veckans energier

Det blir en jul även i Covid tider!

 

Hej kära vänner och välkomna in i vecka 52. Julveckan. Vi får väl se vilka överasskningar jultomten har energimässigt. Jag ber om ursäkt för den dåliga bildkvaliteten på min kamera. Jag är så trött på att det ser bra ut i mobilen när jag tar korten och sen försämras det så mycket ute på bloggsidan. Ny mobil är på intåg och då hoppas jag att bildkvaliteten också ska bli bättre. Jag funderar starkt på att öppna en youtube kanal längre fram och istället filma och berätta om läggningen med ord. Vi får se. Det är framtidsplaner det.

Nu till veckans läggning för vecka 52. Över lag en riktigt fin veckoläggning energimässigt sett och med magikern som centralt kort så har vi möjligheten att hantera nästan vad som helst. Helgen ser dock ut att bli lite mer bråkig med oss, precis som förra veckan. Så vi får se vad energierna har i beredskap åt oss helt enkelt.

Under måndagen ligger energierna fortsatt kvar i fiskarnas tecken för att under kvällen passera in i väduren. Då byts energin drastiskt ut från fiskarnas lite drömska och ofokuserade energier mot vädurens snabba och hetsiga energier. Som att vända natt mot dag i en handvändning kan man säga. Den övergången kommer vi alldeles säkert att känna av extra mycket. Det känns ärligt talat inte som att stjärntecknet fiskarna får speciellt mycket plats här under måndagen heller. Det är som att hela måndagen är en enda stor förberedelse på vädurens ankomst. Väduren kommer att härska över oss energimässigt ända fram till torsdag då oxen tar över med sina balanserade  energier och sitt lugn. 

Vad händer då? Ja om vi tittar på energierna som vi får till oss utifrån så ser det lite blandat ut. Det kanske inte är så konstigt. Julveckan brukar vara en uppstressad vecka även om den förmodligen blir mycket lugnare i år med tanke på Covid 19 läget. Men som alla jular så blir även denna jul stress fylld. Kanske det står för allt man ska hinna med och i år så kanske vi även drabbas av inre stress då vi inte vet vilket ben vi ska stå på när vi ska tänka på hur många vi träffar i jul, splittra familjerna och mormor och farmor kanske inte kan vara med. Men trots detta så visar energierna som bombarderar oss samtidigt en ny stabilitet. Nya värderingar kanske föds, nytt sätt att se saker och ting på och hur som helst så är det absolut en ny era vi sätter här. Nya visioner föds helt enkelt och det är här under denna vecka som vi planterar de. Nya materiella saker får vi ju alldeles säkert i form av olika julklappar men också en ny känsla av trygghet, stabilitet och en ny känsla av samvaro som vi kanske inte hunnit med att känna av så mycket detta konstiga år 2020. Gåvor, stress och stor dos av tankeverksamhet är energipelare som jag får upp från energierna utifrån denna vecka. svärdsdrottningen står ju också för manipulation så det kan betyda för vissa också att någon form av manipulation behövs att tas fram på något sätt för att få julen att bli så lugn och fin som möjligt. Det kan också vara så att du blir utsatt för manipulation men i så fall är det en kvinna som försöker att manipulera dig på något sätt. Men hur som helst så ser energierna bra ut. De landar mjukt till slut kan man säga.

Men hur mår vi inuti oss själva? Även där frodas mycket tankar och doser av manipulation. Vi har svärdskungen med oss här. Det betyder att tankeverksamheten jobbar hårt. Den jobbar med en auktoritet och beslutsamhet. Här sätter vi ribban för oss själva vad och hur mycket vi klarar av. Oavsett så kommer vi att känna inom oss att någon stjäl någonting av oss. Covid 19 stjäl  ett normalt julfirande av oss, stressen stjäl energi av oss, personer omkring oss kanske stjäl energi från oss och våra egna tankar och farhågor kan också stjäla energi från oss. Jag har flera exempel runtomkring mig nu som är typ exempel på denna veckoläggning kan jag säga. Det återstår att se hur min egen vecka kommer att se ut. Svärdskungen står också för avtal så här tas absolut beslut och ribban sätts för kommande tider och kanske kommande jular också.

Det blir en jul iallafall och när julaftonen väl kommer så går som sagt var energierna direkt in i oxens tecken. Oxen är känd för sitt lugn och för sin trygghet som han sprider omkring sig. däremot är oxen oförändelig till skillnad mot vädurens flygande förändrings benägenheter så här drar vi i handbromsen ordentligt. Efter att som vanligt kanske ha stressat in julen så kommer här nu ett lugn av att bara vara i nuet. Sluta stressa, befinn dig i nuet och låt framtiden komma när den kommer säger oxen. 

Ja när jag läser mittveckans energier så kan jag inte se annat än att vi stressar in julen. Korten symboliserar väldigt mycket julkänslor, jultankar, julbestyr. Landa i soffan julaftonskväll och bara njut av lugnet för där har du magikern med dig. Han trollar och han fixar med det mesta så i slutänden så kommer du att känna att julen trots allt blev en riktigt fin jul.

GOD JUL ALLESAMMANS. 

Vi ses igen i energierna på juldagen.

Namaste

Annehlie