veckans energier

Otroligt spännande energier för helgen och budskapet…det måste vara något magiskt med kortleken.

Hej och välkomna tillbaka till energierna och helgen vecka 2. Här befinner månen sig fortsatt i vattumannens tecken under fredagen för att sen under helgen simma in i fiskarnas tecken. Då blir vi lite mer inkännande, drömska och känslomässigt berörda av allt som händer och sker runtomkring oss skulle jag  vilja påstå. 

Helgen handlar en hel del om familjen. Att man mår bra när familjen mår bra och här känns det verkligen som att något slags mål iallafall är uppfyllt eller på väg att uppfyllas. det känns lugnt, skönt och stabilt. Både för vattumannen och Fiskarnas tecken är familjen väldigt viktig så det känns alls inte konstigt att just de här energierna visar sig just här. Det ligger också ihop med Ess i bägare som berättar om en ny skön och varm känsla i kroppen. En avslappnande känsla. Vi är starkt påverkade av fiskens tecken här.

Det finns styrande energier här under helgen också. För en del kan det betyda att du styr allt omkring dig som händer och sker med järnhand. Du har koll på allt, du tänker ut allt ska ske, du planerar och du ser till att saker och ting händer. Någon här, du eller någon annan i din närhet, en man i så fall är oerhört manipulativ. Du eller den här mannen bär iallafall på egenskaper som ger en auktoritet och en beslutsamhet. För en del kan denna beslutsamhet att ta sig framåt sluta med något avtal på något sätt. Det känns nästan lite magiskt med dessa oerhört auktoritära krafter i samband med att månen finns i drömska fiskarnas tecken. Vart ska detta sluta? ha ha.

Hur som helst så känns det som att du trollar med knäna nu. Allt du företar dig blir till guld känns det som. Du har alla verktyg du behöver och du behöver inte ens funderar över om saker och ting ska gå vägen för det gör de automatiskt just nu. Det känns litegrand som att de här starka och mäktiga energierna behövs litegrand för att du inte ska frestas att stanna kvar i fiskarnas drömska värld och tro att saker och ting ordnar sig av sig självt. När du ramlar in i dessa tankemönster då kommer svärdskungen och magikerns energier att putta på dig rejält kan jag säga. Du ska bara framåt helt enkelt!

Summa summarum. Det centrala kortet bekräftar att allt är stabilt, allt är i sin ordning under veckan oavsett vad som händer. Energierna vädjar till dig att vara lite wild and crazy och det skulle jag väl verkligen säga att helgens energier är, lite wild and crazy när du tar fram sådana oanade energier i dig under en period som just fiskarna dominerar i. Energierna vill verkligen säga till dig också att “gör de här tokiga sakerna. Hoppa utan livlina och satsa allt på ett kort”. Det kort som ligger dolt och som ett litet betänkekort inför nästa veckas energier är “samarbete är bra och se till att planera noggrant för kommande tider så att säga. 

Veckans budskap. Tro det eller ej…..

Jag har blandat leken 20 gånger och sen kuperat den och än en gång kommer detta kort upp. Det måste vara många som har business på gång här av något slag för här gräver vi guld ordentligt vill jag påstå. Budskapet kan iallafall inte bli tydligare. Satsa allt och kör hårt skulle jag vilja skicka med er.

Ha nu en fin helg så ses vi på måndag igen för ny vecka och nya energier.

Namaste

Annehlie