Nymåneläggningar

Även nymåneläggningen kommer med en liten twist.

e

Hej allihopa. Nu har vi en fin nymåne på väg in. En nymåne i stenbockens tecken. Det känns tryggt och stabilt så här spontant sett. Här känns det som att det föds ny inspiration och nya tankar med denna nymåne. 

Förra nymåneläggningen var i skyttens tecken och om ni minns den nymåneläggningen så fick jag då upp att skytten och stenbocken verkade ha ett stort samband med varandra även framöver. Vi fick också veta att vägen framåt var föränderlig och det är inte alltid att det blir precis på det sätt vi tänkt oss. Men om vi bara följer magkänslan så blir allting rätt. Månaderna April och Maj verkar ju vara de månaderna vi jobbar mot så att säga. Det är då vi kommer att få ta del av utdelningen av vårt hårda arbete så att säga. Vi jobbar alla mot olika mål och det är bara du som vet vilka mål just du arbetar mot.

Om vi då tar och vänder nosen mot dagens nymåne i stenbocken så är energierna ganska lika nymånen i skyttens tecken som var förra månaden. Energin kvarstår, positiviteten kvarstår och drivet kvarstår. Skytten är mer flexibel än stenbocken. Stenbocken är mer bestämd med vad hen vill för nåt och hur hen vill så beslut, tankar och idéer kanske inte blir så yviga här eller spretar åt olika håll och kanter som under skyttens mantel så att säga. Det är bara en fördel. På så vis blir saker och ting mer klara och tydliga och de synliggörs också på ett helt nytt sätt. 

Vi har nymånen idag onsdag och någon gång under nästa vecka, alltså vecka 3,  så kommer ditt engagemang att bli testat av universum. Hur gärna vill du komma framåt och hur mycket är du egentligen beredd att satsa för att nå dig. Oavsett om det är ett engagemang i ett förhållande, engagemang i en arbetssituation, engagemang i en ny och sund hälsa etc. Bara du vet vad som engagerar just dig just nu. Och bara du vet hur mycket tid du är villig att satsa och bara du vet om du är villig att engagera dig lite extra för att nå just dit. Universum kommer att testa dig under den här veckan och det bör du vara beredd på.

När vi är nära fullmånen, det vill säga under vecka 5, så kommer du att märka att justeringar kommer att behöva göras på något sätt. Du kanske behöver jobba extra mycket för att nå målet, du kanske tvärtom behöver vila lite mer och göra upp en mer acceptabel plan framöver, du kanske behöver göra andra uppoffringar eller gå omvägar eller byta väg. Universum hälsar att när du väl står där så kommer du att veta vilka justeringar som just du behöver att göra. Frågan är bara om du är villig att göra de? De här två budskapen har ett väldigt starkt samband med varandra och kanske energierna har tyckt att du glidit med lite för lätt på ett bananskal och att nu är det dags att jobba lite för det du önskar och vill ha också så att säga.

Sista budskapet har två budskap att dela med sig av. Dels så vill den påminna om att du jobbar mot förändringar på sikt och vår och sommar har redan kommit upp som avstämnings månader då du är på väg mot en tuff cykels avslut och som jag tror avslutas definitivt i höst. Och här blir det därför mer tydligt vad energierna vill säga oss. Tiden fram till jungfrun i månen som kommer att bli den 17 september i år. Fram tills dess så måste du ställa in dig på att du är i en period nu då det handlar mer om ett givande än ett tagande. Ju mer du visar upp din givmilda sida, din omtänksamma sida, din vilja att vilja hjälpa andra människor OCH att hjälpa dig själv. Ju större uppoffringar du gör, ju mer kommer du att bli belönad av änglar och universum.

Ha nu en fin nymåne period så ses vi igen i fullmåneläggningen den 28 Januari. Den kommer att befinna sig i Lejonets tecken.

Namaste

Annehlie