Okategoriserade

Kan ni känna solens strålar värma er kind här under helgen? Njut och må bra av stunden!

Hej och välkomna in i helgens energier som tack och lov känns mycket varmare och härligare energier att befinna sig i. Här kommer det belöningar. 

Här går månen in i Fiskarnas tecken. Fiskarna kan ju ge intryck av att bara drömma omkring och inte få någonting gjort men efter den här turbulenta veckan så tycker jag att det känns helt ok med lite fisk energi här. Det känns nästan lugnt och skönt att bara glida omkring helt ofokuserade och bara ta dagen lite som den kommer. Vi behöver det nu. Att fly verkligheten är ett expertdrag hos fiskarna och det är exakt vad vi behöver här nu under helgen. Så glid bara omkring och njut av att bara vara ett tag nu.

Energierna visar upp meditativa och familjära sysslor. Här känns det som att du njuter av tiden i ditt hem och med nära och kära. Det är där du laddar batterierna som bäst. När du laddat batterierna färdigt så kommer det att kännas mycket lättare och du kommer att ha mycket mer motivation att jobba vidare. Energierna förberedde dig lite redan igår under nymåneläggningen att varmare och härligare energier att vistas i är på ingång lite längre fram men redan nu i helgen alltså så kommer en viss känsla av kärlek och harmoni att infinna sig.

Det känns som att det handlar mycket om familjära kontakter i helgen. Det kan också betyda att du kommer att befinna dig i andra trygga och kärleksfulla relationer under helgen. Hur som helst så kommer du automatiskt att låta dig själv vila i trygga relationer under helgen och det kommer i sin tur att göra att du mår bra. All frustration och alla jobbiga känslor som kanske drabbade dig i början av veckan lugnar här ner sig ordentligt. Det är ju inget minus direkt att solen kommer att skina under hela helgen också. Ta långa och sköna promenader, vistas utomhus i klar och frisk luft och tanka energi! Detta är budskapet för helgen.

Precis som nymåneläggningen berättade om förhoppningar om fina energier framledes så kommer samma budskap in här. Du är på väg mot rätt håll i livet. Vissa pusselbitar måste bara ramla på plats. Det kan kännas lite kämpigt emellanåt men behåll bara fokus och uthålligheten så kommer allt att kännas bra. Du har fler redskap på plats än du anar att använda dig av efter vägen och det ser även ut som att nya redskap kommer att dyka upp efter vägen. Var inte orolig över att något ska gå snett. Allt kommer att falla på plats vartefter. Planera inte allt nu på en gång. Följ flödet istället och planera efter vägen.

Det centrala kortet visar på att nya och starka energier kommer in som en frisk fläkt under veckan även om starten på veckan inte riktigt kändes så men det som kändes i starten på veckan var bara en illusion. Som en tonårings energier som ibland kan landa i lite otrygga tankar och handlingar emellanåt. Som bas har vi även under veckan haft en trygg inställning men den har hotats av vårt tonårs JAG och genomsyrat oss med dåliga vibbar. Men utgångskortet står för värme, kärlek och samhörighet och grundar sig till stor del på den inre trygghet som du faktiskt äger inom dig. Kortet världen som också är ett kort som berättar för oss litegrand om vad vi har att vänta oss av den kommande veckan säger att “NU är vi på väg mot framtiden. NU är vi på väg mot nya visioner i livet. NU är startskottet för det nya i livet som vi väntat på. NU är tiden för att skaffa dig självförtroende och makt över dig själv och ditt eget liv. Du måste bara tro på dig själv.

Budskapet till dig säger…

Minns ni budskapet tidigare i veckan, då vi inte såg riktigt klart ännu. Nu ser vi klart. Dimman har skingrat sig, nya möjligheter kommer till dig. Det ligger glädje i den kommande veckan. Jag skulle bli mycket förvånad om energierna inte var varma och fina för veckan som kommer.

Ha en varm, fin och solig helg.

Namaste

Annehlie