Okategoriserade

Vädurens driv kombinerat med oxens behov av andhämtning blir en gåta att lösa denna vecka. Men energierna är varma och härliga.

Hej och välkomna in i veckans energier för vecka 7. 

Jag känner mig fortfarande otroligt uppfylld av nymåneläggningen igår. Även om mycket av det som universum berättade om var saker och tidpunkter som det berättats om tidigare så kändes det som att det liksom befästes ordentligt i gårdagens nymåneläggning. Jag känner plötsligt ett starkt, starkt lyckorus och en stark känsla av nyfikenhet och nästan lite pirr i magen vilket känns otroligt skönt efter förra veckans burdusa energier i som satte början av veckan. Den här veckan ser betydligt lugnare ut.

Månen går här in i vädurens tecken. Ja egentligen så gick den in i vädurens tecken redan i går kväll. Väduren lever här och nu. Vad som hände eller vad som kommer att hända är oväsentligt. Det är hur vi sätter ribban nu som avgör framtiden. Så därför är det dags att jobba stenhårt nu om framtiden ska bli bra. Det är lite så vädurens tänk är. Väduren finns alltid i händelsernas centrum och kan vara otroligt egocentrisk också. Därför kommer väduren alltid framåt på sin väg för väduren är aldrig still eller i viloläge. Här har du en solklar kurs som du bara kör på framåt utan att ta hänsyn till vad andra på tåget tycker och om de vill hoppa med eller inte är liksom upp till de. Men du vet iallafall hur du vill ha det. Och det ser du till att få här också. Din drivkraft är optimal här i starten på veckan.

Det är inte bara det astrologiska perspektivet som styrker den bilden. Även tarotkortens kanalisering ger samma bild. Här planlägger vi något på riktigt. Det är absolut inget förhastat  beslut. Kanske tanken faktiskt föddes i helgen eller kanske ännu tidigare men det är nu som den faktiskt planteras för att växa till något bra på sikt. Det kan ha med bostad, jobb, ekonomisk planering eller så kan det ha med hälsa att göra. Du kanske bestämmer dig för att flytta eller du kanske bestämmer dig för att bygga om hemma, renovera eller vad det nu kan vara. Du kanske bestämmer dig för att byta jobb eller avancera inom ditt yrke på något annat sätt. Om det har med hälsan att göra så betyder det definitivt att du har möjlighet att påverka din hälsa. Kanske du länge tänkt att ändra ditt sätt att leva gällande kost och/eller träning. Oavsett vad det är du har funderat på att göra om i ditt liv, för det har du, så har du drivet nu i form av vädurens starka energiform. Saker och ting händer väldigt snabbt och intensivt inom dig nu. Du inte bara tänker lösningar. Nu bara gör du de. Du utför de! Det får vara nog nu på “tyck synd om mig” känslor. Du är trött på dessa känslor nu.

Energierna utifrån sett kan dock vara intensiva och all den här kraften som bara bombarderar dig utifrån sett kan kännas väldigt tung att bära. Men inom dig har du plötsligt svaren på dina frågor. Du vet plötsligt vad du vill och du har drivkraften inom dig och den ger dig massor av verktyg och idéer om hur du på snabbast och/eller enklast sätt ska ta dig till målet. Tankar och handlingar kommer nästan samtidigt känns det som. Det är nya och sprudlande och gladlynta idéer som kommer från ditt innersta hjärta. Allt du tänker och allt som föds kommer med kärlek och inom dig bär du här på en känsla att fast allt nyss kändes så omöjligt så känns det plötsligt så möjligt nu.

Energier och krav utifrån. Det vill säga från familj, yrkeslivet, samhället och andra källor som du inte rår över riktigt. De energierna kan krocka en hel del med dina inre energier. De kan sätta lite krokben för dig på din framfart framåt och stundvis kan du därför känna dig irriterad över detta, slutkörd, belamrad med uppgifter, krav. Stora krav från omvärlden och beslut som ställer till det för dina inre krav du har på dig själv. Dina inre krav är nämligen helt annorlunda mot de krav som kommer utifrån sett. Det kan ses som en stor kulturkrock!

Tur i oturen så att säga så har du ju som sagt var månen i väduren här så även om du känner dig totalt dränerad så har du sån pondus, sån styrka  att ta dig igenom saker och ting här. Du krigar dig fram verkligen och denna envetna envishet resulterar i en stark form av lycka. Att veta att du kämpat hårt kommer att få dig att känna dig lycklig. Men inom dig måste du planera fortsättningen noggrant. Det kommer inte att funka att köra järnet 100% hur länge som helst. Den här veckan finns inte bara till för att ge dig verktyg och ny drivkraft att orka ta dig vidare på vägen. Den finns här också för att be dig att planera dina timmar, dina dagar och dina veckor på ett annat sätt än du gör idag. Först då kommer du att få ro i själen.

Under onsdagen går månen in i oxens tecken också vilket lugnar ner din framfart något och du jordar dig på ett bättre sätt. Här drar du automatiskt lite i handbromsen också vilket är alldeles nödvändigt för om du ska orka hela vägen fram.

Vad blir då budskapet från änglavärlden denna vecka för att hålla oss på banan. Jo, var smidig och flexibel så ordnar sig det mesta. Det är när du krånglar till saker och ting i tankarna som du inte tar oss framåt. Om du är flexibel och kan tänka dig att tänka lite utanför ramarna och inte låsa dig vid bestämda åsikter och om du är lite smidig och ser till att vara samarbetsvilliga men ändå på ett sätt där du får igenom dina viktigaste åsikter. Ja då kommer du långt på din väg framåt. Tänk på det. Budskapet för starten och mittdelen på veckan.

Ha en fin vecka nu så ses vi igen till helgen i energiernas tecken.

Namaste

Annehlie