Okategoriserade

Full fart framåt! Och vad är det egentligen som händer i mitten av veckan???

Hej alla fina och härliga bloggvänner. Jag är så innerligt glad och tacksam för alla som följer mig och mina energitolkningar här ute på min bloggsida. Jag har på senare tid också fått fler och fler nya tarotkortskunder via min blogg och via facebook och vill även tacka er för att ni ger mig förtroendet att vägleda er med hjälp av änglar och universum. Korten är ju som sagt var bara ett verktyg men ett otroligt viktigt verktyg. Det jag ville säga är att ni är varmt välkomna att kontakta mig om ni önskar en personlig tarotkortsläggning eller en årsläggning men just nu har jag några veckors väntetid men när ni kontaktar mig så får ni alltid svar samma dag eller senast dagen efter och då får ni också veta ungefär hur lång väntetiden är. Betalning sker i samband med när läggningen görs.

Nu till veckans energier. Vecka 3. Vad har vi för energier måntro. Ja vi börjar ju iallafall veckan med fartfyllda energier för då har vi månen i vädurens tecken och det vet vi ju alla vid det här laget att väduren är snabb, intensiv och impulsiv och fartfylld. Stiltje är sannerligen inte vädurens grej direkt. 

Jag blev så full i skratt när jag vände upp första kortet för veckan och såg väduren i full fart framåt jonglerades med saker i famnen på en enhjuling med stödhjul och regnbågens turfärger med sig som en liten svans. Den bilden symboliserar allt! Här tar vi verkligen vädurens energier och inte bara tänker full fart framåt utan också ser till att det blir full fart framåt. Det gäller såklart att behålla balansen också men med regnbågen som en svans efter dig så är det inga som helst problem. Veckan startar alltså med väldigt goda energier.

Det mesta känns väldigt stabilt också. Det känns som att du har en stabil grund att stå på och det känns även som att något slags mål nu är i land och nu är det bara fokus framåt som gäller. Men kom ihåg att slappna av och njut lite också. Du har en bra struktur på allt och du har banat upp en fin och vacker väg framåt och många äventyr väntar på din väg framför dig nu.

Precis som förra veckan så är det ett litet oroskort som letat sig in i veckoläggningen. Förra veckan var det tre i svärd och den här veckan är det fem i mynt. Eftersom resten av läggningen ser så fin ut så säger jag som förra veckan, det är en liten plump i protokollet som sker men det ligger på exakt samma plats som tre i svärd gjorde förra veckan också vilket berättar om att det är inom dig du känner någon slags oro och brist på något. Det kan vara brist på kärlek, brist på förståelse, brist på empati men någon slags brist får jag upp iallafall och det är egentligen ingen som placerar den i dig. Det är du själv som planterat känslan inom dig. Den är inte långvarig och heller inget permanent. Låt de finnas där, berätta för känslan att du observerat den, släpp den och gå sedan vidare. Den är inte ens värd att slösa energi på för jag ser också att du har otroligt starkt lysande visioner inom dig. Visioner som bara kör dig framåt och som leder till seger nästan hur du än beter dig. Så var inte rädd för de här sårbara känslorna som kan drabba dig emellanåt. För det mesta känns du stark och segerviss.

Jag får också till mig att du jobbar hårt och det kan ju också vara det som gör att ditt inre falerar lite ibland så att säga. För utifrån sett så kommer det krav hela tiden på utveckling och där ser jag också att du har god nytta av din tålmodiga styrka.

I mitten av veckan, onsdag närmare bestämt så går solen in i vattumannens tecken för att stanna här till den 18 februari. Då släpper vi litegrand på den här petnoga finessen som vi haft med oss nu ett tag. Vi blir mer flexibla och anpassningsbara men vi går fortfarande vår egen väg. Samtidigt som solen går in i vattumannens tecken så går månen in i oxens tecken och bromsar litegrand den här flexibiliteten. Det känns mer som att det blir en fin jämvikt här. Här jobbar du vidare med att nå dina mål. Du studerar, du reflekterar och du tar olika beslut här under mittveckan. Det känns som att du har en väldigt ödmjuk styrka med dig här men samtidigt en styrka som osar POWER!  Det är nog ingen idé att jävlas med dig just nu känns det som för då slår råttfällan igen ögonblickligen känns det som.

Det kommer ett eller flera möten här under mittveckan också. Det känns som att de här mötena har en större betydelse för din framtid och det känns också som att du själv är delaktig och kommer att ta en hel del beslut i dessa möten. Du sitter på någon slags makt här. Det är ingenting som bara bestäms iallafall och som du prompt måste anpassa dig efter. Din röst gäller verkligen också här. Men det handlar om viktiga beslut, det är alldeles tydligt ialllafall.

Vilken spännande vecka!

Nu får ni hand om er allesammans och så ses vi i energierna igen på fredag. 

Ha en fin start på veckan nu.

Namaste

Annehlie