Okategoriserade

Det känns så skönt i själen när man får göra någon riktigt glad.

Hej alla fina läsare. I går hade jag en jättefin sittning som berörde själen men idag hade jag en sittning som var  så otroligt vacker, kärleksfull, humoristisk och allt det där som besök från andevärlden kan innebära. Det slog mig verkligen vilket privilegium jag har som har fått äran att arbeta med andevärlden som chef. När man efter sittningen får ett meddelande från personen i fråga där hen skriver “Tack underbara du. Du gjorde min dag” då känner jag verkligen att jag har hamnat på rätt plats i livet. Tack alla fina ni som vill vara mina träningskunder. Förhoppningsvis så vill ni även vara mina kunder i min framtid när jag är färdigutbildad. Jag vill tacka er alla. Ni gör min dag!!

Nu tillbaka till tarotkortens värld. Jag lovade ju er att ta några fler exempel.

Här är ett exempel på ett kort som verkligen kan symboliseras på olika sätt. För mig är det så att när kortet tio i mynt kommer upp i min traditionella kortlek så kommer det nästan alltid extra pengar eller en extra bonus, en extra överraskning av något slag. Allt som oftast i form av pengar. Det slår nästan aldrig fel. Ibland handlar det inte om pengar utan om någonting annat men då kommer inte heller pengar upp i min kanalisering.

I den andra kortleken är pengar/present/överraskning inte alls lika tydligt. Bägge korten är lyckosamma kort och står för att något bra sker men i zen tarotkortleken så kommer det oftare upp samarbete, ta hjälp av varandra, bygga en helhet. Healing. Vi mår bra här och vi dansar och är glada. Och det gör vi ju visserligen om det kommer in lite extra pengar. Men för just mig så skiljer sig de här korten åt en del tolkningsmässigt sett.

Om vi istället tar och tittar på det här kortet ur en helt annan tarotkortlek som jag har

så berättar det kortet mer symboliskt sett att man får allt man önskar sig men det kan också betyda att man är nära att få allt man önskar sig eller att man drömmer om någonting speciellt. Allt beror på vad som kanaliseras via universum och änglavärlden där och då.

Sen har vi de här korten

Också lite oliktänkande. I allafall i mina ögon. Just de här korten, i bägge kortlekarna faktiskt, betyder ofta väldigt olika saker i olika läggningar för mig har jag märkt. De kan stå för olika val du har eller val du tar. Det kan stå för luftslott du bygger där energierna vill ta ner dig lite på jorden igen. De kan stå för olika frestelser i livet, en del av de som inte är så bra för oss. Här spelar det stor roll vilken kanalisering du får och vilka andra kort du får upp i läggningen. 

I den andra kortleken blir det mer tydligt att det du ser i andra egentligen är det som är en del av dig. Det vill säga att du projicerar dina egna sidor på andra. Det kan vara positivt eller negativt. Du kanske tycker att en person har en otrolig utstrålning och verkar ha allt som hen önskar sig när det kommer till personlighet och du beundrar den personen så mycket att du inte ens ser att du också äger precis dessa egenskaper. Det kan också vara så att du inte vill träffa en person för att hen alltid är så negativ och butter och snackar skit om allt och alla – fast när du tänker efter så är också du den personen, iallafall ibland. Även solen har skuggsidor som man brukar säga.

Här kommer ett till kortpar

Till en början tyckte jag att kortet politik kändes konstigt att tolka men när jag började med att kanalisera korten istället för att försöka att tyda de så har de ganska liknande egenskaper. Här blir du bestulen på något. Det kan vara en sak, en känsla eller en tanke. Vad är sant och vad är falskt är frågan. Precis som i politiken. Vem ska man lita på egentligen? För mig kan kortet i den traditionella kortleken även berätta att man fått nog, packar sitt pick och pack och går men man får inte med sig allt. Man blir tvingad att lämna kvar en liten del av sig själv eller så kan det betyda att det blir bråttom och att man inte hinner få med sig allt. Det är kanaliseringar som jag har fått upp. Men det är också olika från läggning till läggning.

Sist men inte minst det fruktade kortet

Döden. När det här kortet kommer upp kan man höra en knappnål falla i golvet. Själv blir jag glad när det här kortet kommer.  Glad på ett förväntansfullt sätt för att här vet jag att när det här kortet kommer så kommer det att ske en stor förändring, en nödvändig förändring för att personen ska ta sig framåt. Kortet hintar lite om skräckblandad förtjusning för här blir du verkligen tvingad att låta förändringen ske. Kanske är förändringen smärtsam på grund av att du inte vill lämna det gamla bakom dig men samtidigt så kommer du inte att kunna utvecklas om du stannar i det gamla. Längre fram så kommer du att förstå varför denna stora förändring måste ske. All förändring sker för att framtiden ska bli bättre. Det är väldigt sällan detta kort berättar om att någon person ska dö. Själv så ber jag alltid om bra budskap även när jag lägger tarotkort och fysisk död har jag bett om att välja bort att se. Och i alla andra smärtsamma besked som jag får till mig så ber jag alltid om vägledning jämte detta besked. Så nu hoppas jag att kortet döden har avdramatiserats för gott. Det betyder en stor förändring, den kan kännas jobbig men den leder till  något bättre i framtiden.

Vi ses i nästa avsnitt. Det kan hända att det blir ytterligare ett avsnitt om tarotkorten eller så väljer jag att redan där börja berätta om min mediala resa hos Maria Therese och

Mithera development

Min resa som jag är på nu. På vägen till ett diplomerat medium. Nästa höst blir jag färdigutbildad. Det känns konstigt men jag är så glad verkligen att jag tog min dröm och gjorde om den till en sanndröm. Allt man vill går. Det gör det verkligen.

Ha en fin dag allesammans

 Annehlie