Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En alla hjärtans dag present från mig till er!

Hej allihopa! Och glad alla hjärtans dag en dag i förväg.

Jag tänkte börja med att tacka alla som har valt mig som kanal för medial vägledning i mina tarotkort och budskapskort. Jag vill även tacka er som blivit nyfikna på kontakt med anhöriga på andra sidan. En del av er har jag redan ringt upp och förmedlat kontakt med och en del av er står fortfarande i kö för kontakt. Ni betyder jättemycket för mig!

Nu har jag, såklart glädjefullt nog fått extremt många förfrågningar både på tarotkortsläggningar och på kontakt med andra sidan så nu är jag fullbokad mars ut. I April är det tänkt att min kurs som jag går ska träffas igen så ni som hinner med att få en andra sidan kontakt innan dess får jättegärna försöka att hinna med att lämna in feedbacken till min lärare innan dess. Jag vill påminna om att just “kontakt med anhöriga på andra sidan” är helt gratis ända fram tills i höst då jag är under utbildning, om än i slutfasen nu. Ca 8 månader kvar tills jag förhoppningsvis kan titulera mig som diplomerat medium.

Ni är såklart varmt välkomna att sätta upp er på kölista under perioden April-Augusti. I så fall skickar ni ett mail med er önskning till annehlie.medium@gmail.com. Prisklasserna gällande tarotläggningarna hittar ni på min bloggsida och kontakt med anhöriga på andra sidan är som sagt var gratis. Jag bekräftar alla som skriver så ni vet att ni hamnat på kölistan.

Dock så kommer jag att tvingas ha lite mindre antal kunder mellan Maj -Augusti då jag kommer att prioritera att ha mina storseanser då. De ingår i min utbildning och innebär att jag kommer hem till en person som i sin tur har bjudit hem 5 st personer. Som ni förstår så är ju det omöjligt nu i dessa Covid tider så därför har jag valt att flytta fram dessa storseanser till i vår sommar när förhoppningsvis läget stabiliserat sig något samt att man kan vara utomhus sommartid. Det är såklart intressant med nya människor som jag inte känner och även om jag kanske skulle känna dig väl så bör jag i så fall inte känna dina vänner särskilt väl. Om du skulle vara intresserad av att vara värd för en storseans längre fram i vår – sommar så kan du höra av dig till mig. Ni bör i så fall bo i närheten av Örebro med några mil utanför som längst att åka. alternativt kring Avesta trakten. Hedemora, Sala, Västerås funkar också bra. Om ni känner er osäkra på om det är för långt hem till er – prova att skriva och fråga mig. Jag svarar alltid.

Det var det. Nu till något annat. ALLA HJÄRTANS DAG! Sist jag delade ut en liten present till er var efter jul och jissses vilket gensvar jag fick. Jag hann bara svara en bråkdel av alla er som bombarderade mig med frågor men jag hoppas att ni som fick svar blev nöjda iallafall. Till alla er som inte hann med, eller som inte fick något svar. Här kommer en ny chans. Jag har styrt upp det mer den här gången. Så här går det till.

Ni går in på min bloggsida medialvagledning.com och DÄR skriver ni ert meddelande som ni önskar svar på. Det kan vara en fråga och i så fall skriver ni frågan. Det kan vara ett budskap och ni får gärna förtydliga om det är ett kärleksbudskap eller ett allmänt budskap ni önskar. en fråga per person då ni är många som önskar svar. Jag kommer denna gång att ge budskap via mina budskapskort samt min änglakortlek. Men jag kommer att låta tarotkorten ta hjälp av universum att plocka ut vilka av er som kommer att få svar. Jag kommer att välja ut mellan 20-25 st som får svar. Fler om jag hinner med. Svaren kommer ni att hitta som svar i er kommentar så ni kan gå in där och titta efter svaret. Jag kommer bara att lägga ut de som får svar. Jag kommer att hålla på i 2 timmar och jag kommer under morgondagen att lägga ut på fb när tidpunkten kommer att ske. Men mest troligt sen eftermiddag eller kväll. Så skynda er in på min blogg och skriv till mig. Jag väntar med spänning på era frågor. Och kom ihåg. ALLA har chansen. Universum styr vem som får svar. Detta är självklart gratis då det är en alla hjärtans dag present till er från mig.

Ha nu en fin lördag kväll och en jättefin alla hjärtans dag.

Varm kram 

Annehlie

 

9 comments / Add your comment below

 1. Jag är gärna med på din alla hjärtansdags present.
  Min fråga är: När kommer min stora kärlek och bästa vän in i mitt liv?

  Tack 💞🙏💞

  1. Hej Ulrica!
   Just när jag tänkte att tidpunkt alltid är svårt att säga. Det kan vara nog svårt att säga till och med när man lägger stora personliga läggningar och eftersom energier är förändeliga och så ock vi människor så kan saker och ting som universum siar om ske tidigare eller senare än vad som är tänkt från början. Men här kom ett tydligt budskap upp och det är vinter. Den stora kärleken kommer att komma under någon vintermånad. Så om det inte blir denna vinter så får du vänta tills nästa vinterperiod faller in. Det kommer fler budskap. Det känns som att du tampas med något från förr som har med kärlek av något slag att göra. Det kan ha med några slags familjeband att göra. Detta kan i sin tur göra att du har svårt att lita på andra människor. Du kanske har svårt att ge av dig själv då du känner dig rädd att bli sårad. Den här situationen har hämmat dig på något sätt. Jag vill säga till dig. Var inte rädd! Situationen håller på att förbättras och du är på väg att stiga uppåt i ditt mående och då öppnas alla dörrar på glänt. Följ ditt hjärta och din magkänsla. din intuition är mycket viktig. När ditt rotchakra (basen i allt mående) och ditt magchakra och ditt hjärtchakra är i full balans då kommer universum att sända din själsfrände till dig. Håll ut! Varm kram Annehlie

 2. Här kommer min fråga som jag hoppas få vägledning i:)
  Kommer det att bli jag och Marcus?
  kram Martina <3

  1. Hej Martina!
   Svaret på den frågan är inte solklar men det finns absolut en attraktion mellan er och för att ta reda på vart den attraktionen ska föra er i framtiden så behöver du våga njuta av de stunder som ges fullt ut. Det vill säga, du måste våga visa honom hela ditt sanna jag utan att vara rädd att bli sårad. Men situationen kräver mer information. Sen om det är han som känner att han behöver mer information om dig eller tvärtom ska jag låta vara osagt men enda sättet att ta reda på det är att våga ge dig hän till 100%. Du har styrkan inom dig att våga chansa allt på ett kort. Naturkortet kommer upp och det brukar alltid komma upp när universum ger råd om att befinna sig mycket ute i naturen. Där får du alla svar du behöver. Jag skulle vilja säga “våga och vinn” för även om du skulle förlora så är det ingen katastrof men om du aldrig gav allt så kommer du alltid att fundera över vad som hade hänt OM du gett allt. Lycka till! Varm kram Annehlie

 3. Som så många andra vill jag veta om jag kommer att vara singel resten av mitt liv. Nöjer mig inte med vem som helst utan kärlek från oss båda 💞

  1. Oj ett väldigt tydligt svar från universum som du får här. Jag vill bara börja med att du självklart inte ska nöja dig med någonting annat än kärlek från bägge håll. Men du bör nog välja en ny riktning. Universum hintar om att du låst dig lite för mycket vid en position och det känns lite som att du tagit för givet att den andra partnern inte känner kärlek för dig. Du kommer absolut inte att vara singel resten av livet. Jag ser din själsfrände tydligt och den personen finns nära dig. Kan vara så att personen redan finns där utan att du ens märkt det. Om inte annat så kommer personen snart in i ditt liv. Men jag tror inte att det blir någonting av er relation förrän till hösten.Men det känns som att personen finns där redan nu men du har låst dig i fel position. Förändring i ditt liv krävs för att ditt hjärta ska öppna sig och släppa in rätt person i ditt liv. Varm kram Annehlie

 4. Glad alla hjärtans dag! ♥️
  Jag behöver vägledning ang kärlek/relation. Har så svårt att släppa mitt ex fast jag tror att jag borde.

  /Anna

  1. Hej Anna! Jag är inte så säker på att du borde det. Nu vet inte jag vad som var anledningen till att ni bröt men budskapen jag får upp säger INTE att du bör ge upp. Däremot så behövs någon kompromiss. Vad den kompromissen består av det vet bara du men det verkar som att det finns kärlek mellan er. Ni hade bara lite svårt att leva tillsammans. Kanske ni var för olika varandra, eller för lika varandra. Budskapet du får här är också att du ska fortsätta att vara optimistisk gällande ditt kärleksliv men du måste ha stort, stort tålamod. Och som sagt var, det krävs från er båda att ni vill kompromissa för att ert förhållande ska blomstra igen. Men sista budskapet är att “allt du önskar kan du få” så jag skulle absolut vilja säga. Ge inte upp! Varm kram Annehlie

Lämna ett svar

Till startsidan