veckans energier

Härliga helg! Ger stora förhoppningar inför nästa vecka.

Hej och välkomna till helgens energier vecka 50. 

Inte förrän på söndag går månen in i skyttens tecken men jag kan berätta att stjärntecknet skytten styr en hel del här redan tidigare under helgen i form av alla energier i tarotkorten som universum visar upp här. Jag kan absolut förstå vad energierna vill visa upp här för att under fredagen och lördagen ligger månen i skorpionens tecken vilket drar paralleller med ett starkt behov av förändring. Skorpionen är ett känslofyllt måntecken och när starka känslor dyker upp som en positiv öppning så finner genast månskorpionen en väg ut till förändring och förnyelse. Månskorpionen testar hela tiden styrkan i sina egna känslor. Stämmer de eller stämmer de inte.

Med månen i skyttens tecken som infaller sen under söndagen så betyder det helt enkelt att de två måntecknen kompletterar varandra bra. Skorpionen med sin förändringsbenägenhet och skytten med sin optimism och framåtanda och sitt driv. Det ser ut som en fin kombination att vistas i under helgen helt enkelt. För övrigt så är det mycket fina och framgångsrika energier som arbetar här omkring dig under helgen. Som jag redan nämnt tidigare så infinner sig här en bättre balans igen efter en kortare period av turbulens. Vi hade tidigare en längre period av turbulens som sedan utbyttes i en period av mer lugna och fina energier och sedan fick vi en kort period igen av turbulens och nu under helgen så blir alltså dessa energier lugnare igen. Skönt! 

Både nio och tio i stavar ligger så fint här och berättar om uthållighet och målinriktning. Du arbetar dig uppåt och framåt. Det betyder mycket för dig att ha de här egenskaperna i din ägo. Denna starka känsla av tilltro och kraft nästan bär dig på din väg framåt. Jag känner ett stort mått av auktoritet här och makt och visdom i ett och samma paket. Du är klipsk också och vet hur du ska hantera saker och ting för att de ska ske på just ditt sätt och för att det ska gagna dig och för att rätt saker ska hamna på rätt plats så att säga. Sköter du dina kort rätt här så kan saker och ting verkligen falla på plats fortare än enligt planen så att säga.

När jag tidigare i veckan drog veckans budskap så kom det här kortet upp vilket beskriver väldigt väl hur vi ska tänka.

Det glimmar av guld, det glimmar av tur och det lackar mot jul. Det här budskapet bekräftar verkligen att du bör våga satsa här. Du som funderar på att starta eget företag bör absolut våga satsa i dessa banor (ett tydligt budskap till mig och alla andra som går omkring i dessa banor alltså). Men för er som har andra förändringar i livet som har med företagsamhet att göra, det vill säga att det krävs att DU gör slag i saker och ting för att förändringar ska ske, så är det här ett budskap som bekräftar att du ska göra slag i saken och se till att en förändring sker här och nu. Här finns alla möjligheter uppdukade för dig och det är här i juletid som bästa möjligheterna står vidöppna för dig.

För att göra en sammanställning av energierna denna vecka genom att titta på det centrala kortet, utgångskortet och det dolda kortet så står det ganska klart att veckan har varit och är ganska kärv ekonomiskt eller materiellt sett. Du kanske har väntat på ett ekonomiskt lyft men just här och nu så ser den biten mest ut att byggas av stress. Du blir helt enkelt stressad av att inte så mycket händer på den fronten eller att saker och ting händer för långsamt. MEN det dolda kortet vittnar om starka energier av kraft och handling som jobbar i det undermedvetna så var bara lugn. När tiden är mogen så kommer också de ekonomiska och de materiella förändringarna. Just nu måste du bara ha tid och tålamod. Månen är ju det centrala kortet så jag förstår att det finns många små villfarelser på vägen som kan ställa till det för dig. Dina egna tankar och i viss mån kanske andra människor kan skänka dig tankar som sänker dig och din kraft och energi. Lyssna på änglarna istället. De bekräftar dig och de berättar att allt du vill kan du få. Vissa saker måste du bara kämpa lite hårdare för.

Nu blickar vi framåt mot vecka 51 och ser vad den har att bjuda på. Veckan innan jul. Ha en superfin helg nu så ses vi i energierna igen på måndag och då har vi en nymåne också. Det blir spännande att se vad den för med sig. Vi hoppas på en stor dos av tur och lycka!

Namaste

Annehlie