Okategoriserade

Vill ni köpa kaffe online?

Köpa kaffe online

Till er som missade detta inlägg tidigare. Nu har det gått en månad sedan jag provade detta köpa kaffe online för första gången. Idag kan jag inte leva utan denna kaffekopp en gång om dagen. Det smakar supergott och magen mår fantastiskt bra. Nu har min kaffepåse varit slut i två dagar då jag gett bort några provpåsar. Denna månad har jag bestämt mig för att köpa en extra påse att bjuda ur så att jag får ha min egen kaffepåse i fred. Då mår både magen och alla som jag bjuder på kaffet bra och då är jag nöjd. Om ni är intresserade att prova så går ni bara in på länken längre ner i blogginlägget och vill ni bli prenumeranter som mig så hör gärna av er till mig så berättar jag mer om fördelarna med det och jag hjälper er med detta naturligtvis också.

Wendelins kaffe har även gourmet choklad här med ingefära doppad i ljus choklad som smälter i munnen. Köpa kaffe online är enkelt.

köpa kaffe online
Wendelins har choklad, ekologisk godis och sockerfri godis. Känd mest för sitt kungliga bryggkaffe.

Hej kära bloggvänner!

Idag tänker jag presentera någonting som ändrat mitt liv totalt genom att med en sådan enkel metod som att bara byta ut en kopp vanligt kaffe mot detta excellenta kaffe istället. 

Wendelins kaffe heter kaffet. Det här kaffet är så gott och så mustigt. Ja, kaffet riktigt smälter i munnen och den där lite beska eftersmaken som alltid finns i vanligt kaffe, den finns inte alls i detta kaffe. Personligen så vill jag säga att smakupplevelsen är mycket kaffesmak med mustig smak och en efterton av chokladsmak.

Ett gott kaffe förlänger livet

Det är nu drygt en månad sedan jag av en ren slump kom i kontakt med det här kaffet när min blogg chef erbjöd mig att smaka på det här kaffet genom att skicka mig ett par smakprover. Enda informationen jag fick var att det är ett hälsosamt kaffe som smakar mycket gott samt att många känt av hälsosamma effekter med magen samt att det varit ett bra hjälpmedel vid behov av viktnedgång. Man blir mer mätt när man dricker kaffe till maten och därför går man också ned i vikt.

Jag ska vara ärlig. Jag hade inga större förhoppningar om kaffet då jag personligen brukar vara ganska skeptisk mot sådana där “Qvick Fix” så att säga. Dessutom har jag alltid sagt att för att gå ner i vikt så är det träning och kostförändringar som gäller och inget annat. För mig har det aldrig funnits några genvägar.

Enkla lösningar med kaffe

 Jag tycker fortfarande att livsstilsförändringar när det gäller kost och tränings vanor står högst upp på listan. Om man vill må bra och framförallt om man vill gå ner mycket i vikt och få en sundare inställning till sig själv och framför allt för att må bättre. Men om en kopp kaffe av Delgada coffee kunde hjälpa mig med att gå ner några kilon så “bring it to me please” tänkte jag.

Jag hade kämpat ganska länge med att gå ner ett par kilon bara och några centimeter i midjeomfång utan att ändra några kostvanor direkt. Till slut fick jag helt enkelt acceptera att utan mina kära spinning pass så var det totalt omöjligt. Jag fick nöja mig med “status quo” så att säga så länge Covid 19 läget gör det omöjligt för mig att vistas på gymmet med gott samvete.

Nyfiken på kaffet

Jag var dock nyfiken på smaken på kaffet första gången som jag kokade upp vatten i vattenkokaren och blandade i kaffe dosen i vattnet. Det såg inte ut som något vanligt snabbkaffe. Det var mer pulvrigt, det löste sig direkt och det luktade ljuvligt MEN framför allt så smakade det ännu ljuvligare. Vilket gott kaffe!!! När jag skulle dricka mitt vanliga kaffe dagen efter när mina två doser var slut så kunde jag knappt dricka vanligt kaffe. Jag saknade mitt Delgada coffee.

En annan sak som jag lade märke till var att jag inte blev det minsta bubblig i magen vilket jag alltid blir av vanligt kaffe. Magen kändes plötsligt platt. Ännu mer förvånad blev jag dag två, efter min andra kaffedos. Mina förstoppningsbesvär var MYCKET bättre. Jag har kämpat med mina IBS problem under flera år nu. Förra året var jag in på en koloskopi till och med för jag hade sådan problem med magen och det var då jag fick diagnosen IBS mage. Efter det har jag kämpat till och från med olika laxermedel. Movicol nu på slutet men fick aldrig någon riktig ordning på magen ändå. 

Laktos och kaffe

Jag är dessutom laktoskänslig. Vanlig mjölk och vanlig grädde var rena döden för magen men även andra livsmedel som innehöll laktos kunde förstöra en hel dag för mig. Choklad ska man inte ens prata om. Mat som innehöll gömd laktos kunde jag bara äta om jag intog laktos tablett innan. Jag knaprade laktostabletter som godis nästan. Blev dyrt.

Efter 2 sådana här kaffe doser var magen i trim och IBS problemen som bortblåsta. Hur är det ens möjligt tänkte jag!!!!!!

För mig var det inget snack om saken. Jag ringde min blogg chef och sa “Hur får man tag i detta kaffe!!! Jag vill ha!” Hon berättade mer om hur man fick tag i kaffet. Så här går det till…..

Bli kund och köp kaffe online

Du kan bli kund via en länk som du får via mig så kan man gå in i shopen närhelst man vill och beställa kaffet. Det finns även hälsosamma Tesorter (rött ekologisk te och tee som är bra för immunförsvaret exempelvis). Det finns också Nutra Burst som är en vitaminshot som innehåller 142 olika vitaminer. Med en enda shot så har du fått i dig all vitamindos som du behöver. (istället för att köpa ett helt apotek på hälsokost med allehanda vitaminer och mineraler). Jag har dock själv inte provat denna ännu men ska absolut testa den som nästa steg. 

Men om du går in med min länk som jag lägger ut här så kan du alltså gå in under kaffe/coffee och där beställer du Wendelins coffee. Kaffet kommer hem till din dörr.

IBS och köpa kaffe online

Själv blev jag som sagt av med IBS problemen. Äter inga laktostabletter längre. (Jag har dock inte vågat att prova dricka mjölk med laktos i ännu eller äta grädde med laktos i). Går på toaletten varje dag nu, utan laxermedel, och magen är i bästa trim. Inga gaser, ingen uppblåsthet, inga magknip. Jag vet, det låter som en saga men det är faktiskt sant. Jag har dessutom gått ner de där 2 kg i vikt som jag inte lyckades med innan (och då har jag inte gjort några som helst andra kost eller träning förändringar till det bättre. Ska bli kul sen att testa kombinationen med bra kostvanor och träning)

 Har blivit av med mina problem med torra slemhinnor som jag lidit av ända sedan jag kom i klimakteriet för ett tag sen. Jag är så nöjd. Jag kommer ALDRIG att sluta med Delgada coffee.

Prenumerera på att köpa kaffe online

Kanske om du efter att ha använt en påse känner att du också vill fortsätta prenumerera på kaffet (som jag gör) så du får den hemskickad varje månad så vänligen kontakta mig. Du kan maila mig på: annehlieeriksson@blogbiz.se

I så fall kan vi höras över telefonen så kan jag berätta mer om hur du blir en life changers som jag. Det finns väldigt fina förmåner med att vara en Life Changes kan jag säga och om man är nöjd med kaffet och planerar att använda det dagligen så rekommenderar jag alla att bli en Life Changes istället för bara kund.

Vanlig kaffe kund

Men om man hellre vill stanna kvar som vanlig kaffe kund utan att vara prenumerant så funkar det lika bra. Förmånerna uteblir bara helt enkelt.

Vill du veta mer om produkten eller om skillnaden mellan att vara bara kund eller Life Changers så tveka inte att kontakta mig så kommer vi överens om en telefontid när jag ringer upp dig och om du behöver hjälp med att registrera dig som Life Changes så hjälper jag dig självklart med det. 

Innan jag lägger ut länken så tänkte jag berätta lite om vad det här kaffet innehåller för något.

Att köpa kaffe online och även godis som är ekologisk.

Du kan gå in och handla direkt med denna länk om ni önskar. Vill ni ha mer information innan så hör ni bara av er till mig på någon av mina mailadresser. Ni som har mig på messenger kan naturligtvis kontakta mig där också.

Att köpa godis online kan vara både bekvämt och roligt. Här är några steg du kan följa för att köpa godis online:

  1. Hitta en pålitlig webbutik: Sök efter pålitliga webbutiker som säljer eller köpa billig godis online. Du kan använda dig av sökmotorer eller rekommendationer från vänner och familj för att hitta en bra butik.
  2. Bläddra bland utbudet: När du har hittat en webbutik som du gillar, bläddra igenom deras utbud av godisprodukter. Många webbutiker erbjuder ett brett utbud av godis från olika varumärken och kategorier, såsom choklad, gelégodis, lakrits och mycket mer.
  3. Lägg till i kundvagnen: Välj de godisprodukter som du vill köpa och lägg till dem i din kundvagn. Se till att kontrollera priset och eventuella kampanjer eller rabatter som kan vara tillgängliga.
  4. Gå till kassan: När du är nöjd med ditt val av godisprodukter, gå till kassan för att slutföra din beställning. Fyll i din leveransinformation och välj en betalningsmetod.
  5. Betalning och leverans: Betala för din beställning och bekräfta din leveransadress. De flesta webbutiker erbjuder olika betalningsalternativ, inklusive kreditkort, PayPal och banköverföring. När din betalning har behandlats skickas din beställning vanligtvis inom några dagar.
  6. Ta emot och njut: Vänta tålmodigt på att din beställning ska levereras och njut sedan av ditt godis när det kommer fram. Var noga med att kontrollera att alla produkter är i gott skick och att förpackningen är intakt innan du öppnar den.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt och bekvämt köpa godis online och få det levererat direkt till din dörr. Kom ihåg att jämföra priser och erbjudanden från olika webbutiker för att få bästa möjliga pris och kvalitet på ditt godis.