Okategoriserade

Alla mina IBS problem är som bortblåsta! Helt fantastiskt! Man tror det är en saga.

 

 

Hej kära bloggvänner!

Idag tänker jag presentera någonting som ändrat mitt liv totalt genom att med en sådan enkel metod som att bara byta ut en kopp vanligt kaffe mot detta excellenta kaffe istället. 

Café Delgada heter kaffet. Det här kaffet är så gott och så mustigt. Ja, kaffet riktigt smälter i munnen och den där lite beska eftersmaken som alltid finns i vanligt kaffe, den finns inte alls i detta kaffe. Personligen så vill jag säga att smakupplevelsen är mycket kaffesmak med mustig smak och en efterton av chokladsmak.

Det är nu drygt en månad sedan jag av en ren slump kom i kontakt med det här kaffet när min blogg chef erbjöd mig att smaka på det här kaffet genom att skicka mig ett par smakprover. Enda informationen jag fick var att det är ett hälsosamt kaffe som smakar mycket gott samt att många känt av hälsosamma effekter med magen samt att det varit ett bra hjälpmedel vid behov av viktnedgång. Köpa kaffe online

Jag ska vara ärlig. Jag hade inga större förhoppningar om kaffet då jag personligen brukar vara ganska skeptisk mot sådana där “Qvick Fix” så att säga. Dessutom har jag alltid sagt att för att gå ner i vikt så är det träning och kostförändringar som gäller och inget annat. För mig har det aldrig funnits några genvägar.

 Jag tycker fortfarande att livsstilsförändringar när det gäller kost och tränings vanor står högst upp på listan om man vill må bra och framförallt om man vill gå ner mycket i vikt och få en sundare inställning till sig själv och framför allt för att må bättre. Men om en kopp kaffe av Delgada coffee kunde hjälpa mig med att gå ner några kilon så “bring it to me please” tänkte jag.

Jag hade kämpat ganska länge med att gå ner ett par kilon bara och några centimeter i midjeomfång utan att ändra några kostvanor direkt men till slut fick jag helt enkelt acceptera att utan mina kära spinning pass så var det totalt omöjligt. Jag fick nöja mig med “status quo” så att säga så länge Covid 19 läget gör det omöjligt för mig att vistas på gymmet med gott samvete.

Jag var dock nyfiken på smaken på kaffet första gången som jag kokade upp vatten i vattenkokaren och blandade i kaffe dosen i vattnet. Det såg inte ut som något vanligt snabbkaffe. Det var mer pulvrigt, det löste sig direkt och det luktade ljuvligt MEN framför allt så smakade det ännu ljuvligare. Vilket gott kaffe!!! När jag skulle dricka mitt vanliga kaffe dagen efter när mina två doser var slut så kunde jag knappt dricka vanligt kaffe. Jag saknade mitt Delgada coffee.

En annan sak som jag lade märke till var att jag inte blev det minsta bubblig i magen vilket jag alltid blir av vanligt kaffe. Magen kändes plötsligt platt. Ännu mer förvånad blev jag dag två, efter min andra kaffedos. Mina förstoppningsbesvär var MYCKET bättre. Jag har kämpat med mina IBS problem under flera år nu. Förra året var jag in på en koloskopi till och med för jag hade sådan problem med magen och det var då jag fick diagnosen IBS mage. Efter det har jag kämpat till och från med olika laxermedel. Movicol nu på slutet men fick aldrig någon riktig ordning på magen ändå. 

Jag är dessutom laktoskänslig. Vanlig mjölk och vanlig grädde var rena döden för magen men även andra livsmedel som innehöll laktos kunde förstöra en hel dag för mig. Choklad ska man inte ens prata om. Mat som innehöll gömd laktos kunde jag bara äta om jag intog laktos tablett innan. Jag knaprade laktostabletter som godis nästan. Blev dyrt.

Efter 2 sådana här kaffe doser var magen i trim och IBS problemen som bortblåsta. Hur är det ens möjligt tänkte jag!!!!!!

För mig var det inget snack om saken. Jag ringde min blogg chef och sa “Hur får man tag i detta kaffe!!! Jag vill ha!” Hon berättade mer om hur man fick tag i kaffet. Så här går det till…..

Du kan bli kund via en länk som du får via mig så kan man gå in i shopen närhelst man vill och beställa kaffet. Det finns även hälsosamma Tesorter (chia tee och tee som är bra för immunförsvaret exempelvis). Det finns också Nutra Burst som är en vitaminshot som innehåller 142 olika vitaminer. Med en enda shot så har du fått i dig all vitamindos som du behöver. (istället för att köpa ett helt apotek på hälsokost med allehanda vitaminer och mineraler). Jag har dock själv inte provat denna ännu men ska absolut testa den som nästa steg. 

Men om du går in med min länk som jag lägger ut här så kan du alltså gå in under kaffe/coffee och där beställer du Delgada coffee. En påse för 55 dollar räcker i 28 dagar om du byter ut 1 kopp kaffe om dagen mot denna. Kaffet kommer hem till din dörr.

Jag lovar dig, efter 28 dagar med detta underbart goda kaffe och med de goda effekter som detta kaffe ger så vill du inte ha något annat kaffe sen.

Själv blev jag som sagt av med IBS problemen. Jag äter inga laktostabletter längre. (Jag har dock inte vågat att prova dricka mjölk med laktos i ännu eller äta grädde med laktos i). Jag går på toaletten varje dag nu, utan laxermedel, och magen är i bästa trim. Inga gaser, ingen uppblåsthet, inga magknip. Jag vet, det låter som en saga men det är faktiskt sant. Jag har dessutom gått ner de där 2 kg i vikt som jag inte lyckades med innan (och då har jag inte gjort några som helst andra kost eller träning förändringar till det bättre. Ska bli kul sen att testa kombinationen med bra kostvanor och träning)

 Och jag har blivit av med mina problem med torra slemhinnor som jag lidit av ända sedan jag kom i klimakteriet för ett tag sen. Jag är så nöjd. Jag kommer ALDRIG att sluta med Delgada coffee.

Om du efter att ha använt en påse känner att du också vill fortsätta prenumerera på kaffet (som jag gör) så du får den hemskickad varje månad så vänligen kontakta mig. Du kan maila mig på:

annehlie.medium@gmail.com

eller

vickan97@hotmail.com

 

I så fall kan vi höras över telefonen så kan jag berätta mer om hur du blir en life changers som jag. Det finns väldigt fina förmåner med att vara en Life Changes kan jag säga och om man är nöjd med kaffet och planerar att använda det dagligen så rekommenderar jag alla att bli en Life Changes istället för bara kund.

Men om man hellre vill stanna kvar som vanlig kaffe kund utan att vara prenumerant så funkar det lika bra. Förmånerna uteblir bara helt enkelt.

Du kan också välja att bli en Life Changes direkt (som jag valde att bli). Självklart går prenumerationen att sägas upp när som helst om man skulle känna så.

Om du vill veta mer om produkten eller om skillnaden mellan att vara bara kund eller Life Changers så tveka inte att kontakta mig så kommer vi överens om en telefontid när jag ringer upp dig och om du behöver hjälp med att registrera dig som Life Changes så hjälper jag dig självklart med det. 

Innan jag lägger ut länken så tänkte jag berätta lite om vad det här kaffet innehåller för något.

Det är ett Arabica instant coffee stärkt med naturlig styrka av en ört som på latin heter Ganoderma Lucidum mushroom (Red Reishi). I tusentals år har den erkänts av många odlare i medicinskt syfte som den högst rankade av alla örter. Örten tages från hatten och stammen av den Japanska Reishi svampen. Svampen i sig har många hälsosamma effekter med antiinflammatorisk effekt (genom triterpenerna) och immunstärkande effekt (genom polysackariderna) och den är mycket rik på fibrer och antioxidanter. 

 

Advantra Z är ett “bittert apelsin extract” och det finns patenterat och designat för att supporta hälsosamma dieter och träningsprogram. Extraktet utmynnas ur den omogna frukten Sevilla apelsinen. Det är detta extrakt som hjälper dig på din viktresa helt enkelt. För de som inte kämpar med vikten så kan den vara ett bra medel att istället hålla vikten.

Garcinia Cambogia är ett litet träd som växer i Indien och södra Asien. Den söta fruktens innehåll är en allmän ingrediens i kaffet.

Green bean extrakt är producerad från orostade kaffebönor. Sägs också vara bra för viktreducering. 

I USA är detta kaffe väl känt och i Europa har det hälsosamma kaffet spridit ut sig ordentligt också. Sverige är relativt nystartade skulle jag vilja påstå så…varför inte hänga med från början!!!!

Här hittar ni länken

https://retail.totallifechanges.com/medialvagledning/enrollment/enrollmentconfigurationfromlink/?EnrollerID=reM1vnEnKnngomlszDd5XA%21%21&ParentID=g3H-B2l4gBvgomlszDd5XA%21%21&Placement=_9LZz-btZ5c%21

 

Ni kan gå in och handla direkt med denna länk om ni önskar. Vill ni ha mer information innan så hör ni bara av er till mig på någon av mina mailadresser. Ni som har mig på messenger kan naturligtvis kontakta mig där också.

Kram på er

Annehlie