Okategoriserade

Dans kan göra en människa så lycklig

Ingen människa har väl idag missat denna härliga dans som cirkulerar som ett lyckopiller välden över idag för att ena oss människor i pandemitiden. JERUSALEMA. Den finns i massor av upplagor. Själv kom jag i kontakt med den ganska nyligen när jag hamnade i någon slags utmaning där vi i grupp ska lära oss stegen för att lära oss dansen och sedan lägga ut den som ett klipp och utmana andra i den kategorin som vi tillhör då såklart. Först tänkte jag “åh nej herregud. Det där klarar jag aldrig” men det var en annan tjej som anmälde mig tillsammans med henne. Som den tävlingsmänniska jag är och precisionsmänniska så bar det raka spåret hem för att träna på salsa stegen. Nu sitter stegen men nu måste konditionen toppas kan jag säga om jag ska orka hålla tempot i 5 minuter. Det kan låta skrattretande. jag menar 5 minuter! Det klarar väl vem som helst men det är helt sjukt vad slut man blir efter 5 minuter bara!!!!

Det hände någonting mer inom mig. Jag blev glad. Jag blev positiv och jag kände en enorm glädje när jag dansade. Jag har tidigare dansat zumba men nu var det några år sedan. Jag införskaffade mig ett antal videos och sen gjorde jag en egen liten dans studio på övervåningen där jag huserade till och från under många år till tv:n där uppe gick sönder. Jag har du tidigare berättat för er att jag ÄLSKAR mina spinningpass. Det är en motions form som jag startade upp med under förra våren men som sedan tog stopp på grund av denna pandemi. Mitt mål är att jag under våren här ska kunna gå på mina älskade spinningpass igen men nu slog det mig också vad sjukt mycket jag saknat mina zumba pass. Så nu bestämde jag mig helt enkelt för att andevärlden där uppe i mitt meditationsrum/rummet där jag jobbar medialt med kunder/rummet där jag framledes kommer att ta emot kunder även får bli ett zumba rum. Nu ska en ny tv inhandlas och upp på väggen där. Det kan väl ändå inte andevärlden ha något emot. De är ju glädjefyllda och vill sprida lycka och glädje omkring sig. Dessutom så tror jag att även de mår bra av lite glad och härlig musik. Jag är helt säker på att takkronan kommer att dansa i takt och änglavärlden ställer nog upp sig på rad för att sluta samman i denna glädjefyllda dans. Jag känner mig sjukt taggad!!!

På tal om utmaningar. Vad säger ni i min fina mediala grupp. Grupp N som går hos Maria Therese. Ska vi inte ta och utmana andra mediala grupper som ska bli medium. Vi tränar på stegen när vi ses i April och sen tränar var och en av oss hemma och nöter in för att under eximinationen spela in en videos att lägga upp här på facebook och utmana andra mediala grupper att joina oss i glädje och kärlek. Sug på karamellen. Jag tycker att det låter som en kul grej som kommer att förena oss för alltid.

Ha en superfin söndag nu.

Annehlie