veckans energier

Följ flödet så ordnar sig allt. Det är helgens budskap. Vilka WOW energier!

Hej och välkomna till helgens energier. Under fredagen ligger energierna kvar i skorpionens energier för att under lördagen gå in i skyttens energier och där stanna kvar under resten av helgen. Så skönt att de här lite bekymrade personlighets dragen hos månen i skorpionen byts ut mot skyttens mer flexibla, sökande energier. Dessutom styrs månen i skytten av energiska och handlingskraftiga energier. Och energierna talar verkligen sitt egna lilla språk här under helgen kan jag meddela för wow vilka energier vi har. Jag får upp en stor portion av eld, kraft, styrka, våghalsighet blandat med ett stort firande och en stor dos hjärta.

Personligen så firade jag så det räckte och blev över i nyår så man undrar ju hur detta firande ska kunna toppa nyårets firande men här visar i alla fall energierna upp en sann och inre glädje. Jag skulle vilja kalla det en bubblande glädje. Som när champagne korken ryker och det liksom bara bubblar över av skratt och glädje. Det är den känslan jag får upp här. Sann och ren och inre glädje och den kraft och energi som den för med sig här under helgen vet jag knappt när jag skådade sist i någon av mina energi läggningar.

Den styrka och det mod och samtidigt den fina empati energin som helgens energier visar upp är helt sjukt outstanding. Här visar energierna att det visserligen infaller någon form av energilöshet, kanske på grund av att vi farit framåt med en sådan framfart i början av veckan och sedan drabbades vi ju av skorpionens känsliga tentakler  vars förändringsrädsla drabbade oss lite där. Det känns som att denna up and down effekt gjort oss lite trötta men jag kan säga att denna trötthet kommer att gå över fort. Förändring inom oss och runtomkring oss är på väg och det tar på krafterna men genom att följa det centrala kortets råd denna vecka och följa flödet så kommer denna förändringsfas att vara mycket givande för din utveckling. Våga chansa och våga leva och framför allt, våga att förlita dig på din innersta känsla för vad som känns rätt i hjärtat. Ett annat råd till dig är att “var total i det du är.” Gör inte små ansatser till förändringar här och var. Var total i de förändringar du gör och jobba med en sak i taget. Annars kan du lätt drabbas av stress och maktlöshet. Det ligger energier för stress här under helgen men märkligt nog så känns de inte alls stressfyllda. Snarare fyllda med liv och handlingskraft och en vilja att ta sig framåt trots att kanske kroppen och knoppen säger stopp. Det finns också en fin och glättig energirik energi här där du verkligen delar med dig av din kärlek, din glädje och ditt skratt och när du delar med dig blir du ännu mer uppfylld av den vackra energin som omger dig just nu. Låt överflödet inom dig och runtomkring dig svämma över och smitta alla andra med din härliga energi just nu.

Det översta kortet här representerar tarotkortet Solen i denna tarotkortlek.(oskuldsfullhet i denna kortlek) Då detta kort symboliserar läggningens budskap i helhet så betyder det helt krasst att  här har du kommit ut ur mörkret och in i ljuset. Otroliga energier frigörs och du är glad och lycklig. En växande harmoni uppstår här under veckan. Ha det i åtanke. Det är fina energier här. 

 

Det gömda kortet är Domen. Det står för att nu när vi hamnat i solens ljus så att säga så uppenbarar sig också avgörande beslut att tas. Beslut som påverkar din framtid. Man lägger gamla misstag bakom sig och vågar gå sin egen väg helt enkelt. Det dolda kortet ligger som dolt kort för hela denna veckoläggning och det vill egentligen bara påminna oss om att tid för viktiga beslut också finns här mitt i solens glans så att säga. Men för att icke förglömma. Det centrala kortet. “Följ flödet. Simma medströms, inte motströms. Då blir allting mycket lättare.

Jag drog ett budskapskort för veckan som gått, kommande helgen och framåt till nästa vecka. Helt otroligt. Man kan nästan tro att det bara finns ett kort i den här budskapskortleken. Jag vet inte vilken gång i ordningen just detta kort kommer upp. Jag tror att det är fjärde gången på kort tid nu och jag blandar verkligen kortleken väldigt noga och avslutar alltid med att kupera den en gång. Och nu kom detta budskap upp igen alltså. Så det måste vara ett väldigt viktigt budskap.

Det här budskapet säger att du ska våga tro på dina affärs ideér.  För egen del vet jag precis vad budskapet vill säga just mig.Det finns säkert fler än mig där ute som sysslar med lite egna affärsideér men det kan även betyda andra större förändringar i livet som du har tänkt på att göra. Vilka ideérna än är så vill energierna berätta för dig att du ska genomföra de och tro på de. Och som sagt var. Detta kort har nu kommit upp massor av gånger så KÖR,bara KÖR!

Oj oj oj vilken otroligt fin vecka energimässigt känner jag. Kram på er allihopa så ses vi igen i energierna på måndag igen.

Namaste

Annehlie