Okategoriserade

I helgen har jag rensat bort en jäkla massa skräp. Nu är jag trött.

Den här helgen tog jag en off dag från bloggen och allt medialt överhuvudtaget. Jag hade min sista träningskund i fredags vid lunch och sedan stängde jag ner mig helt och hållet och vek helgen åt lite samvarotid med min andra hälft. Det kändes nästan konstigt till en början men efter ett tag så insåg jag att jag lite saknat fritiden också.

Vad gjorde jag då på min fritid. Ja inte vet jag om det blev så mycket till fritid om jag ska vara ärlig men om ni frågar mig om jag fick något gjort, ja då fick jag MASSOR gjort. Ha ha. Jag inser att jag behöver se över mitt liv ytterligare en gång. Jag älskar verkligen mitt mediala arbete och jag är villig att lägga hur mycket jobb som helst för att nå mina framgångar men jag måste också lära mig att se mina begränsningar och där kommer just egentid och fritid in som också är en viktig del om man ska orka på sikt.

Vi har vikt helgen till att rensa vårt hem på gammalt skit. Garderoberna har fått sig en uppfräschning. Skor, kläder mm åkte all världens väg. Nu har jag verkligen kvar bara det jag använder känns det som. Och för att inte prata om allt annat skräp som  man samlat på sig under åren. Ja vi är långt ifrån färdiga men i går kväll stod hela hallen full av sopsäckar med gammalt skräp i. Det känns oerhört skönt nu! 

Jo vi fick tid för en promenad i solen också ner till fiket och sen plockade vi fram grillen mitt i vintern och gjorde lite god mat framåt eftermiddagen.

Sen har jag använt sjuksköterske talangerna också. Mitt barnbarn fick magsjuka, stackars liten. Hon är bara 18 månader och nu fick hon första magsjukan i sitt liv. Son och svärdotter har ringt omlott om goda råd. Har man en mamma och svärmor som är BVC sköterska så  får man ringa dygnet runt. Något privilegium ska man väl ha. Nu mår hon bra igen iallafall farmors lilla plutta.

Sen ringde min dotter om konstiga utslag på kroppen. Efter mycket omständigheter så fick hon veta att det var medaljongsjukan hon fått som är mycket vanlig bland barn och unga vuxna. Dock har hon fått en lite värre variant än vanligt. Ja så det hjälpte inte att ta ledigt från sjuksköterske jobbet i veckan. Det kommer till en ändå så att säga. Ha ha.

Nu ska jag ta en kopp the och bara njuta av lugnet och friden ett tag för i morgon är det jobb på schemat igen och sen har jag även lite medialt inbokat under veckan. Både träningskunder och tarotkorts kunder. Jag går och väntar på operations tid också. Vi får väl se om det dimper ner någon tid i brevlådan här i veckan.

Kram på er allihopa och ha en fin kväll. I morgon kommer energiläggningen ut och sen har vi ju en nymåneläggning i veckan också. Spännande vecka vi har framför oss. Ny vecka och nya energier.

Kram Annehlie