veckans energier

Driv kontra återhämtning har nog aldrig varit så viktigt som denna vecka känns det som!

Köpa kaffe online

Då har vi kommit till andra decemberveckan och andra advent. Grått och trist men det är ju så decemberveckorna har sett ut nu de senaste åren tyvärr. Allting blir lite ljusare och gladare med lite snö tycker jag. Och sen Covid 19 läget på det sen. Man får försöka att hitta ljusglimtar i vardagen just nu känns det som.

Igår var det min födelsedag. Den firades i lugnhet hemma tillsammans med min man. Jag fick så många grattishälsningar och mina fina barn och min fina mamma ringde också och grattade mig. Min fina, fina kollega skrev och grattade mig. Hon är superduktig på att göra julkransar och i år så har hon gjort en fin krans i present åt mig. Jag blev verkligen jätteglad. Tack fina vän!

Jag blev även grattad av Total Life Changes som är företaget som jag köper kaffet av och av de fick jag 20 poäng att handla för vilket faktiskt är 200 kr så nu får det allt bli en extra kaffepåse för dessa pengar. “The health always comes first”. Ni som missat att läsa om det goda kaffet som lyft min hälsa med 200% skulle jag nog vilja påstå, ni hittar inlägget i inlägget före detta inlägg.

Och idag fyller min fina svärdotter 31 år. Också en mycket företagsam dam som flyttade in i min sons liv för sådär en 11 år sen. Hon bor i Avesta och hon är makalöst duktig på fransförlängningar, bryn, naglar, lashlifts och snart även utbildad medicinsk lymfmassör. och och här hittar ni hennes sida:

https://www.bokadirekt.se/places/shine-for-you-27288

För er som bor i närheten av Avesta skulle jag verkligen rekommendera ett besök hos henne. Ni kommer inte att bli missnöjda.

Men nu till veckans energier.

Här i början av veckan befinner sig fortfarande månen i jungfruns tecken och vi har ett avtagande av månen vilket betyder tid för återhämtning. Uppgång och utveckling stannar av lite men allting är i sin ordning. Vi behöver återhämtningsfaserna likväl som vi behöver tillväxtfaserna.

Kejsarinnan startar veckan vilket också är ett tecken på att allting är i sin ordningDet du bygger vidare på växer som det ska även om du anser att det går lite sakta framåt kanske. Men att få upp kejsarinnan så här i starten av veckan kan verkligen inte bli vackrare start än så för det betyder verkligen att allting är som det ska. Det står för skapande, ett växande och för energi så även om du inte tycker att särskilt mycket händer just nu så händer det massor i periferinet. Du tar helt enkelt hand om det som du redan skapat. Och det är också viktigt.

Jag kan se att du tampas mycket med dina innersta känslor och tankar just nu och det handlar mycket om att du normalt sett brukar få som du vill direkt bara genom att knäppa med fingrarna. Det är den status du normalt sett har. Men just nu så måste du vänta och ha tålamod och det i sig  gör att du lätt blir frustrerad. Kanske att du till och med försöker skynda på vissa saker istället för att ha is i magen så att säga och då blir allt till en salig soppa istället.

Men du reder upp den så var inte orolig över de tuffa stunder som dyker upp. Du lär dig någonting på vägen och det är det som är meningen och huvudsaken. Energierna är lite motsägelsefulla här för samtidigt som månen signalerar om återhämtning och Kejsarinnan står också för ett slags återhämtande och jungfrun står verkligen för “det petnoga” så att skynda fram här verkar vara något som energierna går in för här för att motverka på alla sätt och vis.

Samtidigt så ligger elds esset här som är energi  av renaste eld. Här drivs du framåt av eldstecknen och allt du rör vid blir till eld så att säga. Så det jag får till mig är att du boxar dig framåt med den starkaste eldsenergi du har samtidigt som universums energier gör allt, verkligen allt för att boostra dig med nedlugnande effekter. Jag skulle nog vilja sträcka mig så långt att jag skulle säga att just i starten på denna vecka så känns det extremt viktigt att balansera upp det driv du utsätts för med ting som har meditativa effekter på dig.

Jag skulle nog faktiskt säga att den här känslan av att väga upp den drivande effekt som livet har på dig just nu med något meditativt mönster fortsätter här under mittveckan. Detta kan ske på sätt så som jag brukar ladda mina batterier på, genom meditation, healing, yoga, varma bad med tända ljus, lugna sköna promenader på tu man hand. Skogspromenader är meditativa. Du har säkert stunder eller handlingar som du vet ger dig ett lugn. Huvudsaken är att du är i dig själv och får tid för dig i ditt egna rum. Alltså inte tillsammans med andra.

Det jag kan se här i mittveckan är att stress tröskeln trappas upp och i och med det så blir du frustrerad och känner dig maktlös när du förlorar kontrollen. Denna överhopning av jobb, krav, tankar eller ideer ger dig dåligt tålamod och sänder dig negativa signaler. Detta gör i sin tur att du påverkas starkt känslomässigt och detta i sin tur leder till mycket grubblerier och starka reaktioner. 

Då kortet månen står i centrum denna vecka så är det en liten varnings signal för dig om att det kan komma en hel del utspridda doser som gör dig osäker på din förmåga på olika sätt. Därför är det ännu viktigare att vila i nuet och ta vara på de lugna stunderna. Framförallt se till att de lugna stunderna blir av och inte sätts i sista hand. 

Det känns tryggt ändå att myntkungen ligger med här i mittveckan. Han är pålitligheten själv så det känns ändå här som att trots att det blåser en del omkring dig här så står du på en stabil grund där du tar trygga och stabila beslut. Det känns tryggt.

Det blir väldigt tydligt hur energierna utifrån påverkar dig och hur dina inre energier påverkar dig. Dina inre energier påverkar dig väldigt negativt. Du känner dig stressad och pressad och ibland också huggen i ryggen. Det kan ibland kännas svårt att veta vart man vill nå men inte veta hur man ska komma dit. Två steg framåt och ett bakåt är också steg framåt. Du måste bara inse det. Huvudsaken är att du är på väg mot ditt mål. Och det är du meddelar energierna.

Energierna utifrån sett försöker att kompensera upp dig hela tiden i form av nya ideer, ny kraft, ny energi och där du också presenteras av goda och genomtänkta ideer, tankar och handlingar. Energierna utifrån sett balanserar verkligen upp dina innersta tankar om dig själv. Så medan du själv matar dig med stressfyllda och negativa tankar om dig själv så bara öser världen utanför dig beröm över dig. Försök att ta till dig det och berätta istället för dig själv vilken fin och vacker människa du är och hur duktig du är istället för att berätta för dig själv om alla dina negativa sidor. Vi har alla negativa sidor hos oss själva men det är inte de som vi behöver lyfta. De gör oss inget gott.

Här i mittveckan har också månen gått in i vågens tecken. Detta betyder att du blir mer beroende av andra människor och vad de tycker och tänker om dig. Det blir också väldigt tydligt här under mittveckan att det är just det som du eftersöker och man kan väl säga så här att när det brister i återkopplingen av uppskattning från andra människor då blir du mer osäker på dig själv, mer negativ i dig själv och det är precis det som vi ser som ett resultat om varför dina innersta energier ger en sådan negativ bild när energierna utifrån samtidigt är så positiva och andas framåtanda. Försök att inse att du inte kan få positiv respons hela tiden. Ibland måste du bara vila i nuet och lugnet och bara känna vind i ryggen även om själva målet tar tid att bygga upp.

Vilken härlig inledning på veckan ändå. Och nu fick ni energi läsningen av halva veckan på en gång så på fredag kommer helgens energier att presenteras. Under resterande dagar kommer jag att lägga ut en blandning av lite annat gott och blandat.

Ha en riktigt fin vecka 50 nu och tänk på de viktiga budskap ni fått här nu. De känns mycket viktiga att ta vara på.

Namaste

Annehlie