Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Grattis alla fina på alla hjärtans dag! 18-20 idag erbjuds gratis vägledning i mina budskapskort.

Jag vaknade till solsken idag så det ser ut att bli en alldeles underbart fin alla hjärtans dag. Jag får se om jag hinner med en liten promenad i solen idag men annars så har vi fullt upp här hemma idag att förbereda för arbetare av olika slag som ska komma hit under veckan i olika former. I värsta fall så får vi inhandla en ny kyl också då vi upptäckte i fredags morse att den plötsligt stod på +12 grader och efter det har den bara eskalerat upp till +17. Under lördag eftermiddag började även torktumlaren att krångla och jag höll verkligen på att få spader. Skulle vi nu få inhandla både ny kyl och ny torktumlare. Då upptäckte att vi en huvudsäkring gått och när vi bytte den så fick även plötsligt kylen liv. Nu har den gått ner två grader och det stod att det kunde ta 24timmar i bruksanvisningen. Men jag är ändå pessimist där. Jag tror inte att den kommer att gå ner till +5 innan kl 16.00 men man ska aldrig säga aldrig. Konstigare saker har hänt förr.

Nog om trasiga elektriska saker. Jag ville bara sticka in med ett litet inlägg och berätta att  ikväll så kommer jag att svara på era frågor eller lämna budskap i mina budskapskort. Det är helt gratis då det är en alla hjärtans dag present från mig till er. Ni går bara in på min bloggsida medialvagledning.com och skriver er fråga i kommentarsfältet där. svar kommer under kommentaren sen så ni kan gå in och titta där om ni fått svar på er fråga.

Ha en underbart fin alla hjärtans dag allihopa!

Hälsningar Annehlie

 

10 comments / Add your comment below

    1. Jösses vilka budskap du får av universum. JA du är verkligen på rätt väg i livet. Jag skulle vilja säga att du står redo för det mesta nu. Världen har väntat på dig. Så skulle jag vilja uttrycka mig. Jag ser dig stå centralt i livet med utsträckta händer. Du säger “ge mig bara redskapen så fixar jag det”. Allt går din väg just nu. Jag vet inte om du är på väg att flytta eller om det är något som du kanske funderat på. I så fall tror jag att det är till en större stad. Ett nytt hem någonstans verkar iallafall vara rätt position för dig just nu. Du är stark, du är självständig och wow vilken pondus du har som kvinna Johanna. Du vet vart du ska någonstans, det är då ett som är säkert. Gällande kärlek så skjuter du amors pilar just nu och ett positivt tänkande stark tro på dig själv kommer att ge dig all kärlek du behöver. Fortsätt att vara optimistisk även när det gäller ditt kärleksliv. Men spontant så verkar andra saker än kärlek ligga mer i fokus just nu. Eller har jag fel? Varm kram Annehlie

    1. Hej Rose-Marie. Det första budskapskortet jag får upp från universum är ett stort YES och jag blev så glad. Kan det bli ett tydligare budskap. Jag får även upp budskap att snart är det dags att lämna den ohälsosamma situationen som hon och du befinner sig i just nu. Situationen av ovisshet om framtiden. Budskapet säger att både du och hon ska lämna den ohälsosamma situationen av ovisshet och oro och istället njuta av alla dörrar som öppnas när ni får veta att hon får stanna. Jag kan se att er relation är stor, stark och trygg och den är mycket viktig för henne just nu. Lyft henne med din positiva anda och få även henne att våga tro är budskapet för svaret kommer att bli JA och då kommer ni att få en anledning att fira och göra något spontant. När något alldeles fantastiskt händer i livet. Ja då ska man fira. Stort Grattis i förskott. Varm kram Annehlie

    1. Du bör kanske fråga T om han vill ha just den här dejten? Det känns som att det ligger något bättre planerat för dig än just denna date. Kanske T vill ha en annan date än du vill. Jag får iallafall upp mycket tveksamheter kring just den här dejten. Han är din själsfrände, så känns det men det känns som att det ligger något ouppklarat er emellan. Släpp ditt kontrollbehov får jag upp som budskap. Det finns något barn med i bilden som styr er på något vis. Kanske det är barnet som gör att dejten blir svår att få till. I så fall tror jag att det är en pojke som är barnet. Hur som helst när du släpper kontrollbehovet så lyfts många skulder från dina axlar. Du har styrkan att vänta in rätt stund i livet oavsett vad den stunden har att bjuda på. Uthållighet är budskapet här. Lite luddigt svar från universum men du kanske förstår budskapet precis. Lycka till. Varm kram Annehlie

    1. Hej Ia. Jag tror nog att du vet precis vart du har den här personen någonstans. Men ibland så spelar ditt hjärta dig ett spratt. Framför allt om personen dröjer med att svara. Men om du lyssnar på din intuition och på ditt hjärta så vet du redan att han kommer att höra av sig. Jag får också till mig att ert förhållande kommer att gå in i en ny fas. Om ni inte är ett par ännu så blir ni det, om ni är ett par redan så tar ni det förhållandet en nivå till. Det ser ut som att ni åker på någon trevlig weekend eller semester tillsammans och där händer det grejer! Kunskapen finns inom dig själv Ia. Läs ditt hjärtas röst så har du svaret där. Varm kram Annehlie

Lämna ett svar

Till startsidan