Fullmåneläggningar

Fullmånen påminner oss om saker och ger oss kraft och energi att orka fortsätta

Fullmånen i jungfrun

Fullmånen i jungfrun är lika mystisk som universum men samtidigt såååååå spännande. Fullmåne står ju för ett kulminerande, en fullbordan av något slag vilket denna fullmåneläggning verkligen vill betona att det här är med tanke på mitten kortet som är en bild på en månförmörkelse. Den har vi fått upp tidigare och är bara ytterligare en påminnelse om att när nästa månförmörkelse sker är lösningar inom räckhåll. Nästa månförmörkelse är den 26 Maj.

Omgiven av nymånar

Här ser vi också att fullmånen är omgiven av nymånar budskapsmässigt sett vilket betyder att nymånens meddelanden har en viktig plats och samarbetar med fullmånen på ett bra sätt. Det första kortet är nymånen i skytten. Den har något att berätta för oss. Dels så har vi ett viktigt datum framför oss nu (27:e februari) alltså samma dag som fullmånen äger rum. Då ska vi stämma av. Vart är vi och hur långt har vi kommit och vart är vi på väg någonstans. Universum ber oss att titta bakåt till december månad. Fundera ett tag på vart någonstans du var på din väg i början av December 2020. Det är snart 3 månader sedan. Fundera ett slag på vart alla medgångar och motgångar har de lett till och vart står du någonstans idag? Universum vill också alltid att vi blickar framåt eftersom framåt är framtiden och det är där du har din utvecklingspotential. Så denna resa du är i nu kommer att ha ett nytt avstämningsmöte den 4/12 2021 och då kommer du att ha kommit MYCKET längre på din väg. På ett år händer det massor om du bara jobbar för det. Ibland behöver du inte jobba för det alls. Ibland är änglarna givmilda och skänker oss tid och gåvor i massor men återbetalning krävs och får vi någonting gratis så förväntas det att vi också ger någonting tillbaka. Engagemang till exempel. Hur som helst. Lyckan är på din sida så var inte rädd för att satsa är universums budskap till dig.

Kommunikation

Nymåne i tvillingarna står verkligen för kommunikation och här får du faktiskt ett konkret råd av universum. Använd din kommunikativa sida och ta för dig av det som bjuds dig. Var inte rädd. Tänk inte tankar om dig själv att du inte kan eller har möjlighet. Allt du vill kan du få och alla möjligheter är till för att upplevas av alla som vill och önskar. Du har nyckeln i din hand och nyckeln heter kommunikation.

En sammanfattning av nymånar och fullmånar hittills

# Det är dags nu att stämma av. Vad har hänt under de senaste tre månaderna.

# När fullmånen i vågen infaller (nästa månad) så kommer det något slags winwin erbjudande.

# April blir en fin och ödmjuk månad

# Vid månförmörkelsen 26 Maj finns lösningar inom räckhåll

# I Juni månad närmar sig slutet på en tuff cykel

# I september (vid nymånen i Jungfrun) är det tid för att ge istället för att ta.

# När fullmånen i tvillingarna infinner sig i December 2021 så kommer många svar som du har på dina frågor. Nya mål kommer att sättas upp och du kommer att uppleva att mycket har hänt i ditt liv när du tittar tillbaka.

Jobba på

Det känns lite som att du helt enkelt får jobba på här under våren så kommer det att lätta upp rejält under sommarmånaderna för att sen landa någonstans i höst. Jag ser fram emot vårens och sommarens nymåne och fullmåne läggningar. Jag tror att du har en fantastisk tid framför dig även om den kanske känns lite småtuff just nu.

Namaste

Annehlie