Min bakgrundshistoria

Här föddes tarotkorten som en del av mig men här föddes även något annat. Häng med i del 8.

 

Hej! Här kommer den spännande fortsättningen på min historia till medium. 
Sist jag skrev (del 7) så hade jag kommit så långt att jag varit hos min vän Ulrica för allra första gången. Det var ju verkligen mitt riktiga startskott på min fortsatta historia. Ulrica är inte bara den ödmjukaste person jag någonsin träffat. Hon är också en av de absolut skickligaste medium jag någonsin träffat. Att ha två sådana fina egenskaper i samma personlighet är nog en gåva som få har ärvt.  Jag tog även med min gamla mor dit vid ett tillfälle och hon fick besök av både pappa, sin mamma och sin pappa. Det var sådana klockrena bevis och budskap som hon fick så det fanns inget tvivel om vilka som kom. Hon beskrev dessutom saker från min mammas barndom som inte ens jag visste om så det var som att sitta och lyssna på en historia från förr för mig. Så fascinerande. Detta möte gav min mamma så mycket mod och så mycket styrka, så mycket kärlek och en sådan enorm längtan efter att en gång träffas igen. Detta möte gav även mig mod, hopp och tro. Att se min mamma så nöjd och glad när vi åkte hem igen. Ja det var en sann fröjd.💗
Några månader senare så bestämde sig Ulrica för att ha en liten “prova på kurs” under en helg. Vi var några få personer som mediterade tillsammans och  sedan fick vi prova på lite allt möjligt. Vi var alla på helt olika plan. Några var enormt duktiga redan och jag tänkte “hur ska jag nånsin komma ända dit”. (Idag är jag där). En del var på samma plan som mig – utforsknings stadiet och en del var så gröna att de nyss kommit på vad andlighet var för någonting.💗
För första gången kom jag då i kontakt med tarotkorten. Vi fick lära oss lite enkelt om sviterna och dess betydelse och  grunden till vad de olika korten kan stå för. Sen fick vi träna lite på varandra att lägga kort. Det var svårt minns jag att jag tyckte. Idag när jag jobbar mycket i tarotkortens värld så tycker jag att det är busenkelt men det är bara för att jag idag har landat i en tro på mig själv och jag har dessutom lärt mig att tolka korten intuitivt vilket betyder att samma läggning kan ge olika budskap. Jag har även lärt mig att lita på det som jag får till mig. 💗
Sedan fick vi träna på att se och känna auran. Också spännande men ingenting som jag direkt jobbat vidare med efter denna gång. (Auran är för övrigt något som vi ska jobba med vid nästa kurstillfälle på min två åriga kurs som jag går nu. Det ska bli spännande). Det finns mycket information att få genom att läsa människors aura. Att känna av andra människors aura är mycket vanligt om man har en intuitiv personlighet men att se auran och framför allt dess färger kräver tid, träning och tålamod har jag förstått.💗
Det finns så otroligt mycket att utforska inom det andliga så det kan nästan vara svårt att välja vart man vill börja. För mig kändes det nog ändå solklart från början att det var tarotkorten jag ville starta med. Därefter startade intresset för änglavärlden upp och litegrand på den vägen är det.💗
Under den här helgen fick vi även prova på healing och jag fick ganska omedelbart upp saker och känslor bara av att lägga händerna på folk. Dessutom stack det och pirrade i fingrarna som om någon stod och pillade på de. Senare har jag fått veta och förstått att det betyder att jag har mycket healing i mig och att jag är ämnad för att syssla med healing.💗
 
Healing var ändå inte det som jag fastnade som mest för under den där vinterdagen hos Ulrica. Jag tror att det berodde på att jag i det skedet hade svårt att bara stå eller sitta still och fånga bilderna eller känslorna som kom till mig utan att ha någonting att förankra de i. Därför blev tarotkorten ett självklart val för mig att starta med för där hade jag bilder till hjälp att landa i.💗
Efter den där helgen började jag att meditera mer regelbundet och i och med det så öppnade jag upp mig mer och mer. Varje gång jag öppnade upp mina chakran så började det sticka och pirra i händerna och olika budskap kom i form av budskap, änglar, besök från andra sidan eller genom känslor eller lukter av olika slag. Ja det är så svårt att förklara. Behöver upplevas för att förstås. I början hade jag såklart även svårt att tolka budskapen som kom och än idag är jag knappast fullärd på den delen men jag har utvecklats enormt under de här åren och tvivlar idag inte en sekund på att jag kommer att bli ett fantastiskt medium en dag.💗
Allting började här och nu och allting började med tarotkorten. Jag köpte mig en tarotkortlek av Ulrica (just den kortleken är begagnad idag kan jag säga. Ändå är den min käraste ägodel)
Sen satte jag mig ner och lärde mig alla 72 kortens betydelse genom att skriva om de med egna ord. Lägga olika läggningar på mig själv och tolka kortens betydelse. Jag har lagt ner oändligt många timmar, dagar och månader sammanlagt på att lära mig tarotkortens grundbetydelse. Jag pluggade tarotkorten konstant under ett års tid säkert och så fort jag fick en tid över så lekte jag med korten. Jag gjorde under den perioden aldrig några läggningar på någon annan. Bara på mig själv. Det tog tid att lära sig att lita på all information som jag fick via korten. Just under den här perioden så hade jag inte förstått att korten bara var en hjälp för mig att tolka allt det som kommer till mig. Jag minns inte ens när det hände att jag upptäckte att samma kort kunde ge mig flera olika betydelser och ibland så kunde jag få upp saker i kortet som inte på något sätt går att läsa sig till i någon bok om kortens betydelse. Idag är alla läggningar olika. Även om jag av en slump skulle få upp exakt samma läggning så skulle så olika budskap och beskrivningar komma i korten. 
En dag när jag satt här i köket med en läggning så slog det mig plötsligt att det är någon eller något som berättar för mig vad det är jag ska se i kortet vilket i sin tur också gör att jag hela tiden upptäcker detaljer i korten som berättar saker för mig och att detaljerna i sin tur berättar olika saker beroende på frågan personen har och vem jag lägger korten på.
Den dagen som jag jag bestämde mig för att gå en tarotkurs hos Ulrica hade jag redan grunden lagd men bara genom att befinna mig på den där kursen så utvecklades jag tusen gånger snabbare och fast jag idag, utan att skryta, vet att jag är fruktansvärt duktig på att kanalisera korten så har jag ju såklart en önskan om att bli ännu duktigare, ännu skickligare och ännu mer pricksäker. Så bara genom att ha den här framåtandan som jag har så vet jag att jag kommer att komma riktigt långt en dag. Det är det som vi kallar driv.
Så en dag kanske jag bokar in mig på en weekendkurs hos min nuvarande mediala lärare bara för att få någon slags bekräftelse för vad jag har lärt mig, hur duktig jag är, kan jag lära mig något mer och hur kommer jag vidare på den väg jag börjat att vandra.💗
Idag har jag lagt oändligt många tarotläggningar på människor och flera av de kommer till mig kontinuerligt för vägledning. Ibland tar det bara några veckor innan saker slår in. Ibland tar det ett halvår och sen kommer det ett litet meddelande att “Nu har det hänt…det du sa”. Vissa saker kan ta mycket lång tid och då är änglarnas vägledning en fin hjälp på vägen.
 
Så det var här jag lade grunden till allt…med tarotkorten. Men här föddes även nyfikenhet till något annat. Kontakt med andra sidan. I det här stadiet var jag nyfiken med lite skräckblandad förtjusning som man brukar säga. Idag känner jag ingen som helst rädsla för andra sidan. 
Mer om detta kommer i nästa del. Håll ögonen öppna efter del 9.
Annehlie💗