Okategoriserade

Idag erbjuder jag gratis budskap eller vägledning på en fråga

Godmorgon allesammans till detta härliga år 2021. Allt som hände mig just i slutet av 202 känns fortfarande som ett drömslut på år 2020 och nu känns det verkligen som att år 2021 blir nystartens år, insiktens år. Här ska alla delmål och mål manifisteras . Det kommer att bli hårt arbete men jag är så taggad inför vad året har att ge.

Idag bjuder jag på några budskap och vägledning i olika frågor som ni har. Ni går in i mitt blogginlägg och skriver budskap eller er fråga i kommentarsfältet så kommer jag att svara på så många som jag bara orkar och hinner med under eftermiddag /kvällen. Svaren kommer att lämnas i kommentars fältet. Ni är några stycken som redan har skrivit budskap eller en fråga i mitt kommentarsfält ute på bloggen och ni kommer naturligtvis att få svar där under dagen eftersom ni var snabbast ut. Så håll utkik! Men jag önskar fler frågor och fler budskap som jag kommer att ge er med hjälp av mina tarotkort, änglakort och budskapskort.

Tack alla fina ni för detta år som gått. Nu blickar vi fram emot nytt år, nya drömmar och nya mål.

Annehlie