Okategoriserade

God Jul och Gott Nytt år till er alla från mig!

Idag vill jag bara titta in och önska er alla en riktigt god jul. Som jag sagt tidigare så har hela det här året varit märkligt och så blir även julen, märklig. Men lika märkligt är det att det nog är första julen som jag känner en sån otroligt lugn inom mig. Annars brukar man halvt stressa ihjäl sig över all julklappshandel och sedan all planering inför en enda dag på året. Julafton.

I år ser det annorlunda ut. Covid 19 har gjort att det har näthandlats i år. Enkelt smidigt och effektivt. Säkert något som man kommer att ta med sig även till kommande år även om det blir en kombo då kanske. Eftersom de familjära sammankomsterna automatiskt blir mindre och färre i år så kommer allt runtomkring jobb också att bli mindre. Mindre ställen att åka runt på och mer tid för hemfrid och tid att andas ut. Jag tänker att det nog var så här tanken med julen var från början. Det lilla enkla. Absolut en känsla att ta med sig till nästa år. Nu myser vi ut året som gått, år 2020. Vi kommer alltid att minnas året som ett skräckens år. Året då pandemin härjade. Men jag tror också att vi kommer att minnas det som förändringens år. Året då vi vaknade upp och insåg att vi behöver ändra våra vanor. Om en vecka firar vi in det nya året, år 2021. Frågar du mig så tror jag att år 2021 blir ett år då vi planterar i jord den visdom vi samlat på oss under året för att under år 2022 sedan skörda det vi sått. 

Så ta lärdom av året som gått och nu vandrar vi mot ljusare tider.

GOD JUL

Annehlie