Okategoriserade

Här beställer jag mina vitaminer!

Min man skrattade när denna vitaminlåda anlände i vår brevlåda idag. Den upptog hela brevlådan. Men i dessa tider så behöver man mycket vitaminer. Det sägs ju till och med enligt vissa forskare att D vitamin, C vitamin och Zink bland annat ska ha en viss betydelse till och med när det gäller Covid 19. Inte vet jag om det stämmer eller inte men det kan ju inte vara fel iallafall tänker jag att kurera sig på så många sätt som det bara går.

Själv äter jag en hel del vitaminer. D-vitamin och Gerimax under vinterhalvåret för att hålla mig pigg, Havtorn är en bra vitamin när man kommit i klimakteriet och zink är en del som har fått min rosacea att nästan försvinna helt. Företaget som jag köper produkterna från har jag nu handlat av väldigt länge. Jag fann de av en slump på nätet och jag är supernöjd med de. De har alltid billiga priser och de har supersnabb leverans. 

Topformula.se heter sidan.                               

Rekommenderar den verkligen om ni vill ha vitaminer till bra pris.

Bara ett par veckor kvar till jul nu. Har inte direkt fått några julkänslor ännu. Ska jag vara ärlig så har jag inte ens fått upp julgardinerna i år. Julgran slutade jag med för många år sedan. Vi är ändå alltid hemma hos barnen på julen. Det får duga med adventsljusstakar, julstjärnor och lite tomtar här och var. Vi kommer att spendera självaste julafton enbart med min dotter och hennes familj i år. Sonen och hans flickvän firar med hennes föräldrar och bonusdottern firar på sitt håll med sin mamma.

Min gamla mamma vill inte alls ha något besök i år på grund av Covid vilket jag förstår så jag får lämna paket i dörren och sen får vi ha telefonkontakt istället. Vi får alla göra det bästa av den här julen och sen får vi istället hoppas på att nästa jul blir en jul som verkligen är värd att fira. “Året då Covid 19 städades bort”.

För övrigt så jobbar jag ända in i det sista och jag jobbar även mellandagarna i år på mitt ordinarie jobb.      

Ni som önskar en sittning eller en tarotläggning på den här sidan om året bör höra av er till mig så fort som möjligt. Jag är ganska fullbokad nu fram till jul och sen har jag tänkt att stänga ner mig och ta lite semester över jul och nyårshelgerna. Ni som redan har kontaktat mig för tid behöver inte känna er oroliga. Jag har bokat in er i almanackan så ni kommer att få era läggningar, kontakt och vägledningar innan jul. Jag har ytterst få tider kvar men kan pressa in 1-2 kunder till om behov finns. Det blir i så fall i slutet av nästa vecka. Skicka ett meddelande på messenger ni som har mig där eller så når ni mig på min mail.

annehlie.medium@gmail.com

Bloggen kommer att uppdateras som vanligt och där kommer även veckans energier att flöda fritt som vanligt.

Ha nu en riktigt fin fortsatt fin onsdag kväll och en fin torsdag.

Namaste

Annehlie