Okategoriserade

Veckans budskap. Se på saken med barnens ögon.

Att vara medial är en gåva som man bär med sig hela livet ut. När jag var yngre var jag mest nyfiken och jag insåg inte hur medial jag egentligen var. Jag har bara alltid känt mig väldigt trygg och bekväm i den mediala världen. Men idag kan jag ångra mig att jag inte utforskade den mer frekvent. Att jag inte följde mitt hjärta och min passion. Att jag var så fruktansvärt mån om att vara som alla andra och inte sticka ut från mängden. För vart hade jag varit någonstans idag om jag redan som 20 åring hade gått min egen väg?  Så det vill jag verkligen skicka med er unga och nyfikna människor idag. Att våga gå er egen väg. Den mediala vägen är så stor. Den är som en hel djungel och när man lärt sig en ny sak om sig själv så finns det tusen nya saker att lära sig om sig själv.

VAD BRINNER DU FÖR?

Fundera ett slag på vad i den mediala världen som intresserar dig mest? Vad brinner just du för? Det ena kan leda till det andra. Som för mig. Jag började med astrologi, sen kom tarotkorten och just nu tycker jag nog nästan att andekontakten är det som fascinerar och intresserar mig mest. Healing var jag inte alls särskilt intresserad av men universum hade bestämt sig för att ge mig healingkrafter och nu kan jag knappt vänta tills jag får möjligheten att gå en healing utbildning.

NUET

Jag läste nånstans att det också är viktigt att vara i nuet. Det är när du befinner dig i nuet som du utvecklas som mest för då är du 100% fokuserad på det du gör…just nu. Jag har funderat på det där och tro mig, jag försöker ständigt att befinna mig i nuet och inte sväva ut så mycket i framtiden. Jag har märkt att det jag planerar och strukturerar upp ändå inte blir så för att på vägen så kommer jag på nya idéer, oftast bättre idéer  och då har jag befunnit mig i framtiden helt i onödan. Inte så att jag menar att man inte ska ha framtidsvisioner, drömmar eller idéer. Nej tvärtom. Låt drömmar och idéer flöda fritt men släpp de sen. Kom tillbaka till nuet och fokusera här och nu. Vart är du JUST NU och vad är NÄSTA STEG.

POSITIVITET

Jag har alltid sagt att “tänk positivt så blir allt bra”.  “Se till att befinna dig bland positiva människor. Människor som tillför dig något positivt. Då blir allt bra”. Tänk på ett tillfälle när du träffat på en riktigt positiv människa som det bara spritter glädje och positivitet av. En människa som skrattar och ser möjligheter i allt. De människorna inspirerar dig och får dig att växa. De matar dig med goda idéer och plötsligt så upptäcker du att du har kommit en bra bit längre på din väg. Jag har några sådana vänner och tro mig. De kommer alltid att vara viktiga för mig och mitt mående.

BALANS

Jag har ett arbete som skänker mig mycket skratt och en stor dos glädje, empati och medmänsklighet och det är faktiskt precis samma känslor som jag sen möter i mina möten med mina kunder i det mediala arbetet. Jag får även gåvan att kliva in i många människors liv och göra skillnad. Att vara empatisk, att visa medkänsla, att komma med positivitet och goda råd. Att lyfta personen från det tunga och jobbiga besluten till något enkelt och självklart bara personen i fråga får en spark i ändan.

I mitt ordinarie jobb gör jag det med min kunskap och med alla mina år i ryggsäcken av erfarenhet. Men det krävs såklart också kärlek till mitt arbete och de familjer jag arbetar med.

I mitt mediala arbete får jag hjälp och vägledning av guider, andevärlden, änglar och universum. Hur märker du skillnaden undrar ni säkert? Jo det gör jag faktiskt. Jag märker en tydlig skillnad. Nuförtiden när jag arbetar medialt i tarotkorten tex så kan jag komma med vägledningar som så tydligt kommer någon annanstans ifrån och jag känner så tydligt att den här vägledningen är ingenting som jag skulle ha sagt om inte universum viskat den i mitt öra. Många gånger kommer både ord och vägledningar till mig som jag aldrig ens uttalat tidigare och det händer också att de strider mot min personliga åsikt. Det är andevärlden som styr min mun och vad jag ska säga. Fascinerande. Eller hur.Men en balans är väldigt viktigt att ha. Att känna skillnaden på sympati och empati. Du är inte personen som mår dåligt, du är inte personen som behöver en hjälpande hand. Du är inte heller personen som kan lösa den andres bekymmer. Men du kan känna empati och du kan vara den som lyssnar. Du kan komma med goda råd och du kan finnas bara där. I tunga stunder kan vi bara finnas där. Men sen måste vi fylla det tunga med något positivt för om vi inte gör det så hamnar vi i obalans. Så varje gång du hamnar i något negativt så måste du sen se till att fylla det med någonting positivt. På så vis bibehåller du balansen. Genom att försöka se någonting gott med allt som sker.

Som avslutning på detta inlägg så bad jag universum att dra ett budskapskort för  oss att beakta här under veckan.

Vilket härligt kort. För mig personligen så blev det här budskapet väldigt tydligt eftersom jag jobbar med barn. Dessutom saknar jag mina älskade barnbarn massor. Jag önskar att jag kunde ta dessa änglavingar och flyga hem till de. Bara få befinna mig där en kort liten stund och sen flyga hem igen. Att befinna sig på distans är tufft ibland. Men det här budskapet vill säga oss så mycket mer. Det berättar för oss att vi ska ta vara på barnasinnet. Vi ska skratta mer, vi ska busa mer, vi ska ta vara på livet mer och göra det vi tycker är kul och inte bara det vi måste göra. Vi ska befinna oss på barnets nivå mer än vad vi gör idag. Ta vara på varje ögonblick i livet för alla ögonblick har ett budskap.

Ta hand om er fina vänner.

Annehlie