Nymåneläggningar

Jag känner hur solen plötsligt värmer hela jordklotet med starka förhoppningar!!!! Yes!

Här kommer alla svaren som på ett pärlband i nymåneläggningen skulle jag vilja säga. Om energierna den här veckan har varit tuffa mot dig så kommer läkningen och förhoppningarna här i nymåneläggningen. Nytt hopp tänds. Det kommer påminnelser om goda tider i framtiden så håll ut och jobba på. Tänk så många människor i det förflutna som fått utstå fattigdom och jobbiga tider och så plötsligt en dag så händer det. Solen skiner, skörden växer som aldrig förr och plötsligt känns allting så enkelt igen. Här berättar universum för dig att de tiderna kommer. Vi måste bara vänta på rätt stund i livet.

Förra nymåneläggningen testade vårt engagemang en del och under de senaste veckorna så har du säkert lagt märke till att någon eller några slags justeringar måste ske. Kanske för att du ska ta dig framåt, kanske för att du ska må bra, kanske för att du ska få ett mer kvalitativt liv eller kanske för att det är dags nu att sätta dig och dina mål i första rummet. Bara du vet vilka justeringar som behövde göras och bara du vet om du verkligen gjorde förändringarna eller om du bara tänkte att du skulle göra de. Hur som helst så bad universum dig att göra förändringar i ditt liv.

Energierna denna vecka har varit väldigt tuffa och spontant så känns det som att vi kanske kommer att få lära oss att leva under lite up and downs energier under några veckor till. Glöm inte bort att du arbetar mot någon slags förlösning i April månad men jag tror att du kommer att märka av den på ett positivt sätt redan under mars månad. Men i April månad är vår balans optimal så att säga och då finns förutsättningarna på plats på ett maximalt sätt och sedan känns det som att vi bara siktar mot ljusare tider efter det.

Det första kortet jag får upp här är blå måne. Blå måne inträffar inte så ofta astrologiskt sett. Vad är då en blå måne? Ja den är inte blå i den bemärkelsen. En blå måne inträffar när det inträffar två fullmånar i samma solmånad. Detta fenomen händer otroligt sällan. Senast var en blå måne i vågens tecken som startade sin cykel den 21/3 2019 och varade fram till 19/4 2019. Nästa blåmåne kommer att starta sin cykel den 24/7 i år och varar fram till 22/8 i år och den kommer att befinna sig i vattumannens tecken. Vad betyder då detta? Flera saker. Försök att minnas någonting viktigt som startades upp under mars/april 2019. Själv minns jag exakt vad som var startskottet i mitt liv just då och detta har sedan genomsyrat en stor del av min fortsatta resa. Vilken resa gör du? Kan du minnas någonting speciellt som hände just under den perioden i ditt liv? 

Nu har vi nymånen i vattumannens tecken och i juli/augusti har vi alltså en blåmåne i vattumannens tecken. Det är därför inte alls konstigt att vi har turbulenta energier här nu som testar vårt tålamod maximalt. Det är förändringstider nu och det universum vill berätta för oss här är att du måste förändra saker omkring dig om du ska nå ditt mål med optimala förutsättningar. Fundera ett tag över vad just du behöver förändra i ditt liv. Vilka mål strävar du mot och hur ska du ta dig dit. Du har gott om tid på dig men allt jobb du lägger ner kommer att planteras och rota sig under nästa blåmåne som alltså äger rum mellan 24/7-22/8 i år. 

Universum har ett tydligt budskap åt dig här. ” Tro på det omöjliga”. Om du går in med inställningen att “Allt är möjligt” så kommer också det optimala att ske. Du kommer att få god hjälp på traven av änglar och universum.

Som jag nämnt tidigare så kommer energierna att lätta upp redan under mars månad men det är nog snarare i mitten eller i slutet av månaden som du känner av fullt ut att det lättar i bröstet på dig. Det verkar som att en del av oss även kommer att starta upp en del samarbeten av något slag vilket kommer att resultera i ett “winwin” som man brukar säga.

Fullmånen i tvillingarna som ett långsiktigt mål har kommit upp tidigare och kommer nu åter igen upp här med ett solklart budskap på vägen. “Svaren på frågarna du behöver kommer”. Det känns som att du oroar dig för något. Du har en plan, du vet vad du vill och du vet att du kan men ändå tvekar du. Varför? Sluta fundera på den frågan. Gör förändringarna, jobba vidare, njut av Mars månad när det lättar upp och njut sedan maximalt i April månad när välmåendet är på topp. I Maj kommer lösningar att vara inom räckhåll för att landa in lite tydligare under Juni månad. När sedan blåmånen inträffar under augusti månad kommer det mesta att ramla på plats och sen kommer vi att jobba vidare mot slutmålet. Svaren på alla frågor du har idag kommer att att levereras vid fullmånen i tvillingarnas tecken i December år 2021. 

Lycka till nu så ses vi snart igen.

Annehlie