Okategoriserade

Kryptiska meddelanden denna vecka men de osar av energi och glädje!

Varmt välkomna in i helgens energier som styrs av oxens energier till en början för att sedan gå in i tvillingens energier under  lördagen och stanna där resten av helgen. Oxen är trygg, stark och principfast. Här jobbar du på. Du maler på i ett jämt tempo och vägrar ge upp. Det händer inte så mycket överraskningar på vägen direkt och du är egentligen inte så målinriktad heller men du vet i allafall åt vilket håll du ska och om det är någon gång du kan tugga på i det oändliga så är det nu. Du har både en inre och en yttre styrka med dig på vägen. Inom dig känner du dig stark och segerviss men på ett ödmjukt sätt och energierna utifrån bara öser över dig anledningar till att finna en pondus och en styrka nu. Det känns som att du jobbar på nu med ditt skapande, dina mål och dina visioner. Och ju mer du lär dig, ju mer stärkt blir du. Ja det är verkligen oxens tålmodiga och kraftfulla energier som drar dig fram här under fredagen.

Jag känner verkligen vibbarna av att här är sista arbetsdagen för veckan och sen kommer helgen med sina virvlande tvilling energier. För att då byts energierna ut mot mer lättsamma energier. Här händer saker snabbt. Tvillingenergin har alltid hundra bollar i luften samtidigt. Det känns också som att vi lätt kan hoppa från det ena till det andra den här helgen. Vi kanske startar helgen med att städa en byrålåda men hamnar till sist uppe på vinden och när du kommer ner så ligger plötsligt alla byrålådor utplockade på golvet i en enda röra. Plötsligt har hela dagen gått och ALLT är en enda röra. Hur kunde det bli så tänker du? Jo tvillingens energier har styrt oss. Så rådet är – börja inte med några storslagna planer på att göra om. Spar rensning av byrålådor, tapetsering eller andra större projekt till en annan helg helt enkelt. Här kan det lätt bli att vi drar igång saker som vi inte slutför. 

Veckans sista kort är ett myntkort och precis som myntet har två sidor så har även detta kort det. För vissa kan det här kortet betyda att man ger mer än man får och det kan också stå för att pengar rinner mellan fingrarna. Att du spenderar mer än du behöver kanske helt enkelt. Energierna vill berätta litegrand om att du bör vara noga med att planera din ekonomi noggrant så inte allt rinner ut i sanden så att säga. Investering och samarbete är ord som jag får till mig som är värt att tänka på. Om det kommer till dig stora summor pengar så är det ännu viktigare att tänka på investeringar. Vad ska pengarna läggas på helt enkelt! Oavsett så levererar du saker och ting här. Det känns som mycket fina energier här under helgen. Mycket fina.

Det centrala kortet är domen vilket helt krasst betyder att här får du en chans att göra saker och ting på rätt sätt. Att betala dina skulder så att säga oavsett om det handlar om pengar materiellt sett, en känslomässig gärning eller att ställa saker och ting tillrätta. Den här veckan står för doser av planering och du kommer att testas på olika sätt om du är redo för förändringen eller inte. Du kommer definitivt att behöva ta olika beslut här och nu är bara frågan om du tar rätt beslut eller rättare sagt om du är stark nog att våga ta rätt beslut. Energierna berättar om rädslor av olika slag som funnits med en längre tid och frågan är om du törs gå emot dessa rädslor nu.

Utgångskortet är knekt i mynt. Det är absolut tuffa men glädjefulla och styrkta energier runt dig här och nu och det osar NYTT i ditt liv. Kanske att du helt enkelt vågar att tänka nytt. Det viskas om framgångar här men de kommer inte helt gratis även om det ibland kan tyckas så i andras ögon. Du måste kämpa för framgångarna oavsett vilka framgångar du kämpar för.

Det gömda kortet är också ett mynt kort och det står för stabilitet och tillväxt bland annat så allt som händer och sker här under veckan ser ut att växa.

Wow vilken vecka! HOPPAS att dessa fina energier har kommit för att stanna en vecka till. HOPPAS! Det är så lätt att leva i dessa fina energier eller vad säger ni?!

Här kommer veckans budskapskort som sträcker sig över hela veckan, veckan som gått och den kommande helgen men kanske ändå framför allt ett budskap inför kommande vecka.

Det känns som att den här veckan fokuserar mycket på arbeten av olika slag. Arbete/utbildning. Hur som helst så berättar energierna för oss att karriären, oavsett vart vi är på väg någonstans, är positiv för just dig oavsett om du är på väg att starta upp någonting eller avsluta någonting. Om du är på väg att avsluta någonting så är det också meningen för någonting nytt kommer att komma upp på din väg. Någonting positivt och energifyllt just för dig. Så det energierna vill berätta för oss är att det som är nytt i ditt liv nu har kommit för att stanna och om det nya inte har kommit ännu så kommer det att komma snart.

Ha nu en fin helg allesammans så ses vi igen på måndag. Och håll nu tummarna för riktigt bra energier då med.

Namaste

Annehlie