veckans energier

Här kommer det prövningar men ta vara på budskapen. Jag säger bara wow!

Blandade känslor denna vecka

Vad är det som händer?

Spontant så känns det som ganska många orosmoment i denna veckoläggning och veckans fokus ligger också just där. På att du känner dig trött och utslagen och precis som tidigare veckor så verkar det vara mest inre konflikter som spökar. Det som kommer utifrån sett är mycket fina och positiva energier men eftersom du just nu känner dig lite osynkad med de snabba energierna som är på framfart så kan de kanske upplevas som negativa. Så det jag vill skicka med dig här på en gång nu är att ta en sak i taget och försök att hitta lugnet inom dig när du börjar att känna dig stressad. För du har koll på läget och energierna som universum matar dig med nu är vackra och välkomnande. Du behöver bara själv finna ett fokus nu också.

Du är resande men som en vilsen själ

Du reser vidare på din väg framåt. Det bekräftar korten tydligt och energierna bombar dig här med tur, framfart och kärlek så försök att tänka positivt och öppna upp famnen med den kärleksboost som boostrar dig här. Om du gör det så blir den här veckan så mycket enklarare att ta dig igenom.

Det som är problemet är att du har tagit på dig de där förbaskade skygglapparna för ögonen igen. Du leker blindbock. Det är en rolig lek när man är barn och liten men det är inte att rekommendera i det här sammanhanget. Ta av dig skygglapparna och titta på vägen istället och ta hjälp av all boost du får till dig här. Det känns väldigt stressigt och intensivt omkring dig just nu och detta gör att precis allt känns jobbigt i ditt hjärta just nu och när du tänker negativt så kan du heller inte se allt positivt omkring dig och då missar du också en massa positiva tecken som du faktiskt kan dra nytta av i dessa förändringstider. Så tänk på det. Om du bara är medveten om detta och försöker att tänka positivt när de negativa tankarna tar över så kommer även denna vecka att ha en ände och en enorm lärdom till slut.

Från stenbockens framåtdrivande fokus till vattumannens mer planerande egenskaper.

Här gör vi ett astrologiskt byte mellan måndagen och tisdagen vilket blir väldigt tydligt varför vi under måndagen ger oss av  över de sju haven  på väg framåt med stenbockens fortsatta driv i bagaget. Och resan framåt är fortsatt turbringande så glöm inte det men under tisdagen så kliver energierna in in vattumannens mer tänkande och planerande energier. Plötsligt behöver du mer tid på dig att landa och att tänka och de här snabba energierna som regnar ner över dig från skyn passar dig inte just nu. Det är då du börjar känna dig vilsen och osäker. Men kom ihåg att det är bara du själv som intalar dig att det är så. Ingenting av det du berättar för dig själv just nu är egentligen sant. Du är på framfart och allt är i sin ordning.

Fortsatt ängsliga energier under mittveckan

Se nu inte den här veckan som något negativt. Den finns till för att lära dig massor om dig själv. Om hur du ska hantera inre stress till exempel. För allt under den här veckan handlar om inre stress. Det finns absolut ingenting jobbigt eller svårt i de energierna som matar oss utifrån. Denna vecka kommer att lära dig massor om dig själv och om du bara är uppmärksam på dina känslor och hur du hanterar din inre stress så kommer du att ha en bra plan för att hantera inre stress längre fram. Så var istället tacksam över att du faktiskt kan känna dig förberedd på denna veckas energier och ta fasta på hur du hanterar de. Låt de styras av dig och inte tvärtom.

Månen i fiskarna är en liten ängslig placering

I mittveckan blir de här ängsliga energierna mer tilltagande. Var beredd på det. Som jag sa tidigare så bytte universum energier från stenbockens driv till vattumannens mer tänkande och planerande energier och som om inte det vore nog så byter här energierna under torsdagen till fiskarnas energier som är ett mycket ängsligt och känsligt tecken. Här bör du verkligen vara uppmärksam på ditt mående och ta det på största allvar. Om du känner dig trött och sliten – vila ut. Trots att energierna utifrån sparkar dig vidare. Om du inte lyssnar på din inre magkänsla här så kan du känna dig pressad och utbränd, ledsen eller oförmögen att ta dig vidare. Så änglarnas råd är att lyssna på ditt hjärta, lyssna på din magkänsla. Detta är så viktigt just denna vecka.

Förstår ni vad energierna vill säga just er?

Själv kan jag tydligt se energiernas framfart i mitt liv just nu. Den här veckan ser energisk ut för mig. Jag har massor av saker att göra och jag känner mig verkligen pressad inom mig att ta mig vidare men det känns ju samtidigt skönt att få bekräftat att det är positiva vindar som blåser in utifrån. Finns de bara inom mig så finns det ju makt och möjlighet att bemästra de. Jag har en del farhågor med veckan också som jag redan målat upp inom mig men jag försöker tänka positivt att allting kommer att gå bra. Men jag är nervös inom mig och det kan jag inte göra någonting åt. Detta scenario är bara att ta sig igenom krasst sett. Men om detta scenario inträffar så spricker min veckoplan. Hmm.

Helgen ser fin ut

Nu ska vi inte prata om helgen redan nu men med tanke på att de första 4 dagarna på veckan ser ganska jobbiga ut så måste jag redan nu sticka ut hakan lite och berätta att helgen ser jättefin ut. Så håll i och håll ut som det så vackert heter.

Vad har veckan för budskap då? Vad vill energierna skicka med oss för budskap denna turbulenta vecka?

Att få upp dessa två vackra budskap i en kombination i en sådan turbulent vecka som denna värmer åtminstone mitt hjärta mycket. Jag har dragit ett änglakort och ett budskapskort. Kombinationen vill berätta att vi ska ha förtröstan denna vecka. För att när det känns som mest motigt och jobbigt så vill änglarna skicka med oss att allt du önskar kan du få och inte nog med det. Det kommer att ske inom den närmaste framtiden. Så ha förtröstan. Som en kärleksfull liten present dyker den upp när du minst anar det, snyggt förpackat i ett rött litet paket med massor av kärlek och energi i och änglakortet förtydligar med seger och glädje och här kommer även något slags samarbete upp. Det kan handla om samarbete i relationen, samarbete med vänner, samarbete med kollegor. Men iallafall så känns det som att den här tuffa veckan kommer att leda till bra saker på sikt och det vill änglarna skicka med oss. Så glöm inte detta viktiga budskap.

Lyssna på dig hjärta och dina inre behov. Det fick jag till mig nu slutligen.

Namaste

Annehlie