skulle skriva om egentligen. Jag tog vaccinet och precis som många barn på BVC så fick jag hög feber. Det var en natt som var värst. Då på natten blev plötsligt hela rummet grönt. Först hörde jag små ljud, små tecken som att de förberedde mig på att något skulle ske. Detta kanske pågick en kvart och sedan plötsligt blev hela rummet grönt. När jag tittade ut från sovrummet ut i vardagsrummet så stod en stor ärkeängel där. Han var så stor att jag direkt tänkte att det där är en ärkeängel. Han sken i det starkaste gröna sken men man såg tydligt vissa detaljer och änglavingarna. Jag är inte så påläst ännu om ärkeänglarna men nästa dag så sökte jag efter ärkeänglar och förstod då att det var ärkeängeln Rafael som jag haft besök av. Han är tydligen noga med att visa tecken på sin närvaro genom sitt gröna auraljus. Han kommer för att trösta, lindra stress och ge healing. Han främjar läkningen och det var väl precis det jag var i behov av just då. Jag tackade honom ödmjukast och sen försvann han. Jag ville bara dela med mig av denna underbara händelse.

Mycket kärlek denna helg

Kärlek denna helg kommer i form av solen och kärleksparet så om veckan som gått känts jobbig för många av olika orsaker så kommer helgen här att förse dig med riktiga solglimtar. Här vänder det verkligen. Allt jobbigt omkring dig försvinner. Det betyder dock inte att själva arbetsbördan minskar eftersom de lite hetsiga och turbulenta energierna hänger kvar och bombarderar dig med krav men all den kärlek som väger upp dessa energier nu gör dig stark nog att parera dessa energier på ett helt annat sätt än tidigare. Här kliver du direkt ut från mörkret ut i solen och du väljer att se ljust på tillvaron och framtiden.

Häftigt slut på veckan

Och som sagt. Under söndagen går månen in i vädurens tecken energimässigt och då får vi ett helt nytt driv och det känns som att det är där du plockar fram den där smarta och knivskarpa svärdsdrottningen inom dig som inte bara ser till att få saker och ting gjorda utan också att få saker och ting gjorda på sitt sätt. Här finns inget behov av att hävda sig men du intar en position av ärlighet och du är mogen, ärlig och vidsynt. Här frigör du dig från gamla roller och på så vis kommer du då också en längre bit fram på vägen som du går på.

Triologin

Det centrala kortet (Denna energi styr stor del av energierna)

De kanske inte alls ser så trevliga ut men du ska komma ihåg att dessa kort symboliserar väldigt mycket veckan som varit och den har inte varit lätt. Jag skulle nog vilja kalla den en av de jobbigaste veckorna energimässigt på länge. Så det centrala kortet symboliserar verkligen kort nr 1 där du känner dig helt utslagen, trött och orkeslös men kortet vill samtidigt ge dig ett viktigt budskap när du mår som sämst och det är att du ska bejaka kärleken i ditt liv. Få kärleken att växa och se med kärleksfulla ögon på världen omkring dig. Allting ordnar sig. Men det är alls inte konstig att energierna varit hårda mot dig just denna vecka med detta kort som strålar ut sin energi till resten av tarotkorten så att säga.

Utgångskortet

Kort nr 2 som kallas för utgångskortet symboliserar vilken utgångsposition vi startar från och bygger sedan den väg vi vandrar på genom veckan. Den är tuff. Den står för förluster. Materiell förlust eller ekonomisk förlust (själv fick jag karensdag och sjukfrånvaro denna vecka. Alltså ekonomisk förlust). Det står också för brist på energi i allmänhet vilket ju också denna veckas energier tydligt signalerat om. Motivationsbrist till det mesta. Du känner dig svag helt enkelt. Om du söker trygghet och stöd och upplever att du inte blir bekräftad så kanske du ska vända dig någon annanstans. Att söka stöd och bekräftelse där inget stöd finns att få gynnar dig inte alls. Prata med någon som får dig att må bra istället.

Det dolda kortet

Kort nr 3 är det dolda kortet. Det är det kort som vill ge dig kraft och insikt och vägledning. Det vill att du ser det som inte är så synligt just nu. Detta kort skickar ofta en liten hint om vad som kommer nästa vecka. Vad vill då kortet skicka med dig. Jo att nästa vecka är en ny vecka med nya energier. Den här jobbiga veckan som varit lämnar oss inte hux flux och de här svärdsenergierna verkar vilja härja runt lite även nästa vecka MEN här kommer nya budskap. Energierna byter ju som sagt var energi från fisk till vädur under söndagen och då tar även svärdspagen kommandot. Så här i slutet av veckan och under nästa vecka kommer du att känna dig fast besluten att ta dig igenom hinder och begränsningar och du gör det med stor mental kreativitet. Här föds tankar och idéer och olika slags meddelande och budskap kan påverka dig mycket. Eftersom page i svärd ser på saker och ting med ett barns ögon så kan det ibland krocka med resten av omgivningen så att säga så det är inte alltid så uppskattad det du gör och säger. Men för din egen del så är det ett mycket bra kort för du behöver den här kicken av energi just nu.

Vi får se vad nästa vecka har att bjuda på. Har inte lagt kort för dessa energier ännu.

Budskapskortet 

Vilket härligt budskap att få så här i slutet av en turbulent vecka. Du kanske just nu känner dig tom i själen. Uttömd på energi skulle man också kunna påstå men lugn bara får vi som budskap. Allting är okey och allting går också precis enligt planerna. Själv känner jag en enormt skön känsla att ha den här vaccineringen gjord. Nu ser jag plötsligt en framtid skymta igen bakom hörnet. Träffa vänner, kramas, gå ut och parta och dansa loss, gå ut på musikaler och andra shower, resa i en framtid. Allt sånt där som kändes så långt bort för bara ett tag sen har fått en liten kikglugg nu och den gluggen vill jag gärna ska bli större så jag kan klättra ut och säga “HÄR ÄR JAG. SKA VI LEKA LITE?”  Jag är nämligen fruktansvärt trött på att sitta instängd och begränsad nu.

Ha en fin helg allihopa. Så ses vi igen i energierna på måndag.

Namaste

Kramar Annehlie