Okategoriserade

Psykometri – svårt men spännande

I dag blir det psykometri övningar. Tack snälla Jannica som skickat mig tre brev från olika personer. Nu ska jag göra mitt bästa för att känna in de. Det ska bli sjukt spännande att se om jag lyckas bättre denna gång än förra gången vilket var för ett år sen. Då var jag alldeles i början av min utbildning och det var den första övningen vi fick utav vår lärare Maria Therese. En del brev lyckades jag bra med och en del misslyckades jag totalt med. Än idag så vet jag inte om psykometri riktigt är min grej. Det borde ju vara det med tanke på att jag kanaliserar i tarotkorten och där får jag upp väldigt tydliga kopplingar mellan saker och ting där jag ganska ofta också får återkoppling från kunden/klienten att det stämmer och att de kan förstå vad jag ser eller känner in. Det händer lite då och då också att jag får mail eller meddelanden i efterhand att saker och ting hänt eller kommit till deras kännedom. Det har hänt att jag haft kunder för ett år sedan som mailat mig igen och säger att “allt du sa har hänt nu trots att jag kanske inte trodde på allt just då”. Nu vill de ha en ny läggning. Sånt stärker en såklart.

Jag håller precis på att inreda min övervåning till “mitt mediala rum”. Där kommer det att finnas en arbetshörna för mig där jag kan sitta i fred och jobba i energierna som jag lägger ut här på min blogg varje vecka. Det ska inhandlas ett höj och sänkbart skrivbord bara och sen är min mediala kontorshörna på plats. Sen ska det in en “kundhörna” med två sköna fåtöljer och ett runt litet bord där jag och kunden kan sitta bekvämt när jag har andra sidan sittningar men även om kunden vill komma till mig och få läggningar på plats istället för via telefon/mail.

Som jag redan hintat om här i tidigare inlägg så ska det även få plats en tv på väggen så jag kan dansa zumba tillsammans med andevärlden.

Sen har jag redan fått installerat en massagebänk av min fina och snälla sons flickvän. Jag fick ta över hennes gamla bänk när hon skaffade salong. Där ska jag sedan utöva healing och änglamassage är det tänkt. Men först måste jag utbilda mig i detta vilket jag räknar med att göra senast under år 2022.

Men för att återgå till psykometri så minns jag som om det vore igår när det rasade in en massa brev i min brevlåda och jag skulle känna in de och skriva ner mina förnimmelser. Det var så lätt att börja fantisera istället för att kanalisera. Det har förändrats nu, det känner jag. Men jag är fortfarande väldigt osäker på att det här med psykometri är min grej. Men det ska ändå bli spännande att testa igen nu när man är en bra bit på väg in i utbildningen. Vi fick ju testa det här med zen kort sist på förra utbildningsträffen. Inte min grej heller. Det är märkligt men det är precis som att andevärlden väljer ut vad just jag ska vara bra på och vad jag inte alls behöver ha i mitt skafferi så att säga.

Jag har skrivit tidigare om att 2021 ska bli mitt bästa år ever och det jobbar jag verkligen för nu ska ni veta. Men egentligen så känner jag mer att år 2022 blir mitt bästa år ever för 2021 kommer att handla mycket om att jobba och planera för saker, fixa och trixa med saker och ting för att gå ihop sig och därefter avsluta saker (min grundutbildning) och starta upp (mitt egna företag). Därefter kommer alla framtida planerande händelser under år 2022 att landa in på ett naturligt sätt och jag är helt säker på att mitt första slutmål som är lagt som Januari 2023 kommer att landa in fint.

Fundera lite över era mål. Det är aldrig försent att skapa framtidsmål. Man måste bara jobba för de också. Om de läggs i byrålådan så blir det inget av de. Man måste jobba för de och shit vad det händer saker när man gör det kan jag säga.

Ha en fin dag allihopa!

Annehlie