Okategoriserade

GOTT NYTT ÅR!

Gott Nytt År allesammans. För att sammanfatta år 2020 så har det ju varit ett oerhört svårt år på många sätt och vis med up and downs får man väl säga.

Covid 19 har gett oss många grå hårstrån under året och framför allt vi som jobbar i vården har fått ont i magen fler än en gång när sjukdomen härjat. Vi inom vården är också människor och det har tagit oerhört på krafterna psykiskt sett att inte veta hur läget utvecklar sig, ovissheten, nya riktlinjer varje dag man kommer till jobbet, människor omkring en som kapitulerar, familjer som kraschar och inte mår bra. Att själv känna oro över om man själv ska bli sjuk eller inte, hur sjuk blir jag? drar jag hem något till anhöriga när jag är på så många olika besök? Att samtidigt vara en trygg stöttepelare för alla fina familjer som man bryr sig oerhört mycket om känns övermäktigt ibland. Stress symtom hos arbetskollegor. Det har funnits tider när man inte vetat om man ska vara på sin arbetsplats eller på en Covid avdelning. Ovissheten. Den har tärt på oss alla. Och jag tänker att om den tärt så på oss i primärvården som inte alls är i hetluften. Hur mår då inte de som arbetar i den innersta kretsen? Jag kan bara gissa.

Nu kommer det snart ett vaccin och jag hoppas innerligt att så många som möjligt tar vaccinet så att vi en gång för alla kan få bukt med den här sjukdomen. Annars krakelerar nog sjukvården totalt för hur länge ska vi orka. Det finns så många vaccinations antagonister och jag har full förståelse för att man kan känna rädsla för att ta vaccinet men mina två frågor är då. Är ni inte alls rädda för sjukdomen eller för följdsjukdomarna där som visat sig vara oerhört vanligt i alla åldrar och viruset muterar med blixtens fart känns det som och hittar nya vägar. Tänker ni alls på oss som arbetar i vården och som vädjar till alla att hjälpa oss på fötter igen? Vi orkar snart inte mer. Indragna semestrar ett år till och mer jobb istället för vila, nej det klarar vi inte av helt enkelt. Universum försöker att hjälpa oss hela tiden men inte ens universum klarar hur mycket som helst. Själv kommer jag att ta vaccinet så fort det bara är möjligt. 

Nog om detta. Som sagt var så är universum fantastisk att ge oss massor av positiv boost i negativa tider så jag måste säga att även om detta år varit tufft så har det hänt så mycket positivt, iallafall i mitt liv. Mitt mediala arbete har skjutit iväg i höjden. Jag är mer öppen än någonsin och har verkligen utvecklats medialt under detta år. Jag har fått flera nya kunder under året som gått och återkommande kunder vilket jag tackar ödmjukast för. Verkligen härligt att fått gåvan att med hjälp av universum, änglar och andevärlden ha möjlighet att hjälpa er på er väg/er resa med hjälp av den vägledning jag får till mig. Min utbildning har också gett en positiv putt framåt och det är fantastiskt roligt och inspirerande att jobba ihop med andevärlden.

Och sen bloggen. Sen jag startade den här bloggen för snart ett år sedan så har jag fått massor av läsare och följare och faktum är att antalet läsare ökar för varje dag som går just nu. Tack! Jag älskar att blogga i energiernas värld och jag gör det för er skull lika mycket som för min egen skull. Att ha koll på energiernas framfart ger oss en oerhörd fördel att hantera saker och ting på och tro mig. Det kommer att behövas även år 2021! Insiktens år.

När jag började att blogga hos Anne och blogbiz så hände något fantastiskt med min blogg och jag ångrar verkligen inte mitt val av blogg flytt. Anne själv är fylld av inspiration och en oerhört närvarande och omtänksam blogg chef vilket gör att jag känner att min blogg är betydelsefull i den tid vi lever i nu. Flera nyheter är på gång med min blogg och jag känner mig oerhört tacksam att fått äran att blogga på just denna blogg portal.

TLC och kaffet har jag nu pratat mig varm om en längre tid men det är ju så oerhört fantastiskt att ett kaffe kan förändra ens liv totalt. Att IBS och laktos problem kan förbättras så mycket så att symtom nästintill är obefintliga, ja det måste väl ändå förtjänas att ses som fantastiskt. När jag gjort uppehåll i väntan på ny leverans har symtom återkommit så inbillning är det inte. Efter bara några dagar så är magen i trim igen. 

Nu kliver vi in i år 2021 med stora förhoppningar på kommande året. Kika gärna in på mitt lilla extra inlägg som kommer som en liten nyårspresent till er från mig under dagen/kvällen. Ni har varit så fantastiska som troget har följt mig här ute och även till er nya läsare vill jag säga varmt välkommen till min blogg. Så till alla er från mig så bjuder jag er på ett litet extra blogginlägg med en fin liten gåva som tack. Håll utkik!

HA NU EN FANTASTISKT FIN NYÅRSAFTON!

PS: Sista dagen idag att beställa årsläggning för år 2021 för 300 kr. Från och med i morgon kostar de 400 kr. Beställningsdatum gäller.

Annehlie