Okategoriserade

År 2021 ska bli mitt bästa år!

Jag har sagt det tidigare och säger det igen, att i badet med tända ljus och ett glas rött. Där reflekterar jag som bäst. I fredags låg jag i badet och tänkte på året som gått och jag tänkte på det som ett riktigt skitår med all den här Coviden som har förstört så mycket. Det är så mycket som man inte kunnat gjort, så många som blivit sjuka osv. Men i nästa stund så började jag att tänka på allt bra som faktiskt hänt mig under just detta år. Och då upptäckte jag att det var fantastiskt mycket bra som hänt mig just detta år. Det har verkligen varit ett framgångsrikt år för mig.

Året började jobbigt. Jag hade precis drabbats av problem med sköldkörteln och under Januari månad fick jag diagnosen hypertyreos, alltså giftstruma. Jag hade legat sängliggandes i princip hela December månad i denna sjukdom men den 8 Januari fick jag börja med medicinering och sedan var det full fokus framåt på att bli frisk igen. Efter hand som jag blev bättre och bättre så kunde jag börja jobba halvtid och till sist var jag tillbaka igen på mina 90%. Min sjukdom bär jag med mig. Utan medicinernas hjälp så klarar jag mig inte. Jag har även fått tänka om. När jag blir uppstressad måste jag stressa ner omedelbart. Annars får jag hjärtklappning och drabbas av yrsel. Det handlar väldigt mycket om att förebygga stress på olika sätt.

Jag var här i början på året även endast 4 månader in i min mediala utbildning så den försökte jag på bästa sätt att hantera parallellt. Och tänk att det fixade jag! Som tur var så jobbade vi inte med några sittningar vid den tidpunkten, för då hade det nog inte gått. Det är jag ganska säker på. Men som genom ett trollslag så blev jag frisk, ja så gott som helt återställd till vår träff under våren 2020.

Under våren hände det mycket parallellt med det jobbiga Covid läget. Jag började ha sittningar. Det blev såklart en hel del telefonsittningar med tanke på Covid men också en del sittningar live. Dessa har jag jobbat mycket med nu de senaste 8 månaderna och när jag nu gick tillbaka i tiden när jag hade min första sittning och de sittningar jag har idag. Vilken utveckling som har skett!!! Man kan tro att andekontakterna blivit tydligare och ger mig mer fakta och fler budskap men så är det ju naturligtvis inte. Det är ju att jag kanaliserar bättre till andevärlden än tidigare och förlitar mig mer på det jag får till mig. Jag får så otroligt mycket berättat för mig och väldigt fina och klara budskap numera. Och jag får numera nästan alltid feedback efteråt att personen kände igen kontakten och att allt eller nästan allt stämde. Ibland händer det att personen inte känner igen andekontakten under sittningen men någon vecka senare så kommer det ett meddelande att personen kommit på vem andekontakten var. Sådan feedback gör en varm och glad och det gör att man växer med uppgiften. 

Jag hade här i början på året utvecklats en hel del med tarotkorten och under året som gått så har jag där etablerat mig inom tarotkortens värld och fått otroligt fin feedback från olika kunder. Jag har ju förälskat mig i de här tarotkorten och universum och änglar har minst lika mycket att förmedla som andevärlden har. Så att ha fått äran från universum att jobba med dess krafter. Jag säger bara tack,tack,tack. Under hösten startade jag upp min hobbyverksamhet. Den lilla kundkrets jag har är ungefär vad jag hinner med just nu när jag har så många järn i elden men på sikt så vill jag ju såklart jobba mer i tarotkorten men också mer i andevärlden och jag har sjukt många framtidsplaner men de håller jag för mig själv ett tag till. Jag har många förfrågningar både om personliga läggningar och årsläggningar just nu och jag får hela tiden se till att hålla någon balans mellan tid och praktik så att säga.

Vid den här tidpunkten började jag även att ta hand om min hälsa igen i form av träning. Jag bytte gym och började gruppträna och spinningen blev mitt liv. Jag började även med yin yoga och det kändes som att jag sakta men säkert fick en fin balans både i mitt inre och yttre. Nu i Covid tider så kan jag tyvärr varken spinna eller yoga i grupp. All träning får man se till att den sker på egen hand och det ska medges…det är lätt att slarva. Men vi håller i och håller ut. Vaccin är ÄNTLIGEN på väg in och snart är förhoppningsvis Covid 19 ett minne blott och då gymet kommer jag tillbaka som ett skott.

Min blogg startade jag upp i början på året ute på blogg.se där jag jobbat med vecko energierna vecka efter vecka i nu snart 1 års tid. Den 28 Januari firar min energi blogg 1 års jubileum. Under min sjukdomstid blev bloggen min fristad och när jag sedan började att jobba igen så tvekade jag inte en sekund på om jag skulle fortsätta i samma utsträckning eller inte. Bloggen har blivit mitt lilla barn. Har lagt ner oändligt mycket tid på den. Under hösten bytte jag till ny bloggportal (blogbiz) och då och där startades någonting stort upp.

Häromdagen fick jag en otroligt fin julklapp av blogbiz men jag håller den lite hemlig ännu men för mig blev det ett lyft och en bekräftelse på att det jag sysslar med har fått en plats på kartan. Jag kan iallafall meddela att min blogg kommer att genomgå en förändring inom kort.

Energierna läggningarna är min bas och de kommer inte att förändras och så mycket andra mediala inlägg som det bara är möjligt att hinna med kommer jag att lägga ut. Men det kommer att blandas upp med lite annat av varje. Så kan man uttrycka sig. Så även ni som inte är medialt intresserade kommer att ha mycket nöje av min blogg i framtiden. Det här blir en stor utmaning för mig men jag ser verkligen fram emot den med stor spänning. Det känns som en ära, jag tar emot den som en ära och jag tänker också förvalta den som en ära. Allt jag gör gör jag med hela mitt hjärta och jag är så tacksam och så glad över denna fina chans att etablera min blogg ännu mer. Att sätta den på kartan ordentligt blir ett av mina större projekt för år 2021.

Sist men inte minst, jag blev en “lifechanger”. Ett kaffe kom och räddade upp mina magproblem. Jag kan inte se det på något annat sätt. Jag har nu druckit kaffet i en månads tid men eftersom jag delat ut några doser till människor att testa så har jag bara kunnat dricka kaffet 1ggn/dag fem dagar i veckan. Ändå så tog kaffet slut 4 dagar för tidigt innan nästa leverans kom igår. Under månaden som gått har min IBS mage varit helt bra. Ingen uppblåsthet, ingen förstoppning, har ej behövt ta laktostabletter en enda dag. Jag har mått så sjukt bra! Efter 4 dagar utan kaffet kom uppblåstheten tillbaka och förstoppningen med och till sist fick jag ta jag min första laktos tablett på en månad. För några dagar sedan kom äntligen ny kaffe leverans och nu har jag efter tre dagar med kaffet igen återfått välmåendet igen. Så ni som lider av IBS mage. Ni måste testa detta kaffe!!! Hör av er till mig. Ni får en länk som ni kan gå in på och bara handla kaffet och prova. Om ni sen vill prenumerera, säg till mig så hjälper jag er att ändra till prenumerant istället.

Ja ni hör ju själva i vilken utsträckning hela mitt liv har förändrats under år 2021. Plötsligt så inser jag att år 2021 nog faktiskt har varit ett helt fantastiskt år för mig. Kanske det mest fantastiska år hittills. Så parallellt med det värsta året hittills om man pratar Covid så har samma år gett mig massor av gåvor på min väg framåt. En fantastisk känsla av tillfredställelse fyllde mitt inre när jag tänkte så.

Idag köpte jag den här boken som ligger högst upp i dagens blogginlägg. Mitt bästa år. En bullet journal för att må bättre skriven av Therese Lindgren. Boken är som en planerarkalender vecka för vecka men varje månad är fylld med olika tips på att må bra, olika övningar för att må bra osv. För varje månad fyller du i delmål och mål och det finns också plats för att fylla i hur du sovit, om du känt stress och vilket humör din dag präglats av. Sedan kan du gå tillbaka och se olika mönster. Mönster som du kan förändra på din väg framåt. Jag köpte boken och bestämde att det här året ska bli mitt bästa år hittills både när det gäller HÄLSA, KÄRLEK, EKONOMI och ARBETE/UTBILDNING.

Alla mina delmål och mål ska upp till ytan nu och när år 2022 ska firas in med skumpa i glaset, tillsammans med alla fina vänner som man inte kunnat träffa knappt alls i år, ja då ska så mycket vara förändrat i mitt liv. Jag lovar och svär att jag verkligen ska jobba mot alla mina mål i år. Det ska bli mitt bästa år EVER!

Namaste

Annehlie