veckans energier

Helgen sätter avstamp som prägel. Se till att befinna dig i lugnets bo.

Hej och välkomna in i helgens energier vecka 4.

Helgens energier är kraftfulla energier. Så kraftfulla de kan bli skulle jag nog vilja påstå. Alla fyra korten är från stora arkanan vilket betyder att beslut som tas nu, besked som kommer nu är stora och livsavgörande beslut för din framtid. Det är fortsatta bra och fina, trygga energier så det är absolut inget att oroa sig över men här går månen in i jungfruns tecken vilket gör att vi behåller Lejonets styrka men vi lägger samtidigt till jungfruns sinne för kontroll och ordnings sinne. Jungfrun vill ha kontroll på precis allting och det är bra för då sker det ingen oreda men hon kan samtidigt bli ganska fyrkantig och vilja ha saker och och ting på sitt sätt. Så det blir både lite ris och ros här skulle man kunna säga.

Motivationen och drivfaktorn inom dig gör att du går framåt. Du mediterar mycket och om du inte är meditations typen så betyder det att du tar dig tid att göra meditativa saker. Att befinna dig ute i naturen, i skog eller vid vatten exempelvis är någonting meditativt. Healing är meditativt. Ligga i badet med tända ljus och lugn och skön musik är meditativt. Spa kan vara meditativt. Allt som ger dig något slags lugn inombords. Just här och nu är dessa ting viktiga för dig och ger dig skjuts och kraft på vägen framåt. Det finns tre meditativa kort av fyra i helgens läggning och sammantaget så kan man säga att det tydliggör mycket att här landar saker och ting på plats djupt inom dig. Du är skör och sårbar men ändå sams med dig själv så att säga. Så länge vi lyssnar på vårt inre så är vi sams med oss själva.

Översteprästen är klok och meditativ och han bidrar till att ordning och reda inom dig finns så att du ska kunna ta kloka och bra beslut när energierna utifrån pockar på så att säga. Allt som sker omkring dig nu är växande nu och allt som sker omkring dig nu är meningen nu och energiernas råd är egentligen bara att bibehåll kylan inom dig, släpp kontrollen och lita på att änglar och universum har ordnat för det bästa åt dig på sikt. Det är de två mest mediala korten i hela kortleken som kommer upp jämte varandra här i helgens läggning så att någonting stort är på gång här finns det ingen tvekan om. Nu har änglar och universum bestämt väg för dig och de kommer att styra dina val med järnhand här för att du ska hamna på rätt väg från början. Så lyssna på magkänslan blir nu viktigare än nånsin.

Det centrala kortet har vi redan snuddat vid ett antal gånger under veckan och det är alldeles tydligt att du inom dig känner nu att vissa saker går lite för fort fram. Du känner dig lite fångad i dina tankar så att säga och det känns som att det är dina negativa tankar och känslor som du känner dig fångad i. Det känns som att det är kontrollbehovet som sätter lite stopp för flödet så att säga.

Utgångskortet som symboliserar hela veckan är det vackraste av det vackraste. Det kallas också för önskekortet och betyder helt enkelt att allt du vill och önskar kommer lätt till dig och tur är väl det när du tvivlar så på dig själv innerst inne. Harmoni seger och framgång är iallafall det som präglar hela denna vecka så tänk på det när tvivlet uppstår. 

Det dolda kortet som berättar om dina hemliga vapen som du besitter här under veckan men som framför allt sår frö inför nästa vecka så att säga är kortet stavdrottningen eller också kallad eldsdrottningen. Energierna skickar här med oss att vi fortsätter att behålla styrkan och drivet även nästa vecka.

Helgens budskap som även präglar veckan som varit är:

Ta vara på dina spirituella gåvor säger universum till dig. Oavsett om du är medial eller inte så har du spirituella gåvor som gör att du tar rätt beslut i rätt stund just nu. Förlita dig på de och dra nytta av de och involvera andra människor i ditt lärande. Kanske en del av er gör som jag, driver en spirituell blogg, arbetar medialt som ditt ordinarie arbete eller som hobbyverksamhet. Du har säkert drömmar och visioner om hur du ska gå vidare och lära andra om det som du redan vet.  

Om du är i lärandefasen och är någon av alla de som lyssnar på läraren så sug åt dig av allt som bjuds. Ta dig tid att spendera mer tid i healing stadiet, i lugnet och i den meditativa världen. Minns vad jag sa vad som var meditativt.

Vilken fin och varm vecka det blev. Energierna är fortsatt varma, snälla och trevliga och det känns faktiskt som att de kommit för att stanna ett tag nu.

Ha en fin helg.

Namaste

Annehlie