veckans energier

Låt kärlek omfamna ditt hjärta denna helg och stoppa stress, press och petitess i byrålådan.

Veckans press kan ge ringar på vattnet i helgen

Välkomna in i helgens energier, Månen ligger kvar i Lejonets tecken och ni har förmodligen känt av ett stort driv tidigare i veckan när Lejonet har varit med och styrt men samtidigt så har fiskarnas drömska behov tagit stor plats så förmodligen så känner du dig ganska trött och sliten just nu av att ha dragits mellan de två motsatta energierna. Men helgens energier ser för övrigt mycket lugnare ut iallafall även om de fortfarande känns lite krävande.

Healing

Det ser dock ut som att det ligger en del healing feeling över helgen. Du behöver den här varma, sköna och lugna känslan omkring dig så ta tacksamt emot och njut lite. Själv startade jag upp med lite lätt transhealing igår. Under 45 minuter tog jag emot healing och det är helt fantastiskt verkligen vad som händer med kropp och själ under en healing stund. Jag längtar så mycket efter att i framtiden gå utbildning att själv ge healing. Det kommer att bli ett fantastiskt redskap för mig som komplement till den övriga medialitet som jag besitter. Healing är underbart så om du får möjlighet att få healing så ta tacksamt emot denna gåva.

Kompromisser

För övrigt så ser det ut som att det kommer att behövas en hel del kompromisser i helgen. Månen kliver in i jungfruns tecken under fredag kväll vilket medför känslor som oro och ibland till och med ångest. Jungfrun har oerhörda krav på sig själv och när livet inte riktigt går ihop med verkligheten så kan det ge dig en oerhört stark känsla av oro och ångest. Här kommer du in i en fas där du har förväntningar på dig själv att lösa alla värdsliga problem på en och samma gång. Så det som kommer till mig väldigt tydligt här är att du måste lära dig att kompromissa med dig själv framför allt. Skuldbelägg inte dig själv hela tiden. Ha gärna en plan A och en plan B för helgen men sen räcker det. Plan A-Ö känns väldigt överdrivet.

En ny vision av dig själv

I de bästa av världar så kommer en ny vision av dig själv att växa fram. Det är iallafall det som är målet men för att detta ska kunna ske så måste du stanna upp och se dig själv i ett nytt ljus. Här kommer det prövningar och uppoffringar i livet. Ärligt talat så kan det kännas ganska jobbigt att hänga där upp och ner och varken veta ut eller in. Det är som att alla tankar och ideer sprids ut för vinden och ingenting stannar kvar. Någon annan kanske fångar upp de och lämnar de vidare utan din vetskap. Du sitter fast i dina tankar. Du ältar dina tankar och framför allt så låser du dig i dina egna tankar och ideer. Men en perspektiv förändring kommer snart att äga rum. Så håll ut när du känner dig förvirrad.

Som en tjuv om natten

Det är en jobbig helg. Inte en fysiskt jobbig helg men i huvudet blir helgen extremt påfrestande. Men tänk som så, att allt som händer i och omkring oss för in något gott i slutänden. Men just den här helgen kommer nog mer att stjäla energi än att tillföra energi. Var iallafall beredd på detta. Kanske det blir ändringar i planeringen (och det är ju inte jungfruns önskan precis), kanske du analyserar sönder helgen istället för att njuta av de fina stunder som det faktiskt bjuds på.

Fullmåne i jungfrun

Under lördagen inträffar också en fullmåne i jungfruns tecken som faktiskt ju står för en fullbordan av något. Så bara det kan ju stressa sönder en månjungfrus hjärta. Ni kommer väl ihåg att ni skulle lägga just datumet 27 februari på minnet av en anledning. Den anledningen kommer ni att bli påminda om i fullmåne läggningen som representeras på lördag. Ja det är alls inte konstigt egentligen att vi utsätts för stress och press just nu känns det som. Universum pockar på och vill att vi kommer lite fortare framåt. Jungfrun i dig vill också framåt men vill samtidigt känna sig 100% säker på att detta sker på rätt sätt och i rätt tid. Universum vet att det är rätt sätt och rätt tid så där krockar det en del.

kärlek/sluta dröm/Nu kör vi

Detta får bli veckans ledord. Det centrala kortet har jag redan berättat om tidigare i veckan. Allt det handlar om denna vecka är att vara närvarande och kärleksfull i allt du gör för allt som sker just nu har en kärleksfull tanke. Även om vissa delar kan tyckas ske på ett litet bryskt sätt.

Utgångskortet har ett tydligt budskap. Sitt inte där och titta på vyn utanför. Ta dig ut i vyn och börja att bygg dina drömmar. De är inte ouppnåeliga.

Det tredje kortet beskriver det dolda. Allt som sker nu är bara ett startkapitel för kommande veckor. Nu tar det fart. Allt tar fart och uppnår en ny och spännande nivå.

Veckans budskap då? Vad blir det?

Vilket oerhört vackert budskap från universum. Var bara dig själv så kommer allt att gå din väg. Universum ber dig verkligen här att visa upp ditt verkliga JAG. Att vara den du är, att stå för den du är och det du gör, att ha denna bas som din era är basen för din personliga makt. Att ha makt är att äga kraften i sig själv. Var rädd om den.

Ha nu en fin och varm helg och kom ihåg. Var inte för hård mot dig själv när månjungfrun är där och petar i saker och ting. Njut av de varma, fina stunderna och låt inte de negativa stunderna ta alltför stor plats.

Namaste

Annehlie