Okategoriserade

Pirr i magen, fjärilar i magen denna helg. Så fina energier! Förstod ni budskapet?

 

Hej svejs! Hoppas du har överlevt veckan och att du även har hunnit med att återhämta dig lite. Du kom väl ihåg budskapet du fick av änglarnas värld.

“Var smidig och flexibel så ordnar sig det mesta”.

 

 

Helgens energier

Här kommer helgens energier in och lyser upp veckan ännu mer än den redan har gjort. Någonting bra händer den här helgen känns det som. Lyckohjulet ligger här och lyckohjulet dyker alltid upp när någonting bra händer i livet. När saker och ting liksom faller på plats. Vi har även firarkortet i samma fyrklöver så det kommer definitivt att ske något som kommer att kännas värt att fira. Sen är det allmänna energier så  det kan betyda olika saker för olika personer.

Sjärntecken

Mycket beroende på vad just du är för stjärntecken, vart just du hade månen och ascendenten när du föddes. Om den här fyrklöver konstellationen skulle komma upp i en privat läggning så skulle jag nog få lite fjärilar i magen faktiskt för att då vet man att universum och änglavärlden har siktat in sig på just dig och dina energier och universum vet också vart du har alla dina förutsättningar någonstans. Men som sagt var. Det betyder bra och fina energier för alla.

Goda nyheter

Någonting bra händer här iallafall. Goda nyheter. Du kanske får besked att du får det där jobbet, ett glädjande mail eller något annat meddelande kanske kommer, du kanske klarade tentan eller du kanske plötsligt vinner de där pengarna som förändrar alla förutsättningar i livet. Det kan också betyda att du  träffar goda vänner som du inte sett på länge och den där middagen blir bara så där superlyckad som en middag kan bli. Det kan stå för så mycket. Men oavsett så är det lyckliga händelser som kommer här och det kommer att finnas tillfälle att fira.

Månen i tvillingarna

Vi går också in i första kvarteret här vilket betyder att månen tilltar i storlek och då stiger och utvecklas allt, även du. Samtidigt går månen in i tvillingarnas tecken vilket gör dig social och kommunikativ så oavsett om det bara är familjen du umgås med under helgen eller goda vänner så kommer kommunikationen att stå i centrum när tvillingen härskar över energierna. Tvillingen är också känd för att alltid ha flera bollar i luften och det är en mycket lättsam energi att leva med inom sig. Dock kan vi utifrån sett här kanske ses som lite för flexibla och saker och ting kan ibland kanske ske lite för snabbt till en del människors förtret.

Svärdkungen

Det känns ändå här som att tvillingarnas lite hattiga energier vägs upp av svärdskungens  mer bestämda energier. Han sätter ner foten och fräser ifrån ordentligt när det behövs. Det kan vara en nära person i din närhet som symboliserar svärdskungen och som upprättar någon slags balans här och ser till att saker och ting faktiskt blir gjorda istället för “mycket snack och lite verkstad” vilket ibland är tvillingarnas nisch.

Det kan också vara du själv som bestämmer dig för att faktiskt ta tag i saker och ting och inte låta tvillingarnas energier styra dig i allt och ingenting. Hur som helst så behöver du ta dig tid att planera, att ta tag i saker och ting och inte låta allting ligga eller bero till bättre tider. Små som stora saker. Bara gör de! Det kommer att kännas så befriande sen när de är gjorda.

Det centrala kortet för denna vecka ligger på vila och återhämtning så det är absolut det som bör ligga i fokus och som du bör lägga mest energi på att se till att få gjort. Du kanske kör järnet en hel dag. Men då måste du få återhämtning senare på kvällen. Kör du järnet en hel dag och en hel kväll och sen stupar i säng, ja då är det återhämtning hela dagen efter som gäller. Du har så mycket att vinna på genom att prioritera återhämtningen.

Utgångskortet är nio i mynt. Det är ett av de bästa korten i hela kortleken och står för att du fattar rätt beslut. Saker och ting faller på plats under veckan och du kan njuta av framgångar, belöningar och trevliga överraskningar. Det kan också betyda vinster av olika slag och med tanke på att lyckohjulet också låg med i denna veckoläggning så kommer iallafall någon av er att få in extra pengar av något slag under denna vecka och det känns som att energierna styr oss mot helgen.

Kanske läge att köpa en lott, göra någon investering eller göra som jag, spela på trav. Sist när pengar kom upp så här tydligt i de allmänna energierna så fick jag ta del av en stor summa pengar som löste mycket tankar kring ekonomi för min del. Så det kanske inte är min tur den här gången ; ) Men någons tur är det absolut!

Det dolda kortet då. Kortet som gläntar på dörren till nästa veckas energier. Ja det är sju i stavar. Det ser ut som att universum låter oss jobba hårt för framgångarna ett tag till för vibben som jag får här är att du kämpar på för din egen skull. Det betyder också att du äger en enorm inre styrka så ta vara på den. De som inte vill dig väl kan inte nå dig. Din position är bättre än deras. Så trots att känslan är att du attackeras från flera håll samtidigt så är ensam stark i det här läget. Kämpa på!

Helgens budskap samt budskapet inför nästa vecka är “Gör lite efterforskningar”.

Vad än det är du tänker göra slag i sak i eller förändringar du vill göra av olika slag så behöver du mer information gällande detta. Så börja med att göra lite efterforskningar redan nu angående framtiden innan du sätter bollen i rullning så att säga. Wow vilket tydligt budskap. För min egen del förstår jag precis vad budskapet säger till just mig. Vad säger budskapet er? Kan ni förstå budskapet från universum?

Ha en superfin och solig helg nu så ses vi i energierna igen på måndag.

Namaste

Annehlie