Okategoriserade

Det känns som att den här veckan vill jag bo i LÄNGE! Så sköna energier. Ta hand om dig nu.

Hej och välkommen in i energierna för vecka 8. Energibyte på gång!!

Drivet kvarstår men känsligheten kompenserar

Här byter vi  energier markant. Det känns som att drivet kvarstår och du intar fortfarande ledarrollen över ditt eget liv men då månen kliver in i kräftans tecken så infinner sig även en sårbarhet som sitter som ett extra skinn utanpå kroppen. Kräftan är enormt känslosam och dessutom lever du ständigt med känslan av att ha förmågan att känna in andras känslor här. Med månen i kräftans tecken så är du också hela tiden på väg framåt men då du är i en känslosam fas här så tar du även gärna ett steg åt sidan för att känna in hur andra tycker och tänker här.

Kärleksparet i fokus denna vecka

Det finns otroligt mycket kärleksfulla energier här denna vecka och det är ju också kärleksparet som ligger i fokus denna vecka. Detta behöver inte betyda att kortet symboliserar en parrelation. I det här fallet så symboliseras det centrala kortet mer en position av kärlek som bara sprutar ut kärlek och kärleksfulla känslor åt alla håll och kanter under veckan som kommer.

Här kommer det också verkligen varma och kärleksfulla energier utifrån sett. Det verkar inte som att det uppstår så mycket konflikter denna vecka, inga angrepp av några slag. Det finns en stor dos av trygghet och stillhet i allting som händer runtomkring dig denna vecka. Veckan börjar med att du faktiskt kommer på att du inte sitter fast innanför gallret. Du sitter alltså inte fast i dina tankar, i dina handlingar eller i dina drömmar och ideér. Det känns lite som att du under förra veckan kände dig mer fastlåst och inte kom nånstans men den här veckan kommer du på att om du bara låter tiden ha sin gång och bara ÄR i nuet och njuter av det som du åstadkommit hittills så kommer resten av lösningarna att ordna upp sig på sikt. Sitt inte där och dröm och var avundsjuk på alla andra som vågar kasta sig ut. Flyg ut du med och försök sedan som sagt att stanna i nuet och ta en dag i taget. Gör inte alla planeringar på en och samma gång. Försök att göra en planering i taget och befäst den innan du går vidare till nästa plan. Snabbaste sättet är inte alltid det effektivaste sättet. Och du, det är ok att det känns lite skakigt på vägen. Du behöver inte visa upp en sida av att du redan kan och vet saker som du innerst inne känner dig lite orolig över. Var ödmjuk mot dig själv.

Byte i mitten av veckan från känsliga energier till eldsenergier.

Om du är snäll och ödmjuk mot dig själv så kommer du också att märka av resultat och kreativiteten kommer att flöda. Och när kreativiteten och välbefinnandet blir till ett då kommer du att veta vilken väg du ska vandra framåt. Du kommer att märka att energierna ändrar sig här och du kommer här under mitten av veckan när månen kliver in i Lejonets tecken se att du har kommit över en hel del stora hinder som stått i vägen för dig. Du har faktiskt kommit en liten bit till på vägen. Det är fortfarande lång väg kvar och tid av väntan inför det nya finns även på framtidens agenda men du har kommit betydligt närmare ditt personliga mål iallafall. Det du skapar och drömmer om expanderar här får jag till mig. Framgångar och planer inför framtiden står i fokus här. Det finns så snälla, trevliga och härliga och helande energier som bombarderar oss utifrån sett denna vecka så jag måste säga att jag nästan redan längtar lite till nästa vecka. Personligen har jag haft en ganska tuff vecka denna vecka och jag känner mig ganska slutkörd och trött så jag tänker tanka massor av energi i helgen och sedan tänker jag passa på att njuta av de här fina energierna vecka åtta.

Kraft och energi istället för offerkoftan

Som jag sa så kliver månen in i Lejonets tecken här under onsdagen och då är det läge igen att ta fram  kraft och energi. Att bestämma sig för saker och genomföra de istället för att ta på sig offerkoftan. Månlejonet har en stark tro på sig själv och på livet i stort. Lejonet är också väldigt bestämd och intar mer än gärna en ledarroll. Sen om ledarrollen blir så bra sen är en annan sak. Samarbetsvilligheten kan lätt naggas i kanterna då Lejonet är ett styrande tecken. Men Lejonet är optimistiskt så det brukar ordna sig i slutänden.

Solen byter stjärntecken från vattumannen till Fiskarna.

Här har ju också solen klivit in i ett nytt stjärntecken. Rättare sagt i fiskarnas tecken för att ligga kvar och skvalpa till 20 mars. Detta betyder att oavsett vilket stjärntecken månen befinner sig i så finns fiskarnas energier som en botten energi här nu en månad framåt. Vad betyder då detta. Jo att känslolivet styr oss väldigt mycket i allt under den kommande månaden. Fisken har ett rikt inre liv och är otroligt anpassningsbar. Ibland nästintill självutplånande. Det finns också en stor dos av empati här men kan också uppfattas som undanflyende och svårfångad. Melankoli är lite fiskens ledord.

I starten på veckan kan därför känslorna bli oerhört påtagliga då fisken och kräftan samarbetar med varandra så jag förstår alla dessa känslosamma kort som kommer upp i veckans läggning. Ganska skönt då att Lejonet tar lite överhand i mittveckan och styr upp allting litegrand.

Vad får dig att må bra?

Inom dig kan du nu känna en skön känsla av att en ny trygghet är på väg både ekonomiskt och känslomässigt. Kom ihåg att du har ditt hem med dig vart du än bor. Begränsa inte ditt liv till det materiella utan försök istället att fundera över vad du egentligen behöver för att må bra. Du känner här av en ny stabilitet som i sin tur översköljer dig med en känsla av överflöd och välmående. Du har en stabilitet och en fin kontroll här och i och med detta så kan någon slags kompromiss ske och ytterligare ett ben på stolen stabiliseras så att säga.

Oj vilken härlig vecka! Och vilka energier! Nästa vecka ska jag meditera mycket och jag ska ta emot mycket healing. Jag har redan anmält mig till en del healing stunder nästa vecka och nu känner jag att det var verkligen ett bra beslut nu när de här energierna kom upp.

Veckans budskap

Budskapet som jag fick upp för denna vecka är ganska mycket kopplat till förra veckans jobbiga energier. Förra veckan fick du utstå mycket tveksamheter. Du kanske till och med tappade tron på dig själv. Du kanske till och med kände dig lite rädd. Ibland kan vi människor tänka om oss själva “tänk om allt bara är en illusion? Tänk om allt kommer att falera nu, tänk om allt faller ihop som ett korthus och tänk om det här faktiskt inte kommer att gå eller att jag inte kommer att lyckas, att jag inte kan eller kommer att få möjligheten att ens testa lyckan”. Så tänker vi alla någon gång vid något tillfälle. Det är helt naturligt. Men det är ingen skön känsla och definitivt ingen kreativ känsla så den känslan ska vi mota bort så fort det bara går.

Ta tag i dina rädslor

Den här veckans budskap ber oss att ta tag i våra rädslor och bearbeta de noga. Varför är du rädd? Har något hänt eller skett som kan styrka din oro? Oftast har ingenting hänt. Det är bara inom dig som oron finns. Jobba med den då och ta dig bort från tankarna. Om något faktiskt hänt som satt käppar i hjulet för dig, se då till att jobba med de nya förutsättningarna och hitta nya vägar ut på din stig igen. “Ta tag i dina rädslor ” är veckans budskap.

Ha en fin vecka nu så ses vi igen till helgen.

Namaste

Annehlie