veckans energier

Snacka om spännande vecka!!!!!

 

Beskrivning saknas.

Hej och välkomna till veckan innan jul, alltså vecka 51 och dess energier. Hoppsan ,hejsan. Ja vart ska dessa energier ta vägen med oss denna vecka undrar jag. Framför allt slutet av veckan ser ju oerhört spännande ut med skräckblandad förtjusning kanske. Men mer om detta får ni höra mer om när vi närmar oss helgen.

Förra veckan var lite kämpig på fler än ett sätt. Mycket demoner och inre krig med oss själva som härjade och fattiga tider som utgångskort på det. Men vi tog oss igenom den veckan mot alla odds och nu blir det väldigt tydligt att vi behöver vila. Vila och återhämtning står högt upp på listan nu. Minns ni att energierna hintade om det redan förra veckan men då fanns drivet med samtidigt så jag tvivlar starkt på att du fick till någon återhämtning just då. Men nu är det alltså dags på riktigt att finna tid för just detta.

För övrigt så ser början av veckan otroligt fin ut måste jag säga. Drivet finns kvar, här i form av stavkungen som står för den vise, den kloke och den ledande energin. Här ser vi till att de saker som vi redan satt i jord blir gjorda. Det händer saker här i början av veckan verkligen och det pratas även om klirr i kassan här. Att stavkungen och myntknekten ligger tillsammans här berättar verkligen att du har ett flyt här och ett driv som styrs av målmedvetenhet, envishet som utmynnas i någon slags tur av hårt arbete. Jag känner verkligen en stark känsla av pondus här i starten av veckan.

Vi har ju även en nymåne i skyttens tecken här under måndag eftermiddag. Jag har ännu ej lagt energierna för nymåneperioden när jag skriver detta inlägg (lördag) men den kommer ut under morgondagen (söndag) så den blir ju såklart också spännande att läsa av. En nymåne i skyttens tecken kan ju iallafall bara vara förenat med driv och positivitet.

Månen i skyttens tecken är ju den energin som ligger så fint här i starten av veckan och då brukar just driv, framåtanda och positivitet vara inblandat så jag förstår verkligen tarotkortens budskap här under måndag och tisdag. Under tisdagen går månen in i stenbockens tecken som är ett oerhört jordat tecken. Här tar du fram lugnet och framåtandan och strävar mot toppen. Du struntar fullkomligt här i vad andra tycker och tänker. Du bara ska framåt och andras förslag väger ganska tunt här. Du har redan en plan och den följer du.

Jag brukar ju prata om inre och yttre energier. De yttre energierna planterar andra människor i dig i form av krav, tankar och tyckande. De energierna kan du aldrig värja dig från. Du utsätts för de hur än du beter dig. Hur du hanterar de sen beror helt och hållet på dig och din förmåga att förhålla dig till de. De inre energierna är din magkänsla, det ditt hjärta säger. Du kan reagera på ett sätt över hur de yttre energierna påverkar dig men innerst inne kan du känna någonting helt annat.

Vad säger då de yttre energierna denna vecka. Ja här ligger översteprästen som en klok och vis energi som jobbar på inom de ramar och begränsningar som finns så att säga. Du sticker inte ut men du ligger inte i lä heller. När översteprästen dyker upp i en läggning så betyder det att du besitter mycket klok kunskap och det energierna vill säga dig här är att du har stor dos av kraft att ställa saker och ting tillrätta och du är på rätt väg. Det är väldigt tydligt. Och tillsammans med översteprästen här så ligger det två kraftfulla kort som styrker känslan av att saker och ting går framåt och för er som väntar på pengar så kan det nog hända att de kommer här i form av myntknekten. Det är hur som helst positiva energier som kommer utifrån sett denna vecka. Driv, säkerhet och en ny varm och skön känsla sprids som ett nytt hopp här i juletider.

De inre energierna då. Ja även de vittnar om fina energier och ett starkt driv finns även inom dig. Det är någonting nytt som kommer till dig här. Det kan vara ett nytt jobb, ny hälsa eller en ny bostad exempelvis. Det kan också betyda ny ekonomi till det positiva som gör att det blir någon slags nystart här. Hur som helst så verkar det som att ditt driv här leder till ny status på något sätt. I och med detta så ställs du också inför beslut, relativt tuffa beslut. Beslut som kommer att ha betydelse för hur det ska se ut framöver. Väg noga för och nackdelar mot varandra och kom ihåg att detta kort är ett balanskort. Det här som kommer till dig här är inga beslut du kan komma undan men hur du hanterar det som händer har en stor betydelse för fortsättningen.

Men kom ihåg att det stora familjekortet ligger som centralt kort under veckan vilket står för lycka och harmoni och känslomässig fullbordan. Om det är något projekt som du varit inblandad i  så betyder det att projektet blir lyckat och ni är fler inblandade i projektet. Vad än detta handlar om denna vecka så kan jag inte se någonting annat än att det för tur med sig och alla bitar verkar verkligen falla på plats. dock byter månen position här under torsdagen och går in i vattumannens tecken. Lugnet stannar kvar men här krävs det lite längre tid att landa i det nya, tid för eftertanke och om tid för detta ej finns så kan det uppstå problem för månen i vattumannen. Det kan vara så att du behöver ta snabba beslut här och att tid för att tänka efter inte finns. Vi får se sen hur slutet av veckan visar upp sig. Det känns iallafall som en mycket spännande vecka. Det får man lov att säga.

Ha en fin start nu på vecka 51

Namaste

Annehlie