Fullmåneläggningar

Fullmåne i kräftan. WOW vad information denna fullmåne kompletterade med.

Och här kommer fullmåne läggningen i kräftans tecken. Jag måste erkänna att jag varit smått euforisk över att få lägga läggningen för denna fullmåne. Vad kan den ha i beredskap liksom. 

Om vi går tillbaka i tiden lite och tittar på förra fullmåneläggningen så gav den oss ordet nyfikenhet. “Var nyfiken på vad framtiden har att ge oss framöver”. Personligen så har den förra fullmåneläggningen levererat max till mig och jag har verkligen fått utdelning både här och var även om den där riktiga smashen inte riktigt infunnit sig ännu. Men jag är helt säker på att den kommer. Energierna hintar hela tiden och ger mig ledtrådar längs vägen. Kanske min väg skulle se ut så här ändå, vem vet, men det är bra mycket roligare att följa en serie av händelser än att bara ramla in i något helt plötsligt. Men det är min åsikt det.

Vi har fått några ledtrådar innan i tidigare nymåne och fullmåneläggningar. Jag ska försöka att sammanfatta de här och samtidigt väva in dagens ledtrådar i fullmåneläggningen. Hur som helst så verkar vågen spela en stor roll i denna fullmåneläggning för vi har både kortet för nymåne och fullmåne i vågen här. Men vi har ju tidigare fått 27 februari som ett avstämningsdatum och innan dess så hinner vi ju få en ny fullmåneläggning dessutom. På min pappas födelsedag dessutom så den fullmåneläggningen känns ju väldigt speciell för just mig ska tilläggas då min pappa är en ängel på andra sidan sedan många år tillbaka. Men i mitt hjärta är han min älskade pappa för alltid oavsett fysiskt eller själsligt. 

Kortet fullmåne i vågen som är ett av korten i denna fullmåneläggning infaller 28 mars och där berättar energierna för oss att någon slags winwin situation kommer att uppstå. Det kanske inte är just då det sker men det är där erbjudandet kommer så att säga och om du accepterar detta så kommer det att bidra till en winwin situation i framtiden. Så med andra ord, du kommer att få ge mycket av dig själv på något sätt. Kanske i form av tid eller energi, känslor eller på bekostnad av något annat kanske men i slutänden så kommer du att stå lika mycket som vinnare som den du gav något i form av tid eller energi.

Tidigare fick vi  April månad som en avstämnings månad. Energierna sa att vi då är bäst i balans och ödmjukast inför fortsättningen så man kan väl säga att energierna puttar oss framåt här. I maj vid månförmörkelsen är lösningar inom räckhåll – så håll ut med andra ord. I Juni månad har vi tidigare fått ett besked att slutet på en tuff cykel närmar sig. När datumet för denna cykel är vet ingen men här närmar vi oss någon slags slutdestination.

Om ni parallellt har lagt en årsläggning hos någon tarotläggare så vet ni mer vad detta handlar om för just dig och vart du är och vart du är på väg någonstans. Ni är hjärtligt välkomna att kontakta mig för en årsläggning om ni är intresserade. Från och med 1/1 så kostar den 400 kr. December erbjudandet 300 kr gäller fortfarande året ut även om läggningen inte sker förrän i Januari. Det är bokningsdatumet som gäller. Vid intresse så kontaktar ni mig på messenger ni som har mig där, ni kan skriva en kommentar här på bloggen så kontaktar jag er eller så skickar ni ett mail till

annehlie.medium@gmail.com

Vi får två nya fullmåne datum här också men de är långt fram men vi ska ändå komma ihåg de och sätta in de i ett sammanhang. Vi ska lägga nymånen i oktober i minne och fullmånen i December nästa år. Energierna har lagt in så otroligt många datum att hålla koll på här nu under våren så det var väl smått väntat att ett par datum för hösten 2021 skulle komma nu. Men något slags avslut på en cykel närmar sig ju som sagt i Juni månad men vid nymånen i vågen den 6 oktober då startar en ny romantisk cykel upp. Jag kan inte sammanfatta det på något annat sätt än att ni som går och väntar på den rätta förmodligen träffar hen där någonstans. Åtminstone under hösten 2021 skulle jag vilja säga. Ni som jobbar med er parrelation eller  så  kommer också att uppnå framgångar här. Så har ni tänkt att gå i terapi eller göra en nystart så är det verkligen tid för det nu. Romantikens energier är på topp här. 

Slutligen men inte minst så har vi kortet fullmåne i tvillingarna i December 2021. “svaren på frågorna du söker kommer snart”. Du kommer med andra ord att ha obesvarade frågor även innan år 2022 men de kommer att komma. Var så säker. Och jag kan säga att de frågorna är INTE samma frågor som du har idag. MYCKET, MYCKET kommer att hända under året 2021.

Vilken spännande fullmåneläggning det blev.

(taget från mitt köksfönster. Magiskt!)

Ha det så gott nu så ses vi i nymåneläggningen om två veckor.

Namaste

Annehlie