Okategoriserade

Tack änglar för fin vägledning, tack C och tack Anne för ditt blogginlägg om mig! och tack Jerusalema för att du spred sådan glädje ikväll.

Det vackraste budskapet av det vackraste

Februari har varit en tuff månad för mig. Det har känts lite som att jag har gått vilse i mig själv. Jag har haft enorma prestationskrav på mig vad det gäller allt och då kraven många gånger har legat utom min kontroll så har det ganska ofta känts tufft och jobbigt och ibland har det nästan känts som att jag har förlorat en del av den härliga mediala energin som jag ofta tankat energi ifrån. Det är så lätt att bara låta livet snurra på och utan att landa eller ta sig tid att känna efter. Vad känns rätt för mig?  Jag har försökt att tanka energi lite här och lite där men jag har hela tiden känt att tiden inte räcker till.

Familjen

Familjen är viktig och i helgen fick jag äntligen  umgås lite med min dotter och dotterdotter. Tanka energi och kärlek. Det var så nyttigt och så betydelsefullt och jag var så otroligt i behov av att få befinna mig i just denna energi. När jag kom hem igen så kände jag så tydligt att det är nånting jag gör fel. Vad är det jag behöver? Jag kom fram till TID och ENERGI. Hur får jag det tänkte jag sen.

Tack C 

Tack C för den fina vägledning du gav mig i form av att presentera en podcast för mig. En medial podcast. Ni har säkert hört talas om den. Den heter Holy Crap. C har presenterat den för mig tidigare så jag har lyssnat på den tidigare och nu var det dags igen. Dagens avsnitt handlade om Frida Westerdalh. Skådespelerskan som blev medium. Hon berättade på ett sådant vackert sätt om sitt samarbete med ärkeänglar, änglar och andevärlden. Hon berättade om sin resa dit hon är idag och hur hon i meditationens och Yogans namn har kommit en lång bit på sin andliga väg. En fantastiskt härlig podcast.

 

Insikt

Där och då så bara kom det till mig. Vad jag måste göra och hur jag ska få ro i mig själv. Och plötsligt så blev allt så glasklart vilket fel jag har gjort. Jag har gjort allt för att göra alla andra nöjda och glada men jag har satt min egen utveckling på paus. Jag har visserligen kommit framåt på så vis att jag nu planerar för att jobba mindre i höst på mitt ordinarie arbete men även där har jag satt krav på mig själv att uppnå med min tjänstledighet. Precis här och nu bestämde jag mig för att denna tjänstledighet ska bli helt vikt till min personliga mediala utveckling. Därför kommer jag att lägga all fokus på meditation, kontakt med änglavärlden, healing och kontakt med andevärlden.

Vad innebär då detta praktiskt. Jo att jag kommer att satsa på min mediala utveckling personligen och därför kommer jag under vår och sommar perioden endast att utföra kontakter med andevärlden . Mina kortläggningar  har tagit enorm energi av mig då man arbetar på ett annat sätt när man kanaliserar i korten och jag har känt att det har tagit mer kraft än jag anat att pendla mellan kortläggningar och sittningar med andekontakt och sedan mediala läxor och bloggen på det samt mitt ordinarie jobb som sjuksköterska som också tar mycket energi. Av den anledningen har jag bestämt mig för att pausa från kortläggningar ett tag. Ni som redan kontaktat mig för tarotkorts läggningar kommer naturligtvis att få era läggningar som planerat men sedan kommer jag som sagt att fram till hösten lägga all min energi på kontakt med andevärlden samt personlig utveckling i form av mycket meditation och healing och änglakontakt. 

Energiläggningarna

Veckans energiläggningar i min blogg kommer att vara mitt sätt att hålla uppe arbetet med tarotkorten så ni kommer att kunna fortsätta att följa de här ute på bloggen. För övrigt så kommer min blogg att vara kravlös från mitt håll. När jag känner lust och tid att skriva så gör jag det. Men den personliga utvecklingen går först. Efter min meditations stund i kväll så drog jag två personliga budskapskort och bad änglar och universum att ge mig två budskap att ta med mig på vägen. Jag fick dessa två som ligger längst upp i mitt inlägg.

Välj en ny riktning

Det kändes verkligen som ett tydligt budskap och ett tecken på att jag är på rätt väg. Det känns som att änglarna har väntat på det här, att jag ska fatta det här beslutet och det känns så oerhört lugnt och skönt inom mig nu när beslutet är fattat.

Förlåt dig själv

Jag måste förlåta mig själv att jag gick vilse. Att jag drogs med i vindens fart och tillät mig att tappa kraft och energi och kanske till och med lite tro på mig själv. Men nu känns det bra. Nu känns det väldigt bra och det känns som ett helt rätt beslut.

Jag älskar mina tarotkort och jag älskar att kanalisera läggningar och jag kommer absolut att återkomma till det igen. Men just nu så känns det som att tid att andas är viktigast av allt. Jag ser fram emot en vår och sommar nu och så får vi se vad hösten serverar för nya funderingar.

Hösten

I höst blir jag ju ett diplomerat medium efter 2 års intensiv utbildning. Där startar en ny tid och ett nytt liv och jag är helt säker på att det är då som den stora mediala utvecklingen personligen kommer att ske och jag kommer att lägga ner mycket tid på att utveckla mina mediala gåvor.

Ha det bra allesammans. Jag ville bara berätta lite om hur mina tankar går. Och som sagt. Vecko energierna kommer att finnas kvar.

Nu till något fantastiskt upplyftande och roligt!!

Jerusalema

Vilket fantastiskt härligt slut på en arbetsdag. Det betyder så mycket att man kan ha roligt tillsammans i en arbetsgrupp och idag hade vi verkligen det. Världen runt så har ju den här Jerusalema dansen gått varm och efter idogt tränande under några veckor så var det filmtime idag (med visir och/eller munskydd på såklart. Det ska bli så spännande att se hela filmen sen när filmklippen är ihopklippta. Och naturligtvis så kommer jag att länka till filmen här ute på min blogg sen så ni kan gå in och gilla min härliga arbetsplats bidrag till sammanhållningen i Covid tider.

Tack Anne

Sen vill jag tacka Anne Von Porat, min bloggchef, för att hon delat med sig av sin tarotläggning som jag har gjort på henne. Hon har problem med migrän och ville ha vägledning i hur hon skulle hantera detta. Om ni går in på denna länk så kommer ni direkt in på Annes bloggsida och hennes inlägg där hon har delat hela sin läggning med er bloggläsare. Så om ni är intresserade av att se hur en stor läggning med mig som medium kan se ut så gå gärna in och läs min läggning som jag gjorde till Anne.

https://veckomagasinet.com/jag-har-mycket-tid-att-koppla-av/

Som jag skrivit här ovan så kommer jag att bli tvungen att pausa från tarotläggningar en tid framåt på grund av stor arbetsbörda rent allmänt och just nu så har jag valt att satsa på att bli ett bra utbildat medium i sittningar med andevärlden. Men ni som önskar att få en läggning i höst är varmt välkomna att kontakta mig på annehlie.medium@gmail.com och i så fall sätter jag upp er på väntelista och kontaktar er i höst. Önskar ni att vara gratis klienter till sittningar (telefonsittningar i dessa covidtider) nu under mitt sista halvår som elev så är ni varmt välkomna att kontakta mig på samma mailadress som ovan. Just nu har jag kö ett par månader framåt men jag behöver MÅNGA att träna på i vår och sommar.

Ha det så gott allesammans

Varm Kram

Annehlie