Okategoriserade

Fullmånen i Lejonet ger oss verkligen en spark i ändan nu.

ACTION

Här kommer fullmåneläggningen för kommande månad in med en stor dos action. Det märks att fullmånen befinner sig i Lejonets tecken denna gång. Den här fullmånen är intensiv och den ger dig ingen nåd och ingen tid att lata dig. Om du är på väg mot någonting viktigt så är det nu eller aldrig du ska lägga in turboväxeln. Du är försenad säger energierna men lugn, det är ingen fara. Du får bara jobba lite snabbare nu en tid framåt om du vill nå mål i tid. Det känns som att du kanske har stagnerat i dina planer en tid nu eller om du har planerat för en lugnare period så glöm det. Det är absolut inte dags för någon paus nu hälsar universum.

FRAMÅT MARCH

Vart var det du skulle nånstans? Jo just det ja, framåt. Norra noden står för framtiden och för att nå framtiden med bra resultat i bagaget så måste du vara beredd att jobba hårt för den. Du kan inte räkna med att glida fram på ett bananskal hela tiden. Du kan heller inte stanna inuti din komfortabla zon och lita på att allting löser sig av sig självt eller att någon annan kommer att fixa alltihopa åt dig. Tänk tillbaka till de gånger som du har klivit ur din komfortabla zon och verkligen vågat att göra någonting wild and crazy. Ja hur mycket framåt har du inte kommit då? Hur mycket har inte då hänt på kort tid?  Nu är det dags säger energierna. Dags att kliva ut ur din komfortabla zon och våga satsa. Vad väljer du för färg? Svart eller rött? Jag väljer den vinnande färgen och litar på att universum styr mig åt rätt håll.

DET KOMMER SVAR

Du har lång väg att vandra och många fler val att ta efter vägen men svaren du behöver kommer att komma. Skriv gärna ner i ett anteckningsblock vart någonstans i livet du är just nu. Vad har du åstadkommit under år 2020.  Lägg 19 December 2021 på minnet för då kommer du att vara på väg att uppgradera dig på något sätt. Många svar kommer då om de inte redan har kommit. Vi fick samma kort på samma plats under förra fullmåneläggningen så energierna vill verkligen att du ska förstå att det är långsiktiga mål du jobbar mot.

DATUM ATT LÄGGA PÅ MINNET

27/2: Stäm av. Hur går det?

April månad: Glöm inte att du är bäst i balans här och ödmjukast inför vad framtiden har att bjuda på.

Maj månad: Lösningar är inom räckhåll.

Juni månad: Slutet på en tuff cykel närmar sig.

Namaste

Annehlie