veckans energier

Härliga energier på ingång med förändring som fortsatt bas.

Hej och välkommen in i energierna för vecka 53. Den här veckan har vi först en fullmåne att se fram emot under onsdagen vilket alltid står för ett kulminerande och ett avslut vilket ju passar bra då vi under torsdagen har en vacker nyårsafton att se fram emot. Det är då vi ger våra nyårslöften, som tyvärr år efter år falerar. Vi får väl se hur det här årets nyårslöften resulterar i slutänden. Själv har jag som sagt var lagt min sömn på plats nr 1 att jobba med under Januari månad. I natt har jag sovit gott men det var tack vare en 1/2 Imovane som jag tog kl ett när jag hade legat och tittat i taket i 1 timme. Sen somnade jag gott.

Men nu till energierna. Förra veckans energier var ju lite blandade. Som vanligt är det allmänna energier så även om energierna påverkar oss alla så ger de uttryck för olika saker hos oss alla. För egen del när jag tittar tillbaka på min egen vecka energimässigt så kan jag absolut se att den har innehållit en mängd olika tvister och tankar om hur den här julen skulle bli och jag kan absolut härleda energiernas budskap till vad de ville berätta för just mig energimässigt. Men det blev trots allt en toppenfin, varm jul i litet sällskap denna jul vilket också energierna hintade om. Gåvor gavs bort och gåvor kom tillbaka och redan under första delen av veckan så fick jag ju utdelning på lite andra gåvor som en förskott på julen kan man väl säga.

Nu till veckans energier. Förra veckan hade vi både svärdskungen och svärdsdrottningen med i veckoläggningen vilket förklarade att veckan präglades av en stor del tankeverksamhet vilket just svärdskorten står för. Tankar och mentalitet. Den här veckan har vi både myntkungen och myntdrottningen med oss vilket betyder jordade energier, lugnare energier, stabila energier. Skönt! Det enda svärdskort vi har med oss i denna veckoläggning är startkortet som är sex i svärd och där fick jag upp väldigt tydligt på en gång att det kortet verkligen visar oss att här lämnar vi det gamla bakom oss. Vi vinkar adjö till de orosfyllda korparna som flyger omkring oss. Det här kortet är ett utav de bra kortet i svärdsviten då det visar att vi tagit oss ur svårigheter och nu blickar vi framåt mot nya tider. Vi blickar framåt mot år 2021. Här kan jag även skönja pandemi frågan. Vaccin är på väg in och här vänder allt, även om det kommer att ta tid att vända om. Det kommer inte att ske över en natt. Men jag känner innerligt och riktigt mycket att i slutet av December år 2021 så kommer vi att sitta här både mer tillfreds med oss själva men också förhoppningsvis mycket klokare. Livet blir inte som förr. Vi har lärt oss saker och dessa tar vi med oss in i år 2021.

Korten som ligger framför oss under veckan sen är så fina och balanserade kort. Dags att njuta av en underbart fin vecka med underbara energier. Kortet döden dyker upp även i denna veckas energiläggning men här omgiven av varma och fina energier vilket berättar att en stor förändring i ditt liv sker här eller är på gång att ske. Det betyder att vi lämnar något gammalt bakom oss för att kliva in i det nya livet. Själv har jag så många delmål och mål på andra sidan om året. Jag har gjort en kalenderplan att arbeta efter och datum att stämma av vid. Datumen har jag självklart satt ut vid de tillfällen som nymånen och fullmånen har gett mig som avstämnings tidpunkter. Jag har insett att man måste jobba med att förändra en sak i taget och under tiden som du jobbar hårt med den så får liksom resten flyta med. När den förändringen sedan  finns där som en självklar del i ditt liv, ja då kan du börja jobba med nästa sak att förändra i ditt liv.

Början av veckan präglas av kärleksfulla energier. Energier som får oss att känna oss bekväma och tillfreds med oss själva. Att både tio i mynt och två i bägare ligger här i par känns otroligt välkomnande. Tio i mynt brukar ibland kallas för önskekortet för det står för just det. Allt man önskar sig har man eller får man här. Två i bägare betyder god balans. Det är ofta förknippat med kärlek på något vis och det kan betyda varm och fin samvaro i tvåsamheten där man ger och tar av varandra. Jag ser starka energier av ett firande här. Kanske är det det stundande nyåret som är på ingång. Kanske någon hittar kärleken nu eller så kanske det gamla uttrycket “gammal kärlek rostar aldrig” får göra bruk för sitt uttryck nu. Jag känner iallafall väldigt tydligt här att glädje och kärlek ersätter bekymmer som vi lämnar bakom oss. Njut av det vackra som vi bjuds på nu och försök att bara finnas här i nuet. Åh vilka vackra energier början av veckan ger oss här!!

Mittveckan kan kanske kännas lite mer fartfylld skulle man kunna säga. Själv så kommer jag att jobba alla mellandagar och eftersom det är jackpot på ATG i nyår och då kommer ju som sagt min “skattkista” att spelas också vilket i sin tur resulterar i att jag måste spendera en hel del tid ute i travtidningarnas värld under veckan som kommer. Så jobba under dagen och läsa trav under kvällarna men ändå gå och lägga mig i tid. Mmm det blir något att bita i. Men jag ska lyckas! Men jag förstår vad både kortet 5 i stavar och kortet döden står för mig personligen här. En utmaning som heter duga och dessutom så är det ju en stor förändring i mitt liv som jag jobbar med samtidigt som myntkungen som står för det centrala stabiliteten sitter där i mitten och styr allting så det blir som någon sorts balans i allt.

För er andra läsare här ute som inte lever samma liv som mig så kan de här energierna betyda så mycket. Iallafall så kan man här säga att en större förändring är på gång i ert liv på något sätt. Bara du vet vilka mål just du arbetar mot. Målen är väl förankrade och det känns stabilt men samtidigt så känns det lite som så för alla energimässigt just här under mittveckan att det känns lite som att tiden inte räcker till här riktigt. Tänk efter ordentligt vad ni prioriterar för någonting. Eller rättare sagt, är det rätt saker i livet ni prioriterar bort? När energierna visar upp sin styrka och sin kraft i form av en mindre orkan så är det extra viktigt att jorda sig ordentligt. Själv tänker jag meditera och använda mig av healing krafter extra mycket här i mittveckan för att samla kraft och energi att tydligt kunna se den förändring som så tydligt är på ingång här under år 2021.

Energierna över lag känns snälla mot oss denna vecka. Inuti oss sker det just nu väldigt stora förändringar. Förändringar som på sikt kommer att förändra världen. Vi kommer alla att genomgå stora förändringar på något sätt och tillsamammans sätter vi sen därför nya normer inte bara för oss själva utan även för världen. Det är varma känslor vi bär inom oss. Känslor av nytt hopp, nya känslor, balanserade känslor. Inuti oss tänds absolut ett nytt hopp.

Energierna  från samhället och från andra personer omkring oss som påverkar oss på olika sätt känns väldigt stabila just här så även om vi tidvis kommer att utsättas för stress emellanåt så känns det som att vi hittar balansen snabbt och smidigt igen. Vi har helt enkelt en balans som nog ingen eller ingenting kan rubba just nu, känns det som.

Astrologiskt sett så befinner sig månen i kräftan är i början av veckan vilket ju också bekräftas av alla fina känslokort som ligger här. Det ligger otroligt mycket fina och varma känslor i denna veckoläggning över lag ska sägas åter igen. Under onsdagen har vi som sagt var en fullmåne vilket i sig också bär på otroligt mycket känslor så jag förstår varför två i bägare kommer upp här i läggningen så tydligt med så tydliga och fina besked. Under torsdagen kliver månen in i Lejonets tecken och nu blir man ju faktiskt smått nyfiken på vad fullmåneläggningen ska ge oss för nya besked att fylla på från föregående mån läggningar. Mån läggningarna har ju bara trappat upp inför år 2021 mer och mer känns det som och att nu få en fullmåne i kräftans tecken. Ja det måste erkännas. Att den läggningen ser jag fram emot att få lägga och kanalisera.

Ha nu en fortsatt fin vecka 53 så ses vi igen i energierna under fredagen på självaste nyårsdagen.

Namaste

Annehlie