veckans energier

Adjö år 2020. Välkommen år 2021!

GOTT NYTT ÅR!!!!

Hej och välkomna tillbaka till energierna för helgen vecka 53. Och GOTT NYTT ÅR allesammans på denna första dag på år 2021. Äntligen är år 2020 slut skulle nog många säga och även om vi stiger in i år 2021 med att den nya och fruktade coronavarianten från Storbritannien nått Sverige nu så kliver nog många av oss in i det nya året nu med nytt hopp då faktiskt första doserna av vaccinet också nått Sverige och nu är vi iallafall på gång på riktigt att bekämpa den här envisa och hemska pandemin som drabbat  mänskligheten under år 2020.

Under torsdag kväll klev ju månen in i Lejonets tecken s och där ligger den så fint nu. Jag har idag när jag skriver det här inlägget inte lagt kort för fullmånen ännu (fullmånen som befinner sig i kräftans tecken den här gången) men det känns spontant som att även den kommer att driva oss ännu mer framåt mot förändringens tider och kanske får vi några fler delmålsdatum att lägga på minnet. Vi får se. Men nu till helgens läggning som alltså kommer att befinna sig i Lejonets tecken under största delen av helgen. Det är fortsatta stabila energier som hägrar och ihop med Lejonets kontroll och envisa besserwisser attityd så sitter vi absolut lugnt i båten så att säga. Här arbetar vi lugnt och metodiskt mot våra mål i livet. Vi får ingenting gratis så att sitta och vänta på bättre tider ger inget klirr i kassan så att säga. Vi måste jobba för förändringarna om de ska ske så att säga. Men med månen i Lejonet så lär ju inte det vara några problem och med segerkortet som avslutning av veckan så känns det ju lite som att “lätt som en plätt” är rätt uttryck för helgens energier krasst sagt. Har du inte känt segervittring tidigare så lär du ju absolut göra det nu.

Hör och häpna men även utgångskortet är ett jordat kort med mycket stabilitet. Samtidigt så tar vi hjälp här av det inre barnet inom oss så att säga. Vi tänker som barnet, att allt som glimmar är guld, vi chansar som barnet och är inte så analytiska. Vi går mer på känsla och framför allt vi gör det som känns kul. Vi prioriterar det som känns kul istället för att lägga alla måsten före i kön. Det i sin tur gör att vi känner oss glada och nöjda med de beslut vi tar. Vi tar dock inga dumdristiga beslut. Myntpagen är jordad så det känns tryggt. Det kan komma besked om pengar för en del här i slutet av veckan. Under veckan sker även ett uppvaknande av något slag. Du kommer att bli varse om saker som måste ske, saker som inte behöver vara som de varit och saker som måste förändras. Här tas tydliga beslut som kommer att påverka din framtid. Du lämnar misstag bakom dig och du går din egen väg helt enkelt. Det är bra timing för det nu helt enkelt.

Dessa kort lägger ribban för denna vecka och tillsammans säger de en hel del. Kung  och page i mynt tillsammans som en bas känns tryggt och stabilt. Den vise med det inre barnets egenskaper helt enkelt. Det kommer besked av olika slag. Det blir alldeles tydligt här och eftersom det dolda kortet är just Domen så betyder det att vi går från klarhet till klarhet här och det är definitivt en hint inför nästa veckas energier också.

Ha nu en riktigt bra början på det nya året så ses vi i energierna igen nästa vecka. Första energiläggningen för år 2021.

Namaste

Annehlie