Okategoriserade

Här kommer ett litet budskap på kvällskvisten

Jag har precis lagt kort för nymånen som infaller på torsdag. Den gav mig så mycket hopp och så mycket ljus att jag kände att jag bara var tvungen att komplettera med ett vackert budskap så här på kvällskvisten när energierna varit så tuffa under veckan. Jag drog ett kort ur min änglakortlek och fick budskapet “NEJ”. Sedan drog jag ett kort från min vackra budskapskortlek i kombination och fick kortet “LJUS”. catering uppsala

Du får här ett tydligt budskap. Nej, du ser ej klart riktigt ännu. Du ser siluetten av dit du vill komma, du ser vackra färger och du ser auran av allt det vackra du vill ha. Du önskar att du bara kunde sträcka ut handen och så vore du där. Men det är inte riktigt så det går till. I vissa vinklar ser du bilden klarare än i andra vinklar. I vissa vinklar kan du till och med urskilja detaljerna men bilden är fortfarande otydlig. Du behöver mer ljus för att se klarare.

Ha tilltro till att allt ordnar sig, ha tilltro till att dimman lättar. Snart kommer bilden att vara glasklar och när nymånen lyser på stjärnhimlen torsdag kväll så kommer nytt hopp att födas och helgens energier blir mycket lättare att leva i kan jag lova. Du är omgiven av ljus och du är omgiven av ett grönt skimrande ljus som ger dig healing när du behöver det som bäst. 

Tänd lite ljus. Be änglarna om hjälp och ta emot den healing du får. 

Namaste

Annehlie